.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 3 maart 2016

We spreken allemaal onze angst uit over de "rapefugees" maar vergeten we de "refugee warriors" niet?


Steeds meer laagopgeleid veelal islamitisch tuig marcheert ons land binnen zonder dat ze ook maar een strobreed in de weg gelegd wordt door "onze" aan de riem van Brussel bibberende regeringsleiders. Veelal zijn het bezorgde landgenoten die in de buurt van deze opvangmegastallen leven, wonen en werken die hun angst uit schreeuwen omtrent dat wat deze hampelmanner van het Europese vierde rijk los laten in hun ooit zo veilige stukje eigen.

Vanaf het moment dat er wat meer openheid van zaken werd gegeven en de Nederlandse staats propaganda pers de vele verkrachtingen en mishandelingen uitgevoerd door de "rapefugees" niet langer meer met de mantel der liefde kon bedekken komen er steeds meer mensen in verzet en zijn die politieke partijen die voorheen de neus ophaalde voor Geert Wilders en onze Partij Voor de Vrijheid eenvoudigweg genoodzaakt om hier ook stelling tegen te nemen. Zo komen er diverse wetsvoorstellen bij het CDA en de VVD vandaan die jaren geleden reeds door de PVV werden aangekaart en met hoongelach van de tafel werden geblazen. Je kunt dus rustig zeggen dat Geert Wilders in deze een grote overwinning heeft behaald gezien de verschuivingen in het gedachtegoed bij de collega landvertegenwoordigers. Landverraders zoals de D66 of moslim likers als de pvda alsmede niet nadenkende moslim knuffelaars van groen links of hamas vriendjes van de SP zijn helaas niet meer te redden en Armeense Genocide ontkenners hebben eenvoudigweg niets te zoeken binnen onze regering dus de Turkse Knabbel en Babbel zijn het benoemen in deze niet eens waard.

Sporadisch bereiken ons berichten dat er wel eens een enkele oorlogsmisdadiger of jihadist tussen de "arme vluchtelingen" zou kunnen zitten echter hierover hoeven wij ons van Den Haag en Brussel totaal geen zorgen te maken. Het verstoppen van jihadisten is echter een beproefde methode om toe te slaan binnen vijandelijk gebied en het plaatsen van "refugee warriors" binnen opvangkampen is een methode die door de Palestijnen na de Arabische Israëlische oorlog eind jaren veertig al werd gebruikt. Vanuit opvangkampen in Jordanië, Syrië, Libanon, de Westbank en de Gazastrook bestookten Arabische "refugee warriors" het land Israël in de wetenschap dat ze zelf beschermt worden als zijnde "vluchtelingen".  Deze Palestijnen mochten zich op kosten van Europa en de Verenigde Staten vol proppen en lekker uitrusten om vervolgens vanuit een beschermde uitvalbasis aanslagen te plegen in Israël. Het begrip "refugee warriors" is ontstaan.

Aanvallen vanuit vluchtelingenkampen, het is inmiddels een normale bezigheid geworden en een van de bekendste gevallen in deze komt vanuit Goma een opvangkamp alwaar zich Hutu "vluchtelingen" bevonden die waren weggevlucht voor het Tutsi regiem. Klein detail is het dat de Hutu's eerst de Tutsi's hadden proberen uit te roeien en dat ze vervolgens veilig vanuit het vluchtelingenkamp regelmatig de grens overstaken om hun werk in Rwanda af te maken. Na vele waarschuwingen hield het Tutsi regiem, tot grote verontwaardiging van de rest van de wereld, een grote schoonmaak in dit kamp aangezien ze wel genoeg hadden gekregen van deze moordaanslagen. De Hutu "refugee warriors" werden keurig voorzien van voedsel, drank en medicijnen die door de ook aanwezige militairen weer werden afgepakt en geruild voor wapens om de oorlog tegen het Tutsi regiem verder voort te kunnen zetten.

Dichterbij huis in de vluchtelingenenclave Srebrenica bevonden zich onder de vijftienduizend Bosnische moslims naar schatting ook een tweeduizend "refugee warriors" die vanuit deze enclave aanvallen uitvoerde op omringende Servische nederzettingen. Ook deze moslimstrijders werden keurig verzorgt door Europa en de Verengde Staten.

Dit lijstje lijkt heel veel op het lijstje dat Geert Wilders ooit heeft voorgedragen in de tweede kamer, echter is deze weer wat actueler aangezien er in Nederland nog steeds opvangkampen bij blijven komen om de toestroom van asielparasieten te kunnen handelen. Let wel op want waarom zou er vanuit deze opvangkampen geen oorlog tegen Nederland gestart kunnen worden?

Een juiste Nederlandse benaming voor "refugee warriors" zou bijvoorbeeld "jihadisten" kunnen zijn en deze zitten verspreid over de in Nederland gelegen opvangcentra. Wanneer we de cijfers geloven dan zou 1 op de 50 migranten een jihadist zijn en met de huidige instroom van migranten is het dan wel te bepalen hoeveel jihadisten er al in Nederland zitten en hoeveel er het aankomende jaar nog binnen komen. Het aantal jihadisten dat in Europa zit en vrij kan wandelen binnen de EU is dus helemaal van schrikbarende hoogte waarmee het mijn angst voor de "refugee warriors" die zich in Nederland, in Europa heerlijk vol zitten te vreten en op zijn tijd een jong meisje mogen pakken om zich op te maken voor de strijd in Nederland, in Europa toch minimaal rechtvaardigt.

Of kan iemand mij één reden geven waarom de jihadisten die zich hier onder de vluchtelingen verschuilen enkel goeds in de zin hebben?

met groet Bolo  

Geen opmerkingen: