.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 3 februari 2014

Steeds meer MOSKEEËNTerwijl wij met zijn allen gefocust zijn op het gedrocht EU(zone) neemt het aantal islamitische nederzettingen in Nederland onrustbarend toe.

In alle delen van het land worden burgers in historische of nieuwe wijken plotseling geconfronteerd met de aankondiging dat er een gigantisch islamitisch centrum voor hun deur of in hun wijk zal worden gebouwd.

Het zijn tegenwoordig ook geen eenvoudige gebedshuizen meer maar ultramoderne multi-functionele islamitische ´fabrieken´ compleet met torenhoge minaretten. De gebouwen worden uitgerust met islamitisch onderwijs, islamitische bibliotheek, islamitische sportgelegenheden, vergader-zalen etc.

De tactiek van de Islamitische kolonisatie is om zich op een centrale plaats in een authentieke of nieuwe woonwijk te lokaliseren en vervolgens invloed op haar omgeving zoals winkels, buurtverenigingen en scholen uit te oefenen.

Wanneer U hierboven of hiernaast op DATABASE klikt dan vind U het hele artikel met aanvullingen.

Artikel is opgestart in April 2012.
Artikel is een initiatief van BURGERJOURNALISTEN, ProActief Medium voor alle vaderlandslievende burgers van Nederland.

Met dank voor deze link aan G.Deckzeijl geplaatst op 3 februari 2014 01:23 uur als reactie op het moskee NEE artikel geplaatst op deze site.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: