.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 26 juli 2016

Asielcrimineel uit Eritrea verkracht 79 jarige weduwe wanneer ze het graf van haar man bezoekt.

Vanuit Enschede de A1 volgen dan bereik je de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, vervolgens richting het reeds in Nederland alom aangegeven Osnabrügen sturen  en je komt in Ibbenbüren terecht.
Wat moet ik daar nou weer gaan doen?
Geen idee, wellicht de omgeving eens bezoeken, het is er best mooi met diverse bezienswaardigheden. Het leek mij gewoon eens een andere inleiding van een nieuw menselijk drama in Duitsland. Bedoel maar zo ik kan toch niet elk stukje beginnen met het uitspreken van mijn persoonlijke afkeer tegen volgers van die vredesloze kloothommel?
Vooruit een bruggetje naar het eigenlijke stukje dan maar. In Ibbenbüren bevind zich ook de Duitse militaire begraafplaats Riesenbecker Berg en dit brengt mij tot de oude weduwe die op  een andere begraafplaats te  Ibbenbüren wellicht de bloemetjes op het graf van haar echtgenoot water wou geven, wellicht eens iets met manlief wilde bespreken, heb zelf niet echt  een idee wat mensen er toe brengt om naar een graf van een overledenen te gaan, maar iedereen moet dat doen en laten wat hij of zij zelf wil om over een verlies heen te komen.
Wat deze rouwende dame zeer zeker niet verdient is een 40 jarige asielcrimineel uit Eritrea die wel zin in een oud blaadje heeft. De sinds 2013 in Duitsland woonachtige parasiet besprong de oude dame op de begraafplaats en verkrachten haar. Een inwoner van Ibbenbüren hoorde omstreeks 6.00 uur in de vroege ochtend de doodskreet en het angstig gegil van deze oude mevrouw en schoot haar te hulp.
Helaas belde hij de politie, had persoonlijk wel een betere oplossing geweten, en de 40 jarige asieleiser werd opgepakt. De oude dame werd ter behandeling naar de medische post van het ziekenhuis over gebracht.
De ‘arme vluchteling’ werd gearresteerd en vastgezet in  een penitentiaire inrichting en kan waarschijnlijk binnen een paar weken het leven van zijn volgende slachtoffer weer kapot maken.
Ziek, zwaar ziek is de wereld wanneer een oude dame vroeg in de ochtend niet eens meer een bezoek aan een begraafplaats kan brengen zonder bang te zijn. Dit is een idioot voorbeeld over hoe het gaat. De oudere krijgen al niet meer de zorg die ze verdienen aangezien dit geld nodig is voor de asielindustrie en dan krijgen ze dit ook nog eens.
Het spijt me voor deze harde en wellicht ongepaste en nodeloos kwetsende opmerking, maar ik plaats deze toch : Dit oude vrouwtje is dubbel genaaid. Eerst door de regering en nu ook nog eens door de parasiet die haar geld opmaakt.
Het doodknuppelen is een nog veel te milde straf voor deze parasiet.

Met droevige groet Bolo
Bon : o.a. Junge Freiheit

Geen opmerkingen: