.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 21 november 2015

Brits meisje van Koerdische afkomst wordt berecht aangezien ze zich wilde aansluiten bij PKK om te vechten tegen islamitische staat

Brits Koerdische meisje wordt als eerste Britse berecht aangezien ze van plan was te gaan vechten tegen de zelfbenoemde islamitische staat in Syrië


LONDEN  - Een Britse tiener maakte een graf belofte om zich aan te sluiten bij de Koerdische organisatie Partiya Karker Koerdistan inderdaad P.K.K.  Ze was van plan om samen met deze Koerdische organisatie de strijd aan te gaan om in Syrië te vechten tegen de zelfbenoemde moordenaars en verkrachters bende islamitische staat

De achttien jarige Šilhán Özçelik afkomstig uit het noorden van Londen liep weg van huis, nam een ​​trein naar Brussel en liet  brieven en een video achter voor haar radeloze familie waarin ze hen vertelde dat ze een guerrillastrijdster wilde zijn en om die reden wilde toetreden tot de vrouwen van de Koerdische Arbeiderspartij partij militie.

Indien ze eenvoudigweg had laten weten dat ze ging toetreden tot de 'Peshmergette's' de vrouwelijke Koerdische strijders van de volksbeschermingslegers Yekîneyên Parastina Gel ofwel Y.P.G. dan was het allemaal een minder groot probleem geweest voor het Britse gerechtshof. Voor de mening omtrent het vertrek naar Syrië van haar ouders en familie kan ik niet spreken natuurlijk. maar zou der zelf niet echt vrolijk van worden als jonge meiden die kant op vertrokken om tegen isis te vechten ondanks het feit dat het zeer zeker wel een nobel doel is.

De fout die Šilhán maakte was dus de groepering alwaar ze naar toe wenste te vertrekken aangezien de genocide ontkennende islamitische staat vriendjes Turkije er voor zorgen dat de PKK nog steeds als terreurorganisatie gezien moet worden en niet als de bevrijders van heel wat christenen en Yezidi uit handen van de moordenaars en verkrachters terroristen van islamitische staat.

Šilhán Özçelik is de eerste Britse staatsburger met een veroordeling aangezien ze het wilde proberen om te gaan vechten tegen de isis jihadisten in Syrië. Wanneer men in Engeland, Nederland, Duitsland ach gewoon vrijwel heel Europa op deze manier door blijft gaan dan is ze zeer zeker niet de laatste aangezien het dan eenvoudigweg voor iedereen strafbaar wordt om de wapens of zelfs maar de pen op te nemen tegen deze gruwelijke volgers van de islam. Het kalifaat Europa is "under construction".

Zojuist een kaartje op de post gedaan, altijd leuk om te ontvangen wanneer je opgesloten zit dus wie Šilhán  ook nog een morele opkikker wil bezorgen ondanks haar toch wel onbezonnen maar zeer zeker goed bedoelde actie en elke moslim of moslima die wel de strijd aan wil gaan met islamitische staat die moeten we natuurlijk van harte steunen.

Šilhán Özçelik 
Prison No: A8733DK
HMP Holloway
Parkhurst Road
London N7 0NU

met groet Bolo

Geen opmerkingen: