.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 8 juli 2016

Geweldige nieuwe wet in Rusland : Probeer je een vrouw te verkrachten dan mag ze je staffeloos afmaken

Ja lieve dames dat is pas goed nieuws voor alle  vrouwen in Rusland, van nu af aan mogen ze hun verkrachter doden uit zelfverdediging! Dit betekent dat vrouwen niet langer voorzichtig moeten zeggen dat ze het niet zo leuk vinden om aangerand te worden, maar dat ze puur uit zelfverdediging zelf het probleem mogen opruimen.
Een paar weken geleden heeft Poetin aangekondigd de oorlog tegen verkrachters en pedofielen aan te gaan. Hij zei dat deze criminelen zelf verantwoordelijk zijn voor hun daden en dat het een schande voor de Russische justitie is dat ze dit probleem niet beter hebben aangepakt. Vrouwen moeten overal en altijd veilig zijn. Dit is de belangrijkste reden waarom hij deze wetgeving heeft voorgesteld en een paar weken later werd deze wet geaccepteerd!
.
Rusland heeft geen last van goed praters en knuffelaars zoals wij die in Nederland kennen van PvdA, D66, GL, SP of de Erdogan fanclub en ook geen pedofielen vrijsprekers zoals de VVD . Om deze reden kan zo’n wet snel worden ingevoerd in Rusland.
.
De nieuwe wetgeving heeft veel mensen verrast doen staan over Rusland, met name vrouwen staan hier van te kijken. Is Rusland geen anti vrouw bolwerk? Wordt ons niet aangepraat dat het verschil tussen de islamitische enclaves en Rusland niet zo groot is door de staatsomroep en propaganda media?

In Rusland is deze nieuwe wetgeving gesteund vooral omdat helaas verkrachten een alledaagse ‘ding’ is geworden in Rusland.

Ik zou bijna willen vragen of dit geen goede oplossing is om het vrouwonvriendelijke islamprobleem voor heel Europa op te lossen…………

Dames, hoe denken jullie over deze wet?
met groet Bolo

Geen opmerkingen: