.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 8 juni 2016

Ondertussen in Australië, kudde laffe moslims trapt 14 jarige Aussie Boy inelkaar

Melbourne, Australië het land waar je geweldig kunt rondtrekken in de ongerepte natuur. Het land dat een en ander met betrekking tot de moslimterreur aardig voor elkaar leek te hebben en in tegenstelling tot vele Europese landen en de Verenigde Staten wel strijdbaar is tegen het islamitische geweld laat nu zien dat het ook daar allemaal geen rozengeur en maneschijn is. In tegenstelling tot Europa schuiven ze deze terreur op de eigen bevolking in elk geval niet onder de tafel of bedekken ze deze niet met de mantel der migrantenliefde en toont men de wandaden van dit tuig op tv en via de pers om de daders wel te kunnen straffen.
 Een 14-jarige jongen is meedogenloos in elkaar  geslagen door  5 oudere jongens die ook nog eens de jongen middels een compleet onverwachte laffe eerste trap de jonge uitschakelde er er zo voor zorgde dar de jongen in elk geval niets meer terug kon doen.
Een en ander vond plaats bij het Woodgrove winkelcentrum in Melton. Melton bevindt zich zo’n 35 km ten westen van de centrale zakenwijk van Melbourne.
Het slachtoffer wist niet wat het getinte tuig, de smerige laffe aanvallers van plan waren terwijl zijn vriendin toekeek en volledig machteloos stond daar ze niet in staat was om de jongen te kunnen helpen.
Waarom was deze zware mishandeling? De laffe aanvallers hadden nog een ‘leuk’ filmpje nodig. Één van de aanvallers filmde de zware laffe mishandeling en heeft deze gedeeld op Facebook.
Let op beelden zijn schokkend.

Ziek volk, volledig de weg kwijt. Het resultaat van een gebrek aan opvoeding en generaties lange inteelt. Dit volk hoort niet i de beschaafde wereld thuis.
Bolo
bron : sbs.com

Geen opmerkingen: