.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 25 juli 2016

Kledingvoorschrift als hulpmiddel om vrouwenhaat en minachting bij moslims te camoufleren.


Hulpmiddel om een oppervlakkige culturele botsing tussen de westerse en de islamitische cultuur te voorkomen zijn kledingvoorschriften. Het is echter een diepe uiting van vrouwenhaat waarbij de vrouw zich aan moet passen daar de man de controle van zijn mannelijke libido niet kan beteugelen met de zogenaamde eerwraak als mogelijk gevolg wanneer het een moslimmeisje betreft of geweld indien de vrouw (of kind) in kwestie geen moslima is.
Door de gebeurtenissen de afgelopen week in Duitsland te weten WürzburgMünchen,Reutlingen en Ansbach vergeten we bijna de gruwelijk angst die veel ouders van kleine kinderen de komende vakantieperiode met zich mee dragen en waar ze zeer opmerkzaam op zouden moeten zijn. Of zijn wij inmiddels Mohamed Boufarkouch alweer vergeten door alle islamitische ellende die ons de laatste tijd komt aanwaaien.
Mohamed Boufarkouch was de 37-jarige kut Marokkaan die een 46-jarige moeder en haar dochters van 8, 10 en 13 neerstak aangezien hij gruwelijk geil werd van deze jonge meisjes die in vakantiestemming waren waardoor hij iets in de broek omhoog voelde komen terwijl de kinderen samen met hun moeder op het terras van hun appartement in de Franse Alpen aan het eten waren. Hij had ze toch al gewaarschuwd?
Het kan goed zijn dat deze gewelddadige daad werd uitgelokt door de manier waarop de meisjes gekleed waren. De aanblik van dit schaars geklede kindervlees is blijkbaar zo ondraaglijk voor bepaalde mannelijke aanhangers van de islam dat ze niet meer in staat zijn om hun impulsen te controleren en reageren door ofwel seksueel geweld of door de vrouw en kinderen aan te vallen en zelfs te doden omdat ze vrouw zijn.
Een recent voorbeeld hiervan is het Qandeel Baloch , een 26-jarige Pakistaanse vrouw die werd gewurgd door haar broer omdat ze uitdagende foto’s en video’s op haar social media account had geplaatst.
Dit fenomeen, of beter het gevolg hiervan, kan verklaren waarom veel moslimvrouwen gewoonlijk hun lichaam bedekken van top tot teen. Capitulatie voor dit onvermogen om het mannelijke libido onder controle te houden lijkt nu ook terrein te winnen in Frankrijk.
Op 18 juli verstuurde Noëlle Harmand, directeur van het Trois Piliers kinderopvangcentra in de stad Reims in het oosten van Frankrijk, een bericht aan de ouders om hen mede te delen dat hun dochters shorts moeten gaan dragen onder hun rokken zodat er geen jongens aangezet worden tot ongepast gedrag door de provocerende kleding van de meisjes.
“We vragen aan U om uw dochters een (korte) broek  te laten dragen of een  korte broek onder hun rok te laten aandoen, want in de groep van kinderen ouder dan 6 jaar zal dit uw kind in staat stellen flexibeler aan sportieve activiteiten mee te doen. U moet zich ook bewust zijn van het feit dat kinderen tussen 10 en 12 waarschijnlijk ten onrechte reageren wanneer de rok van een jong meisje door de wind omhoog geblazen wordt. We willen gewoon situaties die complex zijn om te beheren vermijden. “
Een moeder van een 4-jarig meisje was zo verontwaardigd over het briefje dat ze op haar Facebook-profiel dit bericht geplaatst heeft dat vervolgens in hoog tempo rond ging. Ze werd benaderd door een verslaggever van deNouvel Observateur nieuwsmagazine en ze deed de volgende verklaring:
“Toen ik het briefje las was ik woedend. De verantwoordelijkheid voor het ongepaste gedrag werd verlegd naar de kleine meisjes die rokken dragen. Ik weet dat het niet de taak van de begeleiders is om de kinderen op te voeden maar ze kunnen een jongen die een meisje lastigvalt of begluurt omdat ze een rok draagt toch wel een berisping geven? Als er ongepast gedrag voorkomt dan is het is zeker niet de schuld van onze 4-jarige dochter en ze moeten zich niet met de manier waarop ze zich kleedt bemoeien.”
Een groep ouders stuurde een protestbrief aan mevrouw Harmand die in gesprek met de verslaggever middels een ingewikkelde uitleg het echte probleem probeerde te versluieren.
Harmand legde uit dat aan het eind van elke dag de leidster met de kinderen een kort gezamenlijk gesprekje heeft waarvan het doel is om “zich te richten op de regels van het samenleven, zoals respect.” Dit geldt ook voor respect voor jonge meisjes.
“Er is uitgelegd aan de jongens dat ze niet de jonge meisjes moeten lastig vallen omdat de wind hun rok omhoog blaast en ze hier niets aan kunnen doen. Het is nuttig om in gesprek te gaan met de kinderen en te spreken over de manier waarop ze naar elkaar kijken en met elkaar om dienen te gaan.”
Dit is typisch politiek correct gedrag hoe er wordt afgeweken van het probleem, dat is de culturele botsing tussen westerse gedragscodes en de omgangsnormen binnen de islam.
Kort samengevat ga je op vakantie en zijn er volgers van de pedofiel zonder vrede in de buurt dan kun je twee dingen doen. Of je pakt je kinderen in als een mummie of je loopt de hele dag met een MK 47 achter ze aan om er voor te zorgen dat deze islamitische pedofielen bende zich wel twee keer bedenkt alvorens ze je kleine meisje lastig vallen.
Of denkt iemand dat Mohamed Boufarkouch, die 37-jarige kut Marokkaan die een 46-jarige moeder en haar dochters van 8, 10 en 13 neerstak,  een uitzondering is een incidentje iets dat nooit meer voor gaat komen? Men hoopt het wel daarom komt dit drama pas weer terug bij de mainstream media op het moment wanneer de volgende moeder met haar kleine dochtertje wordt neergestoken door volgers van die vredeloze pedofiel.
Ik las dit artikel  bij Clarion Project en dacht, laat ik de Nederlandse ouders van kleine kinderen nog maar even waarschuwen.
met groet Bolo

(origineel dusdanig aangepast dat ik het geen vertaling meer durf te noemen)

Geen opmerkingen: