.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 2 november 2015

De Derde Jihad in Europa en in Nederland.

De regeringen in West-Europa, die zoveel miljoenen moslims binnen hebben gelaten en hen een tweede paspoort hebben gegeven, hebben zich nooit voldoende in de islam verdiept of hebben onvoldoende onderkend dat het niet zozeer gaat om een (vredelievende) religie, maar om een (oorlogs)doctrine die in zijn diepste wezen vijandig staat tegenover alles wat zich niet aan de eigen doctrine onderwerpt (islam = onderwerping). Vanaf het begin is de islam verspreid (in 57 staten) via oorlogen en geweld. 

In Europa opereren tot nu toe vooral de zogenaamde vreedzame activisten. Echter, de radicale moslims zijn er ook en ze zijn er klaar voor om toe te slaan, zoals we onder andere in Spanje of Londen gezien hebben. De geschiedenis leert dat islamieten, zolang ze in de minderheid zijn, heel tolerant zijn, maar eenmaal aan de macht vijanden van de democratie zijn. 

De Moslimbroederschap is een radicaal islamitische organisatie, met afdelingen in zeventig landen, waaronder Nederland. De belangrijkste Broederschapsideoloog, sjeik Yusuf al-Qaradawi invloedrijk moslimgeleerde en vermeend gematigd moslim, schreef op zijn website in december 2002:"De islam zal naar Europa terugkeren als veroveraar en overwinnaar, na er tweemaal uit verdreven te zijn eenmaal uit het Zuiden, uit Andalusië, en andermaal uit het Oosten, toen het meerdere malen op de deuren van Athene klopte. Ik stel dat de verovering deze keer niet met het zwaard zal gebeuren, maar door prediking en ideologie".

Er zijn al bibliotheken vol geschreven over de Moslimbroederschap ( een door en door fascistische organisatie), dat de organisatie in eigen land (Egypte) verboden is, maar hier in Nederland niet!?? 
De Moslimbroederschap is in de Tweede Wereldoorlog gesteund en gefinancierd door de nazi's! Dat zegt eigenlijk al genoeg.
Allah is ons doel. De Profeet is onze leider. De Koran is onze wet. De strijd is onze manier. De Moslimbroederschap is OVERAL!!! 
Deze club is van harte welkom in Nederland en de socialist Job Cohen vindt Moslim Broederschap niet gevaarlijk. Het is een slag in het gezicht van ieder mens dat beschikt over een gezond verstand. De Moslim Broederschap ongevaarlijk verklaren is als de nazi’s afdoen als padvindersclubje.

Vanaf de jaren 80 heeft alleen al Saudi-Arabië naar schatting 30 miljard euro besteed aan de bouw van moskeeën en islamitische culturele centra allerhande over heel de wereld. Met dit geld zijn 1.500 moskeeën en 2.000 islamitische culturele centra gebouwd van waaruit het wahabisme, de radicale islam, wordt gepropageerd. 
Turkije en Marokko doen via hun ministers van Religieuze Zaken hetzelfde. In een periode van 30 jaar hebben de moslims in Europa 15.800 moskeeën gebouwd. Moslims in het Westen mogen zoveel moskeeën bouwen als ze willen en kunnen financieren of laten financieren, door Saoedi-Arabië of de Turkse achterban van Milli Görüs, maar hoe staat het met de vrijheid om christelijke scholen te stichten in Saoedi-Arabië, Turkije? 
Het enige Grieks-orthodoxe seminarie in Turkije werd in 1971 door de regering gesloten. In Nederland is er een kopie van de infrastructuur van herkomstlanden aanwezig. De grootste steden van Europa veranderen in het Midden-Oosten. Moskeen, islamscholen, omroepen en schotels, eigen winkelcentrums en nu ook meer stadsdelen van de grootsteden bijna geheel Turks en Arabisch. 

Artikel via Bijbels Perspectief

Geen opmerkingen: