.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 23 juli 2016

Niks islam we hebben te maken met een invasie van verwarde mensen.

Leg maar eens uit waarom het zo een geweldige teringzooi is in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Leg dat maar eens uit aan je kinderen wanneer ze hier om vragen. Vertel een meisje van een jaar of veertien maar eens waarom je liever hebt dat haar grote zus en nichtje met haar mee gaan wanneer ze wil gaan zwemmen. Maak haar maar eens duidelijk dat je liever zelf ook nog mee gaat om een en ander in de gaten te houden.
Wat wanneer je de ‘waarom’ vraag krijgt of het ‘hoe kan dat allemaal?’ Moeilijk? ja zeker echter zijn wij hier open en eerlijk echter maakt dit het er allemaal niet eenvoudiger op.
Laat maar eens weten waarom het zo een puinhoop is op onze aardkloot en dan wel in Jip en Janneke taal indien mogelijk.
Ach laat ik het maar eens proberen.
Zolang er mensen zijn proberen ze macht uit te oefenen over andere mensen, stammenoorlogen, veldslagen en gevechten om vrouwen, vee en land zijn van alle tijden en tevens de oorzaak van vele oorlogen zowel nu als in het verleden. Het geloof of liever gesteld de geloofsovertuiging is altijd een reden geweest om andere de kop in te slaan en waarvoor? Voor een mythe, een geloofsovertuiging of een sprookjesfiguur?
Wetten, belastingen en regels ons opgelegd door al dan niet gekozen leiders als middel om de veldslagen en later oorlogen te bekostigen. Inderdaad door de eeuwen heen stelen de machthebbers van de bevolking, de arbeiders, Jan met de pet om dat te kunnen doen waarvan ze denken dat het goed is.
De indianen werden bijna uitgeroeid en vervangen door Europeanen die de Verenigde Staten van America op hebben gebouwd, het zelfde werd later op politieke wijze geprobeerd in het midden oosten alwaar de ellende enkel groter is geworden na de ingreep van diezelfde Amerikanen en Europeanen. En de enige echte reden? Olie.
De Amerikaan George Bush en de Britse premier Tonny Blair lieten zich voor het karretje van de  Sjiieten spannen om op die manier de Soennieten van de kaart te vegen. De islam wordt in Irak vertegenwoordigt door de Soennieten en de Sjiieten en de Soennitische dictator-Saddam Hoessein bestuurde Irak op zijn eigen niet al te nette wijze, maar zorgde er wel voor dat er onderling een soort van vrede tussen beide groeperingen was met gezag en godsdienstvrijheid. In 2003 bedacht men dat Irak vernietigingswapens had en dat werd als excuus gebruikt om Irak binnen te vallen. Na de veroordeling van Saddam Hoessein verloren de Soennieten alle macht en werden de Sjiieten de machtigste groepering in Irak en de echte ellende was begonnen.
Ook in andere landen daar in die zandbak kwam het vervolgens tot botsingen tussen de verschillende islamitische groeperingen. Zo ook in Syrië waar pogingen werden ondernomen om president Assad af te zetten, of dit ook gebeurde met westerse steun? zeg het zelf maar. Dit was wel het begin van de zelfbenoemde islamitische staat een terreurorganisatie die zich vooral richt op onschuldige slachtoffers en om hun moeders roepen wanneer ze door de Koerden achter de vodden gezeten worden.
De islamitische terroristen zitten wereldwijd verspreid en verzorgen een veelvoud aan laffe terreurdaden gericht tegen burgers met als enigste doel het veroorzaken van angst. Het binnen halen van terroristen met goedkeuring van frau Merkel en de Europese ja knikkers zoals ‘onze’ president Rutte en trekpop Pechtold zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat er in Nederland inmiddels een bijna constante angst is. Denk maar even aan de Koning, hoeveel stropdassen er om hem heen liepen toen die bij ons in Cuijk een stukje vierdaagse mee kwam lopen.
Even voor de duidelijkheid, volgens deze mensen uit de regering hebben de aanslagen in Duitsland, Frankrijk en bij de Belgen hier helemaal niets mee te maken en hoeven wij niet bang te zijn. Er zijn momenteel gewoon heel veel verwarde mensen die gekke dingen doen en nee dat heeft ook helemaal niets met asielzoekers te maken, verwarde mensen die rare dingen doen zijn van alle tijden en zijn echt niets nieuws. Zo zijn er verwarde mensen die ons land besturen en steeds meer andere verwarde mensen ons land binnen laten. Ook zitten er mensen ons land te besturen die eigenlijk de baas van Turkije veel aardiger vinden en die ook willen helpen om van hem een hele grote baas van de wereld te maken. Er zitten daar ook mensen die het helemaal niet erg vinden dat boze Palestijnen met bommen gooien naar Ian, de broer van opa die in Israël  woont en dan maakt het ze echt niets uit dat Ian helemaal geen Jood is. Ja verwarde mensen zijn er genoeg  en wekelijks verzorgen deze heel wat leed en angst door ogenschijnlijk zinloze aanslagen.
En om die reden gaat papa mee zwemmen om er voor te zorgen dat jullie geen verwarde mensen tegen het lijf lopen en wanneer deze dan toch op zouden duiken dan zorgt papa der wel voor dat ze nooit meer verwart zullen zijn.
Hoop dat ik het zo een beetje goed heb uitgelegd?
Tips zijn welkom Bolo

Geen opmerkingen: