.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 13 maart 2016

Kinderen in zwembad Oberhausen onzedelijk betast door achttal "vluchtelingen"

Op zaterdagmiddag gingen drie meisjes in de leeftijd tussen de 11 en 14 jaar lekker zwemmen in AQUApark Oberhausen gelegen in de Heinz-Schleußer Straat te Oberhausen om aldaar te worden aangerand door een kudde licht getint tuig.

Voor de mensen die wat verderop in Nederland wonen en niet net als mij in de grensstreek, Oberhausen ligt in Noord-Rijnland-Westfalen op een kilometer of 50 van Venlo, de daders logeerde op kosten van de Duitse belastingbetaler in Krefeld en dat ligt nog een kilometer of 10 dichter naar onze grens toe.   
De meisjes reageerde niet helemaal naar de wens van het licht getinte tuig en hadden gelukkig van hun ouders geleerd hoe te handelen en meldde deze ongewenste seksuele achterlijkheid ten op zichten van kinderen onmiddellijk aan de supervisor van het zwembad. Een werknemer nam gelijk contact op met de politie terwijl een ander personeelslid de verdachten de licht getinte daders heeft tegen gehouden en vastgezet. Ze hebben deze "helden" vastgehouden tot de komst van de politie. 
De daders bleken en nu komt dat wat je niet verwacht, acht jonge mannen, tussen de 18 en 21 jaar en waren (althans volgens het "islamitische smerig laf tuig" welkoms comité) een aantal van die hoog opgeleide uitermate vrouw, homo en kind vriendelijke asielzoekers waar helemaal niets mis mee is. Volgens andere waren het wederom alleenstaande jeugdige asielparasieten die gestationeerd zijn in de buurt van Krefeld.
Terwijl het de medewerkers van AQUApark Oberhausen, die overigens uitstekend zijn opgetreden in deze voor de jonge meisjes maar zeker ook voor hen vervelende situatie, er wel in slaagde om de daders vast te houden bleek dit voor justitie in Duitsland een stuk lastiger. De dienstdoende agenten namen de mannen nog wel in voorlopige hechtenis. Om maar weer eens aan te tonen hoe serieus het (seksueel) geweld tegen onze vrouwen en kinderen wordt genomen door justitie liet de opgeroepen commissaris, die volgens de regels moet worden gealarmeerd bij seksuele misdrijven, de zelfde avond in overleg met de officier van justitie, de verdachten weer vrij.
Wanneer dit licht getinte islamitische asielparasieten tuig slim is dan duiken ze de grens over en vragen ze in Nederland gewoon weer opnieuw asiel aan. Kunnen ze hier weer verder gaan met hun dagelijkse bezigheden. Wanneer ze niet zo slim zijn dan worden ze in Duitsland ten hoogste overgeplaatst naar een ander parasietenopvangcentrum en worden de daden weer vergeven en vergeten.
Zum kotzen, de manier waarop er omgegaan wordt met daders van deze misdrijven. De meisjes, de slachtoffers kunnen psychologische hulp krijgen en evenals de medewerkers van AQUApark Oberhausen krijgen ze advies om daarna weer gewoon verder te gaan alsof er niets gebeurd is. En oh ja U wordt wel vriendelijk verzocht om dit uit de media te houden, is zo slecht voor de naam van al die hoogopgeleide die hun toevlucht tot Europa gezocht hebben.
Artikel via Opposition24
Dusdanig aangepast dat van een vertaling nauwelijks meer spraken is
met groet Bolo 

Geen opmerkingen: