.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 16 november 2015

Gemeente Cuijk schijt op eigen inwoners en besluit zonder enige vorm van overleg 400 parasiterende gelukszoekers op bevolking los te laten.

Middels een unanieme beslissing heeft de gemeenteraad dit besloten en verder zijn deze "wijze" dames en heren bestuurders van mening dat er hier binnen de gemeente best wel wat meer kansloze parasieten van een woning kunnen worden voorzien. Dit gaat uiteraard ten kosten van de vele woningzoekende in Cuijk, maar ach wie maakt zich tegenwoordig nog zorgen om onze oudere en minder bedeelde die niet van islamitische afkomst zijn? De gemeente Cuijk in elk geval niet.Achter gesloten deuren beslissingen doordrukken die er voor zorgen dat ook onze kinderen straks niet meer veilig over straat kunnen door rondhangende jonge testosteronbommen die alles kunnen maken aangezien dit hun cultuur is en het eenvoudige feit dat ze allemaal zo zielig zijn.


Via bovenstaande stukje sprak ik eerder mijn zorgen al uit over de islamitische gelukszoekers invasie die mijn dorp dreigt te treffen en zonder enige kennisgeving vooraf heeft de gemeenteraad nu dus maar besloten dat er 400 kansloze gelukszoekers mogen worden losgelaten op de plaatselijke bevolking en verder MOETEN we in Cuijk volgens de zeven raadsfracties desnoods versneld een nog grotere bijdrage leveren aan de opvang van asielzoekers die een verblijfsvergunning (de zogeheten statushouders) hebben gekregen. Staatssecretaris Dijkhoff, hoofd asielindustrie provincie Brabant en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) hebben hierop aangedrongen bij de bereidwillige kontenkruipers die de gemeenteraad alhier vormen.

In omringende landen zien wij voorbeelden te over die laten zien wat voor een smerig jihadistisch tuig er binnen gehaald wordt door de asielindustrie en zelfs de vriendelijke islamieten die Parijs afgelopen week hebben omgeturnd tot een waar slachtveld schrikken het zooitje laffe jaknikkers en hielenlikkers binnen het gemeentelijk bestuur nog niet af. Het interesseert ze geen ene moer dat onze kinderen gevaar lopen door een explosie van mannen die leven volgens de leer van een pedofiel en er niet voor terug schrikken om de gebruiken uit de koran toe te passen in den vreemde op onze vrouwen en kinderen. 

Er gaat nog gesproken worden met de omwonende, gaat dit ook achter gesloten deuren plaatsvinden? Wanneer ben je een omwonende? Enkel wanneer je naast dit jihadisten broeinest woont? Of wanneer je binnen een straal van 10 kilometer van zo'n rampenplek woont?

De eerste asielzoekers die hier uit voornamelijk Syrië binnen kwamen waren op de vlucht voor de moordenaars en verkrachters bende van islamitische staat. De groep "vluchtelingen" die nu Europa binnen wandelen zijn op de vlucht voor de Russen en Koerden. Wellicht gaat er ooit ergens iemand op het idee komen dat dit dan wel eens die moordenaars en verkrachters bende van islamitische staat zouden kunnen zijn die hier op kosten van de Nederlandse belasting betaler komen rehabiliteren om later weer terug te keren om de wapens op te nemen tegen de Koerden en Russen. 

Dit soort volk willen ze hier in Cuijk op onze kinderen los laten, over me lijk, ik raad ze aan om hier ver genoeg uit de buurt te blijven.


met groet Bolo

Geen opmerkingen: