.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 27 november 2015

Artikel 30 en Artikel 31 uit onze grondwet zeggen eigenlijk meer dan genoeg

Maar waarom worden deze twee artikelen eenvoudigweg niet uitgevoerd door het pro islamitische Nederlandse landsbestuur?
Artikel 30
Nederlander met een Buitenlands paspoort en Vreemdeling
1. De Grondwet 2014 regelt wie Vreemdeling is.
2. Een Vreemdeling in Nederland is een persoon geboren in het Buitenland en is in het bezit van een Buitenlands paspoort of identiteitskaart voor legitimatie doeleinden.
3. Personen in Nederland die zowel de Nederlandse nationaliteit als een Buitenlands paspoort bezitten worden bij het schenden van de Grondwet 2014 behandeld als zijnde Vreemdeling.
4. De wet regelt de toelating en de uitzetting van Vreemdelingen.
Artikel 31 Uitzetting van Ongewenst Persoon
1. De Grondwet 2014 regelt wie een Ongewenst Persoon in Nederland is en het land moet verlaten.
2. De Grondwet-rechtbank van de Republiek Nederland oordeelt in eerste instantie en hoogste ressort over Vreemdelingen die weigeren de Grondwet 2014 correct uit te voeren en Nederland moeten verlaten.
3. Vreemdelingen die op bevel van de Grondwet-rechtbank als zijnde Ongewenst Persoon
Nederland zijn verklaard en het land moeten verlaten, worden nooit meer toegelaten tot Nederland.
4. Vreemdelingen die tot Ongewenst Persoon dreigen te worden verklaard door de Grondwet-rechtbank, krijgen gratis rechtsbijstand voor uitsluitend deze beoordeling, die wordt vastgelegd in een Grondwettelijke Uitzettingsuitspraak.
5. De Politie ziet toe op daadwerkelijk vertrek van de Ongewenst Persoon.
6. Elke burger die tot Ongewenst Persoon is verklaard door de Grondwet-rechtbank, en opnieuw in Nederland wordt gesignaleerd en gearresteerd door Politie, krijgt een levenslange gevangenisstraf in een Nederlandse cel. Zij verlaten de gevangenis als overleden persoon.

Nederland en de rechtstaat we kunnen legio voorbeelden oplepelen waarbij de rechters het laffe spoor van de minste weerstand kiezen, klasse justitie om eenieder die de waarheid zegt te kunnen afschilderen als racist en criminelen die desnoods over de rug van kinderen de Nederlandse cultuur om zeep wensen te helpen om de doodeenvoudige reden dat ze zich niet aan wensen te passen krijgen alle hulp en steun van de laffe veelal d66 en pvda rechters om te doen en laten wat ze willen.

De asielwaanzin draait overuren en de discussie laait op, maar waarom? Ik hoef toch niet te betalen voor de opvang van mensen die volgens de wet al niet meer in ons land hadden mogen zijn? Deze artikelen uit de grondwet zouden op zo een geweldige manier kunnen worden toegepast, vechtpartijen steekpartijen in asielzoekers luilekkerland oorden : wegwezen en andere plaatsen net zolang tot er enkel mensen overblijven waar niet elke avond de politie met loeiende sirenes naar toe moet zodat de hele buurt, mensen die wel gewoon moeten werken, weer wakker ligt, Nog mooier de pedofielen die uit naam van hun eveneens pedofiele nep profeet kindbruidjes wensen te importeren om deze kapot te neuken op hun door de Nederlandse belastingbetaler gefinancierde luxe hemelbed kunnen we ook gelijk het land weer uittrappen en de bedden ter beschikking stellen aan deze kinderen zodat wij eindelijk eens die mensen gaan opvangen die echt onze hulp nodig hebben. Dat we eindelijk eens de slachtoffers gaan opvangen in plaats van de daders.

Ik durf te voorspellen dat ruim de helft van de huidige asielzoekers oorden voor het eind van het jaar kunnen worden afgebroken wanneer we de mensen die volgens de Nederlandse wet uitgezet mogen worden er ook eindelijk eens een keer echt uitgetrapt gaan worden. De meeste van die lui komen uit en leven volgens een cultuur waar je voor het jatten van een appel een hand kunt verliezen dus nee voor hen is deze terechte uitzettingsstraf zeer zeker niet te zwaar, "ies cultuur weet je" dus spullen pakken en oprotten.

En voor al dat smerige straattuig voorzien van een dubbel paspoort, bontkraagje inpakken en oprotten uit ons land met dat achterlijke berberapen  gedrag dat totaal onwenselijk is in onze maatschappij. Kunnen meisjes en vrouwen ook weer een stuk veiliger over straat zonder op elke straathoek te worden uitgemaakt voor kk hoer of te worden besprongen door geile licht getinte volgers van het geloof zonder vrede.  Verder kunnen onze oudjes ook weer veilig een boodschapje doen zonder te worden belaagd door een licht getinte kudde werkschuwe parasieten die het op hun zwaar verdiende kranige pensioentje hebben voorzien.


met groet Bolo  


Geen opmerkingen: