.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 4 november 2015

Laten we met zijn allen eens wat liever doen tegen die arme "vluchtelingen"

Ja dat meen ik echt, ik heb der eens goed over nagedacht vandaag onderweg en alles eens een beetje voor me eigen door een wat menselijkere bril bekeken en vervolgens ben ik tot deze conclusie gekomen.Heb zelf een pleuris hekel aan kamperen, slapen in een tent en dan ook nog eens op de grond op zo'n waardeloos matje waarop je volgens de gebruiksaanwijzing heerlijk kunt liggen. Vervolgens het ontwaken, gemiddeld een keer of tien per nacht met steeds maar weer pijn in je rug en schouders, telkens weer omdraaien en gaan verliggen. Met heel veel mazzel een uurtje achtereen slapen en weer wakker worden met de volgende pijnscheut. Begrijp dus echt wel waarom die "vluchtelingen" op Heumensoord hier problemen mee hebben, kamperen is echt een mensonwaardige bezigheid.

Enige oplossing om toch nog een paar uur te kunnen slapen in zo'n tent is je eigen 's avonds helemaal compleet van de wereld zuipen en vervolgens laveloos met de grootste moeite in je slaapzak kruipen terwijl je ondertussen je echtgenote de enkels, schenen en bovenbenen blauw trapt met de mislukte pogingen om de opening van die slaapzak te vinden. Die arme "vluchtelingen" mogen van hun lieve en verstandige profeet geen alcohol drinken dus ook deze oplossing hebben ze niet voor handen, slapen in een tent zonder alcohol is wel zo een beetje het meest mensonterende wat je iemand kunt aan doen, ja ja mijn zieligheid meter stijgt met elke regel die ik hier neer kwak.

Het kan ook nog eens ongelooflijk koud zijn in zo'n tentje en aangezien alle mensen met homofiele gedachten van de lieve profeet moeten worden opgehangen kunnen de arme "asielzoekers" niet lekker warm tegen elkaar aan kruipen om het een beetje gemütlich te krijgen en om die reden begrijp ik het ook volledig dat ze jonge meisjes willen laten invliegen om deze als kacheltje te kunnen gebruiken tijdens de koude nachten en een ander voordeel van die jonge meisjes is dat de arme "vluchtelingen" hierdoor ook nog eens wat lichaamsbeweging kunnen krijgen. Bedoel maar zo de hele dag op je nest liggen en een beetje met je eigen zak spelen daar is nog nooit iemand vrolijk of gelukkig van geworden en op een gegeven moment gaat het vervelen.

Wie er zelf wel eens is gaan kamperen weet ook hoe dom je, je eigen voelt wanneer je met een wc rol in de hand 500 meter moet lopen naar de toiletten die dan meestal ook nog eens bezet zijn zodat je verplicht bent om een praatje te maken met iemand die je normaal gesproken niet eens een goedendag zou toewensen maar waar je nu niet langs op kunt aangezien deze met zijn toilet rol voor je staat te wachten op zijn beurt. En wanneer je dan eindelijk aan de beurt bent dan was er voor je altijd net die vent van 150 kilo die daar heeft zitten schijten en een meur achterlaat die de rest van de dag wel blijft hangen boven de toilet gebouwen en inderdaad wanneer je dan zelf met de grootste moeite je behoefte hebt gedaan terwijl je zo min mogelijk die lucht inademt zie je al die andere mensen na je kijken wanneer je de deur open maakt en je hoort ze tegen elkaar zeggen dat het echt niet normaal is hoe die vent heeft zitten stinken die der net van het toilet af komt. En dit doen wij die arme "vluchtelingen" dus aan die hier komen met de grootst mogelijke trauma's die je, je maar kunt bedenken. Volledig onmenselijk is het wat wij deze mensen allemaal aandoen hier in Nederland.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de verplichte gezelligheid en het verplicht steeds maar weer hallo, goedemorgen, goedemiddag, goedenavond en goedendag zeggen tegen de mede slachtoffers die er op zo'n camping verplicht gezellig zitten te doen. Een potje badmintonnen, volleyballen of voetballen met je meiden en in no time staat de halve camping der bij want ze willen ook mee doen en wanneer je dan tijdens het voetballen een van je kinderen bewust hard tegen de grond aan werkt aangezien ze je inmiddels al een keer of tien al lachende tegen je enkels aan getrapt heeft in de wetenschap dat vaders dan vanzelf gaat reageren en met haar gaat gooien aangezien dat leuk is en wij daar met zijn vijven wel om kunnen lachen dan hoor je het camping kudde volk verontwaardig reageren dat het schandalig is om zo'n lief meisje zo aan te pakken en als het aan die mensen zou liggen dat stond binnen de korst mogelijke tijd de politie bij ons voor de tent. Inderdaad wanneer onze "vluchtelingen" gewoon ontspannen wat mede "vluchtelingen" in elkaar trappen, slaan of met keukengerei bewerken dan zijn daar ook steeds maar weer van die malloten die er tussen willen springen en met hun mening klaarstaan zonder te weten wat er eigenlijk aan de hand is, nee je hebt op zo'n camping totaal geen privacy en ook dit gebrek aan privacy om eens lekker ongestoord te kunnen doen waar je zin in hebt is totaal mensonwaardig.

Wij kunnen in Nederland nog veel leren, zijn er geen bungalowparken met lege huisjes? Waarom worden er geen hotelkamers met enige sterren vrijgemaakt voor onze lieve "vluchtelingen"? Kunnen we niet gewoon allemaal wat "vluchtelingen" adopteren om ze heerlijk te vertroetelen en ze een warm welkom in Nederland te geven?

Ik zou dit artikeltje graag geplaatst krijgen op Krapuul of wellicht zou meneer Samson dit voor willen dragen op de pvda fan dag? Ik zou ook zo graag eens geroemd willen worden in het lijstje "achterlijke ruimhartige Nederlanders"

met groet Bolo

Geen opmerkingen: