.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 26 maart 2016

Om te laten zien hoe diep het respect bij moslims zit verscheuren ze de Israëlische vlag tijdens herdenking Brussel


Diep droevig het gedrag van moslims, moslims die hier niet thuis horen, mensen die te gast zijn bij ons. Er zijn nog steeds mensen die van mening zijn dat de islam best een plaatsje kan krijgen in ons Nederland, in ons Europa. Wanneer zullen bij hen de oogkleppen eens voor de ogen verdwijnen? Waarschijnlijk op het moment dat het te laat is, wanneer de islamitische jihadist met een kapmes de oogleden heeft weggesneden. Wellicht eerder. Op het moment dat je (minderjarige) dochter slachtoffer is geworden van een gezellige taharrush  aangeboden door de marokkaanse (niet hoofdletter waardig) samenleving en politiek correct Nederland.
Het verbranden van de Israëlische vlag, de Nederlandse vlag, de Amerikaanse vlag of welke vlag dan ook is kennelijk de normaalste zaak van de wereld geworden. Is traditie bij het islamitische kutvolk en hun meelopers kliek, maar het verscheuren van de Israëlische vlag tijdens een herdenking in Brussel gaat in mijn ogen dan wel weer een paar stappen verder.
Nu toont het vlaamse ‘Het Laatste Nieuws’ op haar website enkel het wegwerken van de Israëlische vlag en het verbergen van deze vlag door er een vlag overheen te plaatsen van ‘de bezette gebieden rondom de Gaza strook’ beter bekent als het leefgebied van de palestijnen (eveneens niet hoofdletter waardig).
Dit is droevig, deze strijd hoort ook niet in Brussel gestreden te worden en bevestigt eigenlijk enkel en alleen het verhaal dat in het artikel De oorzaak voor het achterlijke en onmenselijke gedrag bij de volgers van het geloof van de “vrede” en pedofiele is zo eenvoudig : 1400 jaar inteelt binnen de islam reeds eerder is verkondigt. Of is iemand van mening dat een normaal mens op het idee komt om een herdenking van een verschrikkelijke gebeurtenis zoals in Brussel hiervoor te misbruiken?
Maar helaas hier bleef het niet bij, de Vlamingen van HLN waren kennelijk van mening dat we hier niet gelijk zoveel ophef over moeten maken en de volgers van de pedofiel zonder vrede niet nog meer aan de schandpaal moesten nagelen aangezien ze eenvoudigweg niet alles lieten zien tijdens hun vertolking van de droevige gebeurtenissen tijdens deze herdenking te Brussel.
Hoe veel droeviger het gedrag van de moslims aldaar aanwezig nog is kwam later aan het licht toen bleek dat de vlag van het enige vrije land in die grote islamitische zandbak niet enkel moest verdwijnen maar ook nog moest worden verscheurd. En nog vreemder de gelaten opstelling van de aanwezige aldaar aangezien niemand zich geroepen voelden om op te staan tegen deze droevige, zinloze en op dit moment en op deze plaats misplaatste actie die getuigt van een totale respectloze houding ten op zichten van de slachtoffers van deze laffe terreurdaad. Bewaar je privé oorlog met Israël tot andere gelegenheden, de SP in Nederland organiseert regelmatig hamas fakkeltochten dus gelegenheden zijn ruim voldoende  aanwezig.
Gelukkig hebben wij in Nederland enkel goede keurig nette moslims en hoog opgeleide islamitische asielparasieten en deze gingen juist op de dag waarop christenen de kruisiging en dood van Jezus op de heuvel Golgotha nabij de stad Jeruzalem herdenken de straat op om samen met mensen die nog steeds van mening zijn dat de islam vrede brengt en een toegevoegde waarde is voor Nederland de straat op om te laten zien dat ze meeleven met, ja met wie eigenlijk?
Het waren enkele honderden mensen die mee wandelde op de Dam en deze liepen samen met de grootste Pinokkio burgemeester van Nederland, inderdaad Eberhard van der Laan, die met een nieuwe leugen kwam om iets positiefs te kunnen toevoegen aan deze  farce ‘terroristen zijn kansloos als ze ons zo zien staan‘, een rondje door de stad. Heeft er iemand een teiltje?
Om even terug te komen op mijn vraag, met wie leven ze mee?
Wanneer je dit stukje op het RTL nieuws leest dan kun je zelf het antwoord geven.
Ze spreken zich uit tegen de aanslagen die uit naam van de islam zijn gepleegd in Brussel, Istanbul en andere steden. Ofwel de meelopende mafketels lopen mee voor Brussel en de moslims lopen mee voor Turkije en ja er zullen er best een paar bij lopen die meelopen voor de slachtoffers van Brussel, wat bij mij dan weer de vraag oproept of ze wellicht meer medeleven hebben met de islamitische zelfmoordterroristen of met de echte onschuldige slachtoffers. Wanneer je deze of deze ziet of je kijkt naar dit of dit dan kun je toch niet van mening zijn dat alle moslims in Nederland een afkeer hebben tegen de islamitische terroristen. Nee je kunt ook niet zeggen dat alle moslims in Nederland het geweld verheerlijken, maar waarom zouden we het risico nemen?  Ik vertrouw geen enkele moslim meer totdat het tegendeel is bewezen. Hoe je dat doet?  Heel simpel afscheid nemen van de achterlijke middeleeuwse ideologie islam, hiervoor heeft elke in Nederland levende moslim tijd tot 1 januari 2017 dan gaat elke moskee plat en elke moslim ons land uit.
De aanslagen in bijvoorbeeld Brussel en Parijs natuurlijk heeft iedereen er zijn eigen mening over.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: