.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 22 februari 2014

Hoera de Roemenen komen

Politie arresteert zwanger meisje van 13

In de Berlijnse S-Bahn, probeerde een zwanger meisje van slechts 13-jaar oud en haar twee medeplichtige vriendinnen passagiers te beroven. Politieagenten pakte het meisje op toen ze op de Friedrichstrasse een man zijn portefeuille afhandig wist te maken.
Wat interesseer mij dat nou weer kan de eerste reactie zijn, maar is dit niet het zoveelste teken dat aangeeft hoe geweldig blij wij met zijn allen wel niet moeten zijn met de geopende grenzen en het vrije personen verkeer binnen de Europese Unie?
Bulgaren, ach ik zeg beter niks plaatste ik vorige maand, zijn we die alweer vergeten, of kan ik de titel nu gewoon veranderen in Roemenen, ach ik zeg beter niks?

Oh sorry even vergeten, maar het is ondertussen voor mij als volger van onder andere het nieuws uit Duitsland eigenlijk gewoon bijna een vanzelfsprekendheid geworden, deze meisjes maakten, of eigenlijk maken nog steeds, deel uit van een Roemeense bende die opereert in Duitsland en in dit geval in Berlijn.
Het Duitse nieuws en dan met een voorkeur het nieuws uit steden als Berlijn is een voorbode van wat ons in Nederland de komende jaren allemaal te wachten staat en dan Berlijn, deze stad word bijna onder de voet gelopen door criminele bendes uit oost Europa en dit word eenvoudigweg dagelijks nog steeds erger en justitie staat machteloos, kinderen die de Berlijnse straten onveilig maken en dit vrijwel straffeloos kunnen doen, kinderen die verplicht worden om de straat op te gaan onder bedreiging, zelf worden deze kinderen bedreigd, maar ook hun familie, of ze worden door de familie zelf aan het "werk" gezet in Duitsland om geld binnen te halen.
Feit dat het niet enkel bij jatten blijft, maar dat deze kinderen ook nog op andere manieren geld moeten verdienen word ons wel duidelijk gemaakt door het meisje van dertien dat nu dus van straat afgehaald is, ja dit meisje van dertien is zwanger en volgens mij is dat niet iets dat je zo maar overkomt, dat je op een ochtend wakker word en denkt, kijk nou ben ik me daar ineens toch zwanger geworden, niks van gemerkt.

Berlijn de grootste stad van Duitsland en de op één na grootste stad van de Europese unie en een stad waaraan je kunt zien hoe de toekomst van alle andere grote Europese steden eruit gaat zien, of soms al ziet, wanneer de Europese landen doorgaan met het slaafse buigen voor de dictatuur geregeld in Brussel.

Christiane F - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo een waarschuwing aan ons die reeds in 1981 al is afgegeven, maar wat zouden ze er blij mee zijn wanneer het in Berlijn hierbij was gebleven en hoe gelukkig zou men er in Amsterdam mee zijn wanneer het over 10 jaar van nu niet erger is in onze hoofdstad als toen bij Christiane?
Voor de enkeling die deze film, gebaseerd op feiten en waarheid, die moest dienen als waarschuwing voor de jeugd van mijn generatie (niet dat dit bij mij veel heeft geholpen tja) nog niet heeft gezien, gewoon op onderstaande film foto drukken.De federale politie hield de drie zakkenrollende meisjes in de gaten en op deze manier konden ze op woensdag middag het 13-jarige meisje en de twee 14-jarige meisjes bij station Friedrichstrasse aanhouden. De roltrappen naar het station werden abrupt gestopt terwijl het meisje ineengedoken dicht achter een 55-jarige man stond en een van de 14-jarige meisjes bij hem in zijn linker achterzak zat, terwijl haar medeplichtigen dusdanig stonden opgesteld voor dit meisjes om de diefstal voor de ogen van het overige publiek te verbergen., toen de meisjes aankwamen bij het einde van de roltrap werden ze opgewacht door een aantal politieagentes en werden ze meegenomen.

Uit verder onderzoek bleek dat het zwangere 13-jarige meisje reeds vermist werd gemeld door een Berlijnse stichting voor kinderen in nood.Ze was reeds eerder door de Berlijnse politie opgepakt na een poging tot zakkenrollen en ze werd toen bij deze stichting gehuisvest, omdat het kind geen permanent verblijf in Berlijn had en haar ouders niet in de stad aanwezig zouden zijn.. Het meisje is door een patrouille terug gebracht naar de hulpdiensten van deze stichting die probeert te zorgen voor dakloze kinderen in Berlijn.
De twee andere zakkenrollers, de twee 14-jarig meisje dus, werden ook overgedragen door de federale politie en werden ondergebracht bij de jeugd hulpdienst. De politie start een onderzoek tegen hen wegens poging tot diefstal.
De Berlijnse politie geloofd er niets van dat deze kinderen dit zelf op touw hebben gezet en gaan er vanuit dat deze kinderen van Roemeense afkomst behoren tot een uit Roemenië afkomstige internationaal georganiseerde bende die minderjarigen uit stelen stuurt.

Verschrikkelijk droevig voor deze kinderen, ontheemd en opgesloten in een vreemd land, de taal niet machtig en nog zwanger ook, maar dit is de manier waarop er door criminele organisaties uit oost Europese landen omgegaan word met onze gastvrijheid en deze kinderen die zijn hier eenvoudigweg de dupe van.

Hulporganisaties uit Berlijn, Duitsland en straks ook in Nederland kunnen alle registers los trekken om op te komen voor de rechten van deze kinderen, sommige van hen kunnen ook nog wel goed terecht gaan komen uiteindelijk door deze inspanningen, maar voor het overgrote deel van deze kinderen rest er enkel en alleen een leven op straat in het criminele circuit, gedwongen prostitutie en door de open grenzen maken wij met zijn allen het ook nog eens een stuk eenvoudiger voor de oost Europese maffia om deze kinderen verspreid over heel Europa te misbruiken voor eigen gewin.

Hiervoor zijn de vvd, d66 en alle andere eurofiele leeghoofden verantwoordelijk, maar wat maakt het uit, een kinderleven is absoluut niet van belang, het geld regeert, maar dat is al decennia lang zo en gaat nooit veranderen. 

met groet Bolo

na aanleiding van artikel in de Berliner zeitung

Geen opmerkingen: