.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 14 juni 2016

Kudde laffe moslims slaan ijsverkoper in elkaar aangezien hij als niet moslim onreine ijs aan islamitische kinderen verkoopt.

Weer eens een voorbeeldje hoe het leven eruit gaat zien wanneer de volgers van de pedofiel zonder vrede in een land de overhand gaan krijgen. In dit geval gaat het over een voorval in Pakistan. Pakistan een waar paradijs voor moslims, maar een hel op aarde voor andersdenkende.
Een christelijke ijs verkoper werd  verrot geslagen door een kudde moslims aangezien hij de gore moed had om ‘onreine koopwaar’ aan islamitische kinderen te verkopen. Khaleel Masih, christen en vader van zes kinderen heeft een ijskarretje achter zijn fiets en verkoopt zijn ijs in dorpen in de buurt van zijn woonplaats Changa Manga. Behalve regelmatige scheldpartijen en intimidatie door de moslimgemeenschap ging dit prima en kon hij zijn gezin onderhouden middels zijn ijskarretje.
Het ging echter fout toen de 42 jarige Khaleel Masih ijs verkocht in een nabij gelegen dorp waar hij werd aangesproken door twee moslims die hem als niet moslim ervan beschuldigde onreine handel te verkopen aan kinderen. Hij gaf hier antwoord op en legde uit dat dit niet het geval was en dat er niets mis was met zijn ijs.
Vervolgens gebeurde er een aantal zaken achtereen die geheel volgens de vredelievende principes van de islam tot uiting werden gebracht door deze mannen en de omstanders,
  1. De twee mannen begonnen in te slaan op de christelijke ijsverkoper.
  2. Uiteraard kwam er hulp en werd de kudde laffe moslims uitgebreid tot 20 man om er maar zeker van te kunnen zijn dat ze de ijsverkoper aankonden.
  3. De altijd behulpzame omstanders kwamen niet op het idee om de ijsverkoper te helpen en in plaats daarvan begonnen ze te schreeuwen en de aanvallers aan te moedigen
De christenen zijn een minderheid in het voor 98% uit moslims bestaande Pakistan en de moslims zijn van mening dat de christenen onrein zijn en het feit dat ze geen volgelingen zijn van die moordzuchtige pedofiele  profeet maakt hen tot minderwaardige schepsels die enkel en alleen geschikt zijn om de vuilnis op te halen en de huizen van de moslims schoon te maken. Daar christenen minderwaardige schepsels zijn mogen ze logischerwijs dus ook geen etenswaren aan moslims verkopen, Je gaat als goed moslim toch niets eten waar een ongelovige hond met zijn vingers heeft aangezeten? De mannen deden dus ook helemaal niets verkeerds en beschermde enkel hun kinderen tegen die onreine ongelovige hond die met zijn smerige poten aan het ijs had gezeten.
Khaleel Masih heeft nog wel een poging ondernomen om aangifte te doen en kwam er toen achter dat hij in eerste instantie ‘gewoon’ niet aangehoord werd. Na lang aandringen kwam hij bij een dienstdoende agent terecht die de aangifte van vernieling en mishandeling wel ging opnemen. Hierna kwam hij weer een stapje verder bij een hogere dienaar van de wet maar in plaats van medewerking werd de ijsverkoper even apart genomen en er op zeer duidelijke wijze op gewezen dat hij beter de aangifte tegen de daders weer in kon trekken.
Het leven in Pakistan voor niet moslims geeft dat aan waar steeds maar weer op gewezen wordt door de mensen die islam kritisch zijn. Des te meer moslims des te minder tolerantie en des te meer ellende.
Dit verhaal uit Pakistan is feitelijk niet eens zo schokkend of spectaculair echter geeft het wel aan hoe alles verandert wanneer er volgens de gedachten van de islam geleefd moet worden. Gewoon weer een voorbeeld, deze keer uit Pakistan.
1
met groet Bolo
bron : Daily Mail

Geen opmerkingen: