.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 24 juli 2016

Dader München was geen verwarde Iraniër maar een extremistische Syrische Erdogan lover.

De München massacre Is een complete farce. Wanneer we de schutter van München wat beter bekijken laat ons dit zien dat hij helemaal geen verwarde Duitser van Iraanse afkomst is zoals men ons wil doen geloven maar een islamitische Syriër met ernstige Erdogan sympathieën.
Ali David Sonboly was geen Iraanse maar pro Turkse islamist uit Syrië. Verder had hij een strafblad en werd hij door Interpol in de gaten gehouden.
Om te beginnen is er maar één manier om Sonboly te spellen in het Arabische (سنبلي), maar in het Engels kan het worden gespeld op meerdere manieren (zoals Sunbulli, Sonboly). Echter is de spelling in het Arabisch altijd hetzelfde : سنبلي
Behalve wanneer je het Arabisch kent kun je niet weten waar je naar moet zoeken. Het onderzoeken van de familienaam Sonboly en zelfs Sonboly middels Facebook toont ons dat de Turkse vlag één van de belangrijkste symbolen is voor hen.
Oké wellicht geilde hij wel op de rode kleur en de wassende maan van de Turkse vlag, maar niet enkel hij was hier dol op, nee zijn complete familie en zijn familie is ook nog eens van Turkse afkomst en woont in Syrië en Turkije. Deze zelfde Turkse vlag als ook de Syrische vlag is de trots van deze familie zoals gezien kan worden op Facebook .
Ja de liefde voor Turkije en dictator Erdogan is binnen deze familie ijzersterk en hij woonde in de Turkse buurt.
Waarom hem nu afschilderen als een Iraanse moslim iets wat hem een sjiitische moslim zou maken? Is het mogelijk dat Duitsland wil vermijden dat er nog meer rellen uitbreken wanneer de Duitsers er achter komen dat Turken of Syrische vluchtelingen die in grote aantallen het land overspoelen verantwoordelijk zijn voor de aanslag op de inwoners van München?
1
as1-copy-1024x447
Ali Sonboly zijn Facebookpagina met de Turkse vlag als achtergrond.(Update 23 juli 2015)
1
Dat hij pas twee jaar in Duitsland woont is onzin aangezien hij in 2011 reeds op school zat.

De familie is afkomstig uit Homs Syrië en sommige zijn vanuit daar terecht gekomen in Jemen, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten en Canada. Een snelle blik op deze familie laat ons hun liefde voor Turkije zien (bewijs hier , hier deze ene woont in Chicago, sunni met een Hijab van Homs, Syrië, zie ook  hier en  hier en  hier en  hier. Anti Assad en pro Turkije.

1

En de Arabische versie van Sonboly levert ons dezelfde resultaten. Ali Sanboly via Facebook in het Arabisch verbindt hem met wat Erdogan/terreur liefdevolle individuen.

1
Een familielid, Ziyad Sonboly wil als scherpschutter aan de gang en hij is duidelijk zichtbaar met een Syrische vlag.
Als Ali Sonboly daadwerkelijk van Iraanse afkomst was wat doet hij dan met de vlag van Turkije achter zich op zijn Facebook pagina en wat doet deze dan op de Facebook pagina’s van zijn familieleden en zijn andere contacten?
Er is ook een foto van hem waarop hij is gearresteerd (maar we krijgen alleen de rug van deze grote man te zien) en wat weinigen weten is dat Sonboly werd gadegeslagen door Interpol. Zij tonen u zijn gezicht als dat van een kind terwijl hij een volwassen individu is volgens de foto’s gemaakt door ooggetuige. Dus wat is er zo snel met zijn baby gezicht gebeurd? Zijn er geen andere foto’s van deze man? Dit is gewoon een grote kerel.
1
Gunman in Munich, Germany. 
Uit het bovenstaande bericht lijkt het een enorme vent te zijn. De media hebben hem als een 18-jarige tiener met babyface uitgebeeld. Wat is de waarheid? Wie is het nou?
1
Uiteraard is het een en de zelfde persoon. München politiechef Hubertus Andraes  deelde in eerste instantie iets totaal anders met de media dan dat wat later als verklaring gegeven werd, hij sprak namelijk over “de aanwezigheid van een file bij Interpol over de dader”. Deze informatie werd ook bevestigd in een lokale Portugese krant (zie hieronder), heeft Al-Arabiya net bevestigt .
Dit alles werd genegeerd, aangepast en later netjes  onder het Perzisch tapijt geveegd.

1

Al-Arabië heeft verder ook nog een uitstekend punt gemaakt aangezien het [oorspronkelijke] persbericht van de politie, op basis van ooggetuigen verklaringen, melde dat er 3 daders betrokken zijn bij deze aanslag en we zien ook 3 locaties waar incidenten werden gemeld.

1
Er zijn toevallig ook drie dode Turken. Hebben ze ook enkele van de daders alsslachtoffers gekenmerkt? Als de dader dood was, was er een melding van een uitwisseling van een vuurgevecht met de politie? Ik weet het op dit moment nog niet en een dergelijke veronderstelling is mijn persoonlijke samenzweringstheorie.
Maar hoe zit het de Duitse versie? Deze man, zo zeggen ze, werd aangetrokken tot (of verliefd op) “de extreem-rechtse terrorist Anders Breivik” !? En nu meldt de politiechef  van München Hubertus Andrae (die wist dat deze man een strafblad heeft en in de gaten gehouden werd door Interpol) dat de schutter gewoon een verwarde man bleek te zijn “met een obsessie voor schietpartijen en rooftochten”? Was dat de reden waarom hij gecontroleerd werd door Interpol? Wat heeft dit dan allemaal met Iran te maken? Wat doet hij met een Turkse vlag en waarom is zijn hele familie dan islamist en zijn het pro-Turkije Syriërs? Waren hij en drie van zijn slachtoffers dan wellicht offerlammeren om sympathie voor de Turken te winnen en is dat de reden waarom hij Turken vervloekte?
Dit zou Erdogan heel goed uitkomen.
En Erdogan is er al actief mee bezig. Turkije Anadulu Agency is al begonnen met winst te halen uit deze aanslag en de agenda van Erdogan vol te zetten met promotie activiteiten. Tevens heeft Erdogan persoonlijk gereageerd op de aanslag middels onderstaande bericht:
“Turkije, dat zelf reeds velen jaren het doelwit van talloze terroristische aanslagen en gewelddaden is geweest en nog steeds is, deelt de pijn van Duitsland, waar ook vele van onze burgers leven.”
“Namens mijzelf en mijn volk bied ik mijn diepste medeleven aan de bevriende Duitse natie en de families van hen die hun leven bij dit betreurenswaardige incident hebben verloren aan en wij wensen een spoedig herstel aan alle gewonden”
Sonboly was een uitstekend opgeleid schutter en dan wordt ons verteld dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Misschien deed hij dat wel, maar dan als een voorbeeld van de islamitische ‘zelfmoord terroristen’ met een reden die Turkije helpt doordat hij zowel kaffers dood volgens de stijl van de Jihad en de propaganda show van Erdogan verder vooruit helpt (Jihad door de pen zoals de islam dit noemt).
Door het bekijken onderstaande video is het duidelijk dat hij zeer zeker training in het gebruik van zijn wapen heeft gehad
Is het wellicht mogelijk dat hij een Turks-agent is, die werkzaam is in harmonie met zowel Turkije als Duitsland om een punt voor het stoppen van de stroom aan vluchtelingen in Duitsland te maken?
Het lijkt erop dat Erdogan naar buiten gaat komen om te zeggen dat het zijn mensen zijn die werden gedood bij deze aanval en dus moeten ze meer bescherming krijgen van zowel Duitsland als vanuit Turkije? Zou het kunnen zijn dat Erdogan dit gaat gebruiken als een reden om integratie van Turkije bij de Europese Unie te versnellen, onder het voorwendsel dat Turken Europeanen zouden moeten zijn om op die manier van de bescherming door de EU gebruik te kunnen maken ? Zou het zo kunnen zijn dat Duitsland in paniek is geraakt door het naderende uiteenvallen van de EU en dan men behoefte heeft aan een natie als Turkije die militair krachtig is om tot de Europese Unie toe te treden. Dit om de EU militair op de een of andere manier te versterken. Is het sneller toetreden tot de universele militaire kracht van de EU door Turkije dat wat Duitsland tracht te creëren? Niets van dit alles zou mij verbazen.
Wat zijn Merkel en Erdogan nou exact samen aan het brouwen? Een zoete verfrissende Ottomaanse Karroub assal  (şerbetçi ), Duits bier of een gecombineerd brouwsel dat beide kanten kan verfrissen?
1
Maar het is niet alleen Jihad propaganda. Erdogan blinkt erin uit om iedereen die hem of de Turken bekritiseert als “terroristen” weg te zetten. Dit is de belangrijkste roeping die Erdogan van Allah gekregen heeft. De laatste tijd is het zaak om het terrorisme te herdefiniëren. Zijn definitie vraagt om uitlevering van Fethullah Gullen uit de VS en het beschuldigen van zijn tegenstanders of iedereen die ook maar kritiek op de Turken heeft als terroristen. Dit zijn de feiten. Is er iemand die luistert?
door Walid Shoebat op 23 juli 2016 voor Shoebat.com
Vertaling door Bolo op 24 juli 2016
Nuttige aanvulling door de hand van mijn collega Fubar die een link naar bovenstaande artikel, terwijl ik vredig lag te slapen, in originele vorm reeds geplaatst had bij onze ‘Headlines’. En ja Fub ik heb het filmpje wat jij bedoelt ook gezien. Ik heb bij RTL Z tijdens de live uitzending nog wel meer beelden gezien die ik naderhand niet meer terug kon vinden. Dit is juist de reden dat ik uiteindelijk bovenstaande artikel alsnog vertaald heb naar ons Nederlands. Ik hoop dat een ‘dubbele’ post in deze geen probleem is.
Fubar
Ik wil vooraf melden dat Ali de stiefzoon is van de proleet, die uiteindelijk oorlog kreeg met de factie van Aissha over wie de opvolger was van. De factie van Ali leidde tot de sjiitische stroming. De kans is derhalve klein dat een soenniet zijn kinderen Ali noemt. En, ik heb ook een filmpje gezien waarop twee gewapende mannen lopen, ik heb het zitten bekijken samen met mijn visite en het wel drie keer afgespeeld. We verbaasden ons dat ze niet schoten en dat ze op weg leken naar iets. Inmiddels is er sprake van slechts een schutter. En nee, tijdens het Munchen topic heb ik dat filmpje niet bij de updates (in de comments)  gezet. Daar heb ik inmiddels spijt van, want ik heb het tot nu toe niet weer gevonden, maar ik weet wat ik gezien heb.


Geen opmerkingen: