.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 23 november 2015

Zaterdag 9 januari 2016 demonstratie tegen asielopvang Cuijk

De gemeente Cuijk gaat zich waarschijnlijk in allerlei bochten wringen om een demonstratie tegen te gaan aangezien ze eenvoudigweg al toestemming gegeven hebben aan het coa, je weet wel dat zijn de door de overheid gesubsidieerde gutmenschen die geld verdienen aan de asielindustrie.

Cuijk tegen asielwaanzin

Geen jihad in onze straat anti asiel demonstratie in cuijk wij gaan volgende week de aanvraag doen en doen een officiële kennisgeving bij de gemeente wij gaan er van uit dat we daarvoor toestemming krijgen zo niet doen we meteen weer een nieuwe aanvraag (foto en tekst via Facebook John Willemse)

De uit Ravenstijn afkomstige John Willemse die eerder al in Oss actief in actie is gekomen tegen de asielwaanzin aldaar gaat middels een brief de gemeente Cuijk op de hoogte brengen van de plannen voor deze protestactie en tevens formeel toestemming vragen om in Cuijk actie te mogen voeren tegen de bouw van een tentenkamp voor vierhonderd vrijgezelle islamitische mannen die op de vlucht zeggen te zijn. Hoorde een Pegida woordvoerder laatst zeggen dat de gemeente Utrecht er niets tegen kon doen wanneer hij met wat vrienden op zaterdagmiddag een biertje ging doen in de stad, dus mijn vraag " Hoe wil de gemeente Cuijk dit voorkomen? "

Wim Hillenaar, burgemeester van Cuijk, kan deze brief in de loop van de week op de mat vinden en wil om die reden nog geen reactie geven totdat de aanvraag binnen is. Wel is hij van mening dat er "vrijheid van meningsuiting" is terwijl hij ondertussen stevig bezig is om allerlei redenen te bedenken waardoor hij deze protestbijeenkomst kan voorkomen. Kleine tip van Bolo, gewoon de coa laten weten dat er in Cuijk geen plaats is voor gelukszoekers en de protestactie wordt ook afgeblazen.

John Willemse de man achter de protestactie die voor zaterdag 9 januari in de planning staat geeft al gelijk aan dat de betoging 'op een vreedzame manier onze mening over het asielbeleid duidelijk moet maken' en dat 'steeds meer mensen in dit land tegen de komst van asielzoekers naar ons land zijn'. 'Wij gaan met een groep boze burgers de straat op met zelfgemaakte spandoeken en een aantal Nederlandse vlaggen waarbij de gebruikte teksten vooraf worden gecontroleerd om te kijken of die wettelijk zijn toegestaan'.

De brief naar de gemeente Cuijk afkomstig van facebook pagina John Willemse
Om alles goed te laten lopen geeft Willemse aan voor een eigen ordedienst te willen zorgen die toe moet zijn op veiligheid en een "gemoedelijk" verloop van de actie.

Als locatie denkt hij aan het parkeerterrein bij het voormalig zorgcentrum "Maartenshof" en juist dat is de plaats die door de Boxmeerse wethouder Willy Hendriks een paar maandjes terug genoemd werd als locatie voor tijdelijke opvang, iets dat haar toen nog op het nodige hoongelach kwam te staan, toen nog wel ja. Overigens wil Willemse in overleg met gemeente en politie eventueel nog wel een andere locatie kiezen, wellicht het oude Homburg terrein aangezien ik vernomen heb dat aldaar wel eens een tentenkamp kan gaan komen, ook hier zit één kroeg in de buurt echt oud Hollands café dus moet goed komen ook zonder toestemming.

Namens de gemeente Cuijk wordt overigens het tentenkamp nu ook weer ontkracht en maken ze het enkel erger en erger door. Uit naam van de gemeente sprak wethouder Rob Poel nu ineens over een DRIETAL locaties alwaar een 400 gelukszoekers moeten worden opgevangen voor een periode van zes tot twaalf maanden een periode waarvan hij zelf al aangeeft dat dit natuurlijk veel langer gaat worden. Het gaat volgens Poel niet om crisisopvang, iets wat eerder wel zo door de gemeente naar buiten werd gebracht, dus geen sporthallen of tenten, maar woonruimte voorzien van alle mogelijke gemak en luxe zodat ze zeer zeker niet meer weggaan en de inwoners van Cuijk deze ellende kunnen blijven betalen tot we allemaal leven volgens de regels van de koran en ja dan nemen ze onze huizen gewoon over iets wat wereldwijd reeds volop aan de gang is.

met groet Bolo


Geen opmerkingen: