.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 10 juni 2016

Aanstaande zaterdagavond 20.00 uur ‘Heel Nederland SPEKBAKKEN op de BBQ’

Moet allahverdomme niet gekker meer worden met dat zooitje maffe moslims en hun meelopers kudde der hersenloze. Willen ze dat wij allemaal wat laten staan tijdens de heidense  ramadan onzin. Ze willen dat wij mee gaan doen om ook eens een beetje medeleven te tonen met de volgers van de pedofiel zonder vrede.
Er is een campagne en deze heet ‘Give it up for Ramadan.’ Deze oase van achterlijkheid wordt gesteund door verschillende ministeries waaronder het ministerie van Sociale Zaken. Er komt uiteraard ook nog een promotie filmpje, bushokjes worden volgehangen met posters en de Nederlander mag deze ellende weer gaan betalen.
Het is een Europees project opgezet door Mina en Ismael uit Amsterdam en ze staan in de startblokken om de ene na de andere subsidie ruif leeg te vreten.
Sorry ik heb totaal geen zin om al die kut smoesjes van dit zooitje islam profiteurs verder nog door te gaan lezen en roep U allen op om aanstaande zaterdag, morgen dus, massaal de bbq aan te stoken en ons hele land te laten ruiken naar vers gebakken speklappen.
Laten we er gewoon een Nederlandse feestdag van maken, zoiets als

Elke tweede zaterdag van de ramadan :

NATIONALE NEDERLANDSE BBQ SPEKBAKDAG.

Eet smakelijk Bolo

Geen opmerkingen: