.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 22 juli 2016

Dader in München riep "ich bin ein Deutscher" Alle vrouwen en meisjes in onderstaande stukje dachten dit ook

Aangezien het niets meer dan logisch is dat de laffe aanslag van een drietal gestoorde door de politiek correcte media direct gelinkt gaat worden aan ‘populistische’ veelal rechts denkende politieker. De Nederlandse media zijn het er uiteraard binnen 24 uur over eens dat het allemaal de schuld is van ‘racisten’ zoals Geert Wilders en Marine Le Pen en ze vergeten zeer zeker niet om te vermelden dat haatdragende blogs die wel de waarheid melden hoofdelijk verantwoordelijk zijn voor het gedrag van deze drie idioten. Men vergeet voor het gemak maar even dat deze blogs ook over deze aanslag berichten en duidelijk geen verschil maken in de berichtgeving ongeacht de huidskleur of geloofsovertuiging van de daders.
Om de Duitsers er even aan te herinneren wat er in Duitsland allemaal speelt en met de hoop dat ook in Nederland men dit niet vergeet heb ik even een kort overzicht gemaakt van andere misdaden gepleegd in deze voor de Duitsers zwarte en droevige dag. (oeps mag dat nog wel ‘zwarte dag’?)

Drie Afghaanse ‘vluchtelingen’ vallen acht vrouwen lastig in Wickrather Schlossbad Niederrhein

1
Mönchengladbach – De politie doet onderzoek naar een seksueel getinte aanval in het zwembad! Acht meisjes en jonge vrouwen riepen op woensdag in het buitenzwembad Wickrath naar een badmeester voor hulp. Ze beweerden seksueel te zijn lastiggevallen door de mannen.
De verdachten, van wie de identiteit reeds is vastgesteld, zijn volgens de politie drie jonge mannen tussen de 17 en 24 jaar. De twee jongere 17-jarigen zijn alleenstaande Afghaanse ‘vluchtelingen’. De 24-jarige man is een ‘Duitser’ met een allochtone achtergrond.
De politie doet onderzoek en de daders hebben een zwembadverbod.
bron : Bild
Sluit overigens goed aan bij dit stukje Hadden ze daar nu maar asieleisers als badmeester…

Meisje van 15 aangerand in Grassau

Politiewagen Blauw
De politie in Grassau is momenteel op zoek naar een seksmaniak, de vooralsnog onbekende heeft een 15-jarig meisje aangerand bij de Achensee dam. Het incident vond plaats op maandag en werd gisteren gemeld bij de politie.
Het meisje met haar hond aan het wandelen toen ze plotseling ter hoogte van de commerciële site Acorn Reuth door een zwarte man werd lastig gevallen. De man heeft het meisje herhaaldelijk op de mond gekust tegen haar uitdrukkelijke wens in en hij streelde over haar borsten.
Het meisje wist uiteindelijk aan de man te ontsnappen in de richting van Staudacher rotonde.
Beschrijving van de dader:
Ongeveer 180cm lang met zwarte huid, krullend haar bij de kruin wat langer aan de achterkant met rasta krullen. Hij sprak gebroken, maar opvallend goed Duits. Hij was slank en gekleed geheel in het zwart.Meer info politie Grassau: 08641/95410
Bron : Bayern Welle

Vrouw lastig gevallen door vier getinte mannen in Oldenburg

1
De vrouw fietste in de richting van het centrum en werd onderweg tot stoppen gedwongen en vervolgens lastiggevallen door mannen. Een voorbijganger hoorde haar schreeuwen om hulp en besloot er naar toe te gaan. Dit gebeurde op woensdagavond rond 22:15 in de Vareler Mühlenstraße ter hoogte van de viswinkel, de verdachten hebben allen een zuidelijke uitstraling.
Mannen vallen vrouw lastig in Oldenburg
Een voorbijganger was zich bewust van de situatie door de kreten om hulp en kwam de jonge vrouw te hulp waarop de daders vervolgens weg vluchtte. De politie vraagt getuigen, in het bijzonder de helpende voorbijganger contact met hen op te nemem op telefoon nummer 04451/9230.

Getuigen gezocht!

Vanmorgen 6:00-06:30 uur is een jonge vrouw in de Käfertaler Straße te Mannheim gewond geraakt.

De 26-jarige vrouw werd door een tot nu toe onbekende gevolgd op weg naar huis en drong bij haar in de gang binnen. Toen de vrouw zich verzette sloeg en schopten de man en hij sleepte haar naar buiten naar de open oevers van de Neckar en bleef haar ondertussen stoten en trappen. Gelukkig voor de vrouw passeerde er rond die tijd een vroege jogger die tussenbeide kwam. De dader vluchtte te voet in de richting van Neckarufer. De vrouw had ernstig letsel aan haar bovenlichaam en werd naar het ziekenhuis over gebracht. De politie is op zoek naar de dader: Hij heeft een lichtbruine / olijfkleurige huid, mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij sprak in het Engels, is ongeveer 1, 65 m tot 1, 70 m lang, slank en ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een lichte, broek die tot boven de knieën reikte. Het was opvallend dat de dader een naakt torso had. Wie informatie heeft dit graag melden bij :  ministerie van seksuele misdrijven van het criminele Commissariaat Mannheim: 0621/174 – 5555

Dader aanranding op twaalfjarig meisje in het zwembad Marklohe gevonden

1
Voor de aanranding van een twaalf jaar oud meisje in het buitenbad Marklohe heeft de politie een 52-jarige man uit Afghanistan aangrhouden. In januari 2016 kwam hij als ‘vluchteling’ naar Duitsland en woont momenteel in de Marklohe. Als gevolg van de zeer gedetailleerde informatie van het meisje kon het team van onderzoekers had het politiebureau Nienburg / Schaumburg de dader een dag na de aanval reeds geïdentificeerd. Na het optreden van de politie  werd de verdachte echter weer vrijgelaten. De exacte redenen hiervoor gaan ons volgens de politie niets aan. Het onderzoek zou worden voortgezet.
Het twaalf jarige kind heeft aan de politie verklaard dat de man haar op woensdagmiddag in het zwembad dicht tegen hem aan trok. Het raakte de billen en geslachtsdelen van het kind aan, volgens de politie. Bovendien kusten de pedofiel het slachtoffer meerdere malen in het hoofdgebied. Het bange meisje durfde geen aandacht te trekken puur uit angst en wist door wegdrijven aan de situatie te ontsnappen. Hierdoor is het voorval niet opgemerkt door andere zwemmers, volgens politie.
Mogelijke nieuwe slachtoffers adviseren (van deze pedofiel of andere) krijgen van de politie het advies om zo hard mogelijk te schreeuwen en aandacht te trekken van andere zwemmers.

Meisjes worden betast door jonge mannen en seksueel misbruikt. In het midden van een zwembad in Kirchheim / Teck. De stad heeft nu besloten tot het opzetten van een eigen beveiligings dienst om zich tegen asieleisers te beschermen

VIDEO via onderstaande link
Bron : SWR Fernsehen
Zo een korte bloemlezing van berichten even snel gevonden middels de Duitse media.
Vreemd wanneer de contra terreur ten opzichten van moslims, asieleisers en links gespuis niet lang meer op zich laat wachten?
Het koste mij geen enkele moeite om deze berichten te verzamelen en pas op want de islam komt ook naar U toe deze zomer…
met groet Bolo

Geen opmerkingen: