.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 4 juni 2016

“Je mag zelf kiezen Yezidi hoer, werken als seksslaaf of de brandstapel” 19 meisjes in Mosul kozen voor het laatste.

Taferelen uit de middeleeuwen die aangeven dat de volgers van de zelfbenoemde islamitische staat geheel volgens de letter van de koran met vrouwen alles mogen doen waar ze als man zijnde zin in hebben. Moslima’s die verkleed als zwarte dekenpakketten door de straten moeten paraderen of anders thuis opgesloten dienen te blijven. Meisjes, vaak nog kinderen die worden gekoppeld aan oudere mannen, vaak achterlijke neven uit eerdere inteelt familie huwelijken, om hun leven te slijten als gebruiksvoorwerp voor hun echtgenoot die hun opa had kunnen zijn en in werkelijkheid een neef of broer van hun opa is. Hebben deze vrouwen, meisjes, kinderen hier zelf voor gekozen? Weten ze niet beter? Is dit cultuur? Geen idee, maar wat ik wel weet is het feit dat de Yezidi meisjes vernoemt in de kop van dit artikel er niet voor gekozen hebben om als seksslavin voor de islamitische baardapen te functioneren tot het moment dat ze te oud worden (wanneer is dat boven de 25?) om dan te worden vermoord.
.
ARA News bracht het bericht vanuit Mosul over 19  Yezidi meisjes die zijn gestraft omtrent het feit dat ze weigerde ‘vrijwillig’ seks te hebben met de plaatselijke islamitische jihadisten.
.
Ten aanschouw van honderden mensen werden de jonge meisjes in het centrum van mosul in ijzeren kooien geplaatst en levend verbrand terwijl ze gevangen zaten en geen kant op konden.
.
Nu mag U even slikken en net als de schrijver van dit artikel inwendig vloeken en bedenken dat het inderdaad nog gruwelijker en onmenselijker kan. Je mag je afvragen waar deze vrouwen, meisjes, kinderen dit aan hebben verdient en je afvragen hoe ‘mensen’ andere mensen zoiets aan kunnen doen. Je mag net als mij denken dat de islam tenminste even gruwelijk is als het nazisme. Je mag dit niet uitspreken, het heeft namelijk niets met de islam te maken en wanneer je dit wel denkt/zegt dan ben je een racist, althans volgens vele westerse media.
.
De meisjes werden gestraft aangezien ze weigerde om seks te hebben met de mannen die ze verschrikkelijk haten aangezien deze hun mannen, broers, vaders, opa’s hebben vermoord. De 19 jonge meisjes werden levend verbrand terwijl honderden mensen toekeken. De 19 jonge meisjes werden levend verbrand terwijl lokale activisten toekeken. Niemand deed iets, nee durfde wat te doen voor de meisjes, iedereen keek toe en zweeg.
.
Plaatselijke verslaggevers brachten dit nieuws naar buiten, de ‘lokale media’,  maar onze media bereikt om de een of andere reden deze berichten niet. Vreemd aangezien bijvoorbeeld onze staatsomroep alsmede de propaganda krantjes wel feilloos weten te vertellen dat iedereen die tegen de islam strijd altijd maar weer scholen en ziekenhuis lijkt te bombarderen in bezet gebied. Nu maakt het niet uit dat dit in door Palestijnen bezet gebied is en de aanvallen door Israël worden uitgevoerd of het in door de zelfbenoemde islamitische staat bezet gebied is en de aanvallen vanuit Rusland komen onze pro islam propaganda media bericht er zo vaak over dat zo’n beetje één op de drie gebouwen in deze bezette gebieden wel een school of ziekenhuis moet zijn om aan dit propaganda nieuws te kunnen voldoen.
.
Het is de ultieme vernedering voor de Yezidi meisjes,  ‘vrijwillige’seks met de moslims. Wanneer de meisjes ‘gewoon’ worden verkracht, dagelijks meerdere malen, dan is dat klaarblijkelijk nog niet erg genoeg. Nee de meisjes moeten ‘vrijwillig’ seks hebben met de onmensen die hun leven en het leven van hun complete familie en vriendenkring kapot gemaakt hebben. Dit weigeren en de daaropvolgende gruwelijke straf moet een voorbeeld zijn voor de honderden andere meisjes die als slaaf gehouden worden door deze barbaren.
 .
Refused to be Sex Slave: 19 Yazidi Girls Burned to Death by ISIS Terrorists in Iraq’s Mosul
Refused to be Sex Slave: 19 Yazidi Girls Burned to Death by ISIS Terrorists in Iraq’s Mosul
.
In augustus 2014 namen de islamitische honden de Yezidi regio Shingle in Noord-Irak in waardoor er een massale verplaatsing van bijna 400.000 mensen naar Duhok en Hewler in Iraaks Koerdistan op gang kwam. Tienduizenden Yezidi’s werden vast gezet in Mount Sinjar met massamoorden, ontvoeringen en verkrachtingen tot gevolg.
Meer dan 3000 Yezidi meisjes zijn gevangen genomen door de islamitische honden om als seksslavinnen te dienen voor de lafbekken van allah.
De Verenigde Staten, de Europese Unie en dus ook Nederland, hebben liever niet dat Rusland en de Koerden te veel slachtoffers maken onder deze islamitische terroristen. Er kunnen namelijk ook ‘onschuldige’ slachtoffers vallen.
Deze 19 meisjes ‘kozen’ voor de dood op een gruwelijke manier in plaats van ‘leven’ als lustobject, als gebruiksvoorwerp van het islamitische pedofielen, moordenaars en verkrachters gilde.
Alleen al ter nagedachtenis aan deze 19 meisjes zou elke centimeter grond onder bewind van deze islamitische lafbekken een bom moeten ontvangen.
 groet met een traan Bolo
bron : Al Alam International News Channel

Geen opmerkingen: