.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 24 maart 2016

Volgens “onze” regering kunnen wij rustig slapen

Maar hoe kan het dan zo zijn dat een verdachte jihadist door Turkije wordt weggejaagd naar Nederland om vervolgens van de radar te verdwijnen?
Ik denk dat het met zo’n regering en veiligheidsdienst niet zo heel lang meer gaat duren voordat wij in Nederland een grote groep mensen hebben die voor heel lang, zeer defenitief en niet bepaalt op een rustige manier kunnen gaan slapen.
En dan rest mij ook nog de vraag : Hoe is het mogelijk dat islamitische terroristen naar ons land kunnen en mogen worden uitgezet en dan ook nog vanuit de jihadistenpoort naar Europa, Turkije?
Hoe lang gaat het nog duren voordat het zooitje prutsers, die de levens van ons allemaal in gevaar brengen door hun herhaaldelijke blijk van onkunde, gaat aftreden? Hoe lang laten wij deze Haagse onbenullen ons en onze naasten nog in gevaar brengen? Hebben ze hun onvermogen om ons land op een fatsoenlijke manier door deze islamitische terreurstorm heen te sturen nog niet vaak genoeg laten blijken?
met groet Bolo 

Geens reageert op Erdogan: ‘El Bakraoui niet uitgeleverd, maar teruggewezen naar Nederland’

Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) ontkracht de beschuldigingen van Turkije – dat de dader Ibrahim El Bakroui – door Turkije zou uitgeleverd zijn en door de Belgen vrijgelaten werd. ‘Het gaat om een terugwijzing in plaats van uitwijzing.’
Meer lezen

Geen opmerkingen: