.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 10 maart 2016

Tiener "vluchteling" is kwaad aangezien een hotelmedewerkster geen interesse heeft in zijn seksuele avances en betaalt collega parasiet om haar te verkrachten.Maar liefst 100 euro dat is kennelijk wat de waardigheid en het leven van een vrouw vertegenwoordigt, althans volgens sommige "vluchtelingen". Het rapport verklaart dat de tiener "vluchteling " zijn vriend 100 euro betaalde om deze vrouw te verkrachten, omdat ze zijn avances had afgewezen en ze zich er over beklaagde dat het een vorm van seksuele intimidatie is wanneer hij haar bleef lastig vallen. Tot zo ver het resultaat van de "training" verzorgt en betaalt door de EU waarmee "vluchtelingen" leren hoe zich te gedragen tegenover vrouwen binnen onze samenleving.

Europese vrouwen hebben het volste recht en alle reden om deze "vluchtelingen" te vrezen en de nodige maatregelen te treffen om zich te verdedigen en zichzelf te beschermen. Deze mensen zijn halve wilden en hebben geen enkel schaamte en totaal geen respect voor vrouwen.

Helaas maar moslims zullen altijd moslims blijven, ongeacht hoe je ze wilt heropvoeden en zich aan wilt laten aanpassen. Je kunt twee deuntjes voor één cent blijven zingen, maar helaas volgens hun pedofiele fanclub boek hoeven ze een vrouw niet met respect te behandelen en zolang ze dat horror manuscript blijven volgen zullen ze nooit in onze maatschappij passen.

Artikel via La Republique Francais :

De 16-jarige puber is inmiddels ondervraagd en opgesloten na de verkrachting van een hotelmedewerkster in Orlean afgelopen week en zegt dat hij handelde op verzoek van een vriend.

Deze twee niet-begeleide minderjarigen asielzoekers, van Afrikaanse afkomst, werden in deze instelling speciaal voor kinderen geplaatst door de sociale bijstand afdeling van de gemeente.

Een van de twee adolescenten was blijkbaar zeer opdringende in de richting van de vrouw en deze vrouw van begin twintig was dit zo zat dat ze ging klagen over de seksuele intimidatie waar ze elke elke dag weer last van had. Dit had ze beter niet kunnen doen gezien de reactie van de arme "vluchteling" die kennelijk in zijn jonge leven niets anders geleerd had dan met geweld en agressie te reageren wanneer minderwaardige schepsels zoals deze vrouw gaan tegen sputteren. De jongen werd wel overgeplaatst echter was daarmee de ellende voor deze jonge vrouw nog niet voorbij,


De Jonge handhaafde de banden met zijn vriend die in het hotel was gebleven. Deze vriend verkrachte vervolgens het meisje doordat hij zijn slachtoffer naar zich toe lokte toen hij om een schone handdoek vroeg, hij verkrachte het meisje in alle rust in de wasruimte.  De verkrachting met voorbedachte rade heeft hij meteen toegegeven echter met de mededeling dat hij handelde op verzoek van zijn vriend die wraak wenste te nemen op de vrouw die er voor zorgde dat hij werd overgeplaatst. De waarde van het kapotmaken van het leven van dit meisje bedroeg maar liefst 100 euro, de beloning die de verkrachter van zijn vriend zou ontvangen.

Waarschijnlijk worden beide jongens overgeplaatst naar een ander opvanghuis, wellicht gezellig bij jouw vrouw of dochters in de buurt.

met groet Bolo   

Geen opmerkingen: