.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 30 maart 2016

Het tweede kamer debat omtrent de aanslagen in Brussel

Tweede kamer debat met Europese marionet Mark Rutte en mede weg kijkers en steungroeperingen van de Nederlandse regering over de aanslagen in Brussel.
Het is begonnen, Geert Wilders deed de aftrap en gaf dat weer wat de meeste lezers van dit blog ook denken. Het enige verwijt is het feit dat hij na mijn mening nog te soft is maar dat zou er wel mee te maken hebben dat het als leider van de PVV niet handig is om echt alles te zeggen wat je denkt.

Zoals altijd stond Pechtold gelijk te stuiteren, kwam Roemer huilen omtrent zijn moslimvriendjes en “die Turk van de anti Nederland partij” dacht ook dat hij een mening moest hebben en Buma liet duidelijk zien dat het CDA een paar jaar achter loopt. Kortom we zijn onderweg.
Pechtold is van mening dat Wilders overdrijft en laat zo’n beetje om elke zin een keer horen dat Wilders in 2010 de regering steunde en toen niets deed.
Iedereen is het er mee eens, het heeft niets meer dan ook echt helemaal niets met de islam te maken, behalve Wilders die Pechtold voor de zoveelste keer weer op zijn nummer zet.
Klaver van Groen Links is ook van mening dat hij iets moet toevoegen aan het debat en heeft zelf niet in de gaten dat hij Wilders voor open doel laat scoren. Een betere aangever kan Wilders zich niet wensen om hem steeds maar weer te laten zeggen wat wij allemaal denken, althans een grote meerderheid.
“Nederland moet de-islamiseren.”
Goed nieuws Buma geeft het zelf al aan :  “we moeten af van de islam

Geen opmerkingen: