.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 16 juli 2016

“Allahu akbar” brullende kudde Turken zet boel op stelten in Rotterdam, politie kijkt toe en doet ‘gewoon’ niets.

Dat zouden wij Nederlanders zo eens moeten doen, het land was te klein en dit wordt eenvoudigweg geaccepteerd.

Aboutaleb, de opper kamelendrijver van Rotterdam hoorde je niet toen duizenden Turken voor het Turkse consulaat in Rotterdam hun steun betuigde aan dictator Erdogan terwijl ze het Turkse volkslied zongen en “Allahu akbar” aan het brullen waren als een ware kudde onderontwikkelde moslims.
De Turken gingen de straat op als reactie op de coup in Turkije alwaar er een poging werd ondernomen om dictator Erdogan af te zetten. Wegens deze spontane demonstratie werd door de plaatselijke veldwachters de Westblaak en het Churchillplein afgezet.
Stelt U zich eens voor dat we morgen spontaan een demonstratie in Rotterdam gaan houden om de Armeense genocide slachtoffers te herdenken. Dat we roepen dat EU marionet Rutte deze genocide openlijk moet erkennen en  het ontkennen van deze genocide strafbaar moet stellen. Hoe lang denkt U dat deze demonstratie gaat duren?
De Turken mochten hun volkslied brullen en  van premier Rutte eisen dat hij afstand gaat nemen van de coup. De Turken lieten voor alle duidelijk ook nog horen hoe ze over de islamitische terreur dachten door massaal “Allahu akbar” uit de strot te persen.

‘Sfeer impressie van een rondrijdende Rotterdammer’

De Nederlandse pers was niet zo geliefd zo werd een cameraploeg van onze staatsomroep aangevallen en kreeg een cameraman klappen van de dictator Erdogan fans.
Een gemiste kans, waar was het leger? Een snelle spontane oefening als reactie op een spontane en dus illegale demonstratie. Wanneer al deze Turken zich meer Turk voelen dan Nederlander dan is het toch heel eenvoudig : OPROTTEN NAAR TURKIJE PUNT
Mooie oefening, omsingelen door het leger, oppakken en uitzetten mogen ze weer lekker gaan wonen in het door hen zo geliefde Turkije. Ben je voorstander van een dictator dan ga je maar lekker leven onder een islamitische dictatuur in Turkije en rot je op uit mijn en ons mooie Nederland, De groeten en ik ga ze zeer zeker niet missen.
Turkse vlaggen, Allahu akbar brullen en je steun betuigen aan een regiem dat Koerden probeert ui te roeien, openlijk de steun aan de zelfbenoemde islamitische staat betuigt wil voor mij zeggen dat je hier niets te zoeken hebt, opflikkeren naar je islamitische heilstaat en nooit meer terugkomen naar ons Nederland.
We leven hier in Nederland en het zou mooi zijn wanneer de politieke kopstukken zowel landelijk, plaatselijk als regionaal hier ook een achter zouden komen.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: