.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 10 augustus 2018

Godsdienstwaanzin: Meisje van negen verkracht en gewurgd met telefoonsnoer omdat haar ouders christen werden

Zwaar gestoord en weer een goede reden om godsdienst af te schaffen. Hoeveel mooier en geweldlozer zou de wereld dan wel niet zijn? Inderdaad dit maakt geen moer uit want het achterlijke menselijk ras bedenkt dan wel weer een andere reden om elkaar af te slachten. Maar een meisje van slechts negen jaar oud slachtofferen voor godsdienstwaanzin! Inderdaad binnenkort ook in Nederland, ben ik bang voor.We gaan wel die kan op helaas en zeer zeker ook in Europa, Nederland met al die inteelt godsdienst achterlijke die we binnen halen. Nu is dit gebeurd in de stad Gurdaspur, Punjab, India gelegen bij de grens met Pakistan. Hier is godsdienstwaanzin aan de orde van de dag en kijkt men amper vreemd op wanneer mensen elkander afslachten wegens een geloof, een ideologie of gewoon omdat ze anders denken dan een ander. 

Zo ook in de dit horrorverhaal over Anjali Masih een meisje dat ook nog eens de pech had dat haar ouders zich bekeerdd tot het christendom en dan ben je vogelvrij op deze wereld. Waren ze moslim geworden of hindoe bijvoorbeeld dan had de wereld in vuur en vlam gestaan en was de Europese en Amerikaanse media niet weg te slaan bij de ouders van het meisje om het verhaal te vertellen over de gruwelijkheden het kind aangedaan. Nu het slechts gaat om een christenhond is de lügenpresse gewoon niet geïnteresseerd in de gebeurtenissen.


Een negenjarig meisje uit een Indiase familie die zich onlangs tot het christendom had bekeerd, werd op zondag 5 augustus in Punjab verkracht en vermoord. De daders waren lokale nationalistische hindoes, oh wacht nee de daders zijn onbekend lijkt Nederland wel, die met de wet aan hun kant op alle mogelijke en kennelijk ook onmenselijke manieren er voor willen zorgen dat mensen niet voor een andere godsdienst kiezen. Het misbruik van en de moord op dit kind zijn dus gewoon een waarschuwing voor andere die van plan zijn een overstap te wagen.

Anjali Masih speelde met haar vriendjes en vriendinnen in de stad Gurdaspur, vlakbij de grens met Pakistan, toen ze werd meegelokt en uiteindelijk in handen viel van een groep mannen, nee onmensen die haar vervolgens hebben verkracht en gewurgd met een telefoondraad.


Weer een slachtoffer van godsdienstwaanzin en godsdienstfanatici en waarom? Enkel en alleen omdat ze het ene sprookje mooier vinden dan het andere sprookje? Ach zolang we allemaal maar een beetje de andere kant op kijken dan lijkt het gewoon rust en vrede wereldwijd. 


Rust zacht Anjali 


Bolo


Geen opmerkingen: