.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 12 maart 2016

Niet enkel geestesziek en seksueel gefrustreerd, maar ook nog eens oliedom : juist, de asielparasiet.Je bent achttien jaar oud en hebt haard en huis achtergelaten aangezien je niet bereid bent om zelf te vechten voor je land en dit liever overlaat aan vrouwen en meisjes van dezelfde leeftijd of zelfs nog jonger. Je ontvlucht je land in januari van dit jaar en komt vervolgens in Oostenrijk terecht alwaar je samen met 380 andere testosteronbommen opgevangen wordt in een parasietenclub te Innsbruck. Nu heb ik toch al mijn twijfels omtrent die mannen die nu nog vertrekken uit die zandbak aangezien ik er bang voor ben dat deze "heren" wel eens op de vlucht zouden kunnen zijn voor Rusland en om die reden een nog groter gevaar voor ons vormen dan de eerdere parasieten die onze samenleving overvielen met hun islamitische achterlijkheid en gewelddadigheden. Dit is echter weer een ander verhaal, beperk me nu tot deze "held".

De jongeman begon ondertussen jeuk aan zijn onderstel te krijgen en dit binnenbrandje moet uiteraard geblust worden. Aangezien er in de plaatselijke opvang niets van zijn voorkeur te vinden was, aangezien hij op oudere vrouwen viel ging hij de stad maar in op zoek naar zijn geluk. Dit is een aannamen van mij, kan natuurlijk ook zo zijn dat deze "arme vluchteling" zo'n hoge nood had dat hij alles wel zou pakken waar een gat in zit en hij het ongeluk had om in een parasietenopvangcentrum terecht te komen alwaar geen kindbruidjes aanwezig waren.

Hij had al enkele malen lopen geilen op een oudere dame die hij wel eens in de buurt zag rond lopen en op het moment dat hij deze 52 jarige mevrouw voor een gesloten deur zag staan toen ze spontaan een bakje wilde gaan doen bij een goede vriend greep hij zijn kans. Hij besprong deze oudere dame en trok haar achter het gebouw de struiken in alwaar hij haar ruw de kleren van het lijf scheurde en haar op een verschrikkelijke gewelddadige en onmenselijke manier verkrachte.

Nadat hij zijn zaakje geleegd had en van mening was dat dit zeer zeker voor herhaling vatbaar was is er ergens in zijn zieke brein het feit geslopen dat deze mevrouw het vast ook wel lekker gevonden zou hebben. Andere reden kan ook zijn dat zijn zieke islamitische geest zo ver doordrongen is van de achterlijkheid van zijn vrouwen minachtende nep profeet dat hij eenvoudigweg van mening was dat deze vrouw nu zijn eigendom is geworden nadat hij haar had besprongen of dat ze hem er wellicht dankbaar voor zou zijn en zeker een tweede ronde zou willen.
Hij dwong deze mevrouw om telefoonnummers uit te wisselen, zodat ze contact konden houden alsof hij juist een leuk meisje in een dancing had ontmoet waarmee hij tot de conclusie was gekomen dat het leuk zou zijn om elkaar volgende week weer te zien.

De vriend kwam thuis en trof haar aan en vervolgens spotten ze deze jeugdige verkrachter, zodat de politie hem zeer snel op kon pakken, op het moment dat hij toevallig een poging wilde gaan ondernemen om een nieuwe afspraak met deze mevrouw te maken of wellicht om haar te bedanken voor het "leuke" feestje. Wie zou het zeggen, hij werd in elk geval opgepakt met de telefoon in zin hand, het verhaal verteld niet wat hij met zijn andere hand deed, en vastgezet in de hoop dat hij daar door mede gedetineerde dusdanig hard wordt aangepakt dat hij de rest van zijn gevangenisstraf staande door moet brengen.

Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis om te herstellen van haar verwondingen en melde nog dat ze deze jongen wel vaker had zien lopen in de omgeving.

Ach Oostenrijk heeft zijn eigen pvda, sp, groen links dan wel d66 of wel iemand die het nodig vindt om het op te nemen voor deze jeugdige verkrachter en ons allen te vertellen dat we hier geen hetze van moeten maken.

De plaatselijke delegatie van 'De Groenen' gaf middels woordvoerder Christine Baur gelijk een verklaring af waarin ze de inwoners van Innsbruck op het hart drukte dat dit slechts een incident is en dat er niets aan het handje is, we kunnen allemaal weer rustig gaan slapen en meer van dit soort onzin dat rond gestrooid wordt door gutmenschen die zo'n beetje elk argument ondertussen reeds misbruikt hebben waarmee ze de misdaden van de asielparasieten denken te kunnen verbloemen. Voordeel dat ze wel hebben is het feit dat de misdaden gepleegd door moslims en "vluchtelingen" zo vaak mogelijk worden geweerd uit de mainstream media en een "vluchteling" die ook nog eens moslim is moet het wel heel bond maken om voor zijn misdaden ter verantwoording geroepen te worden door de gutmensch en de mainstream media.

via Daily Mail

met groet Bolo  


Geen opmerkingen: