.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 4 december 2013

Nederland sponsort palestijnse terroristen

Nederlandse minister Timmermans loog in het parlement over PA-premies Palestijnse terroristenDe Nederlandse Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) bevestigde afgelopen woensdag in het debat over zijn begroting dat uit Israëlische cellen ontslagen Palestijnse gevangenen een salaris krijgen van de Palestijnse Autoriteit.
Hij voegde daar echter aan toe dat:
“Het doel van die toelage is de re-integratie van ontslagen gevangenen en het voorkomen dat zij recidiveren. Het geld is niet bedoeld om geweld aan te moedigen of gepleegde misdaden te belonen.”
Dat is moeilijk met droge ogen te beweren want:
1. De recent vrijgelaten moordenaars krijgen niet zo maar een ‘kleine uitkering’ om van te kunnen leven, maar een bonus van 50.000 dollar en een salaris dat – afhankelijk van de tijd die zij in de gevangenis hebben doorgebracht – voor veel moordenaars oploopt tot dat van een Palestijnse generaal.
2. De salarissen voor gevangenen en ex-gevangenen gaan alleen naar terroristen, en niet naar gewone misdadigers.
3. Verder heeft de Palestijnse Autoriteit en de Palestijnse president Abbas de vrijgelaten moordenaars bij herhaling ‘Palestijnse helden’ genoemd (allen, dus inclusief de moordenaars van bejaarden). Moordenaars als voorbeeld stellen, dat is toch niets anders dan het aanmoedigen van geweld, zou je zeggen?
4. Het officiële Palestijnse nieuwsagentschap bevestigde op 27 december 2012 dat de salarissen als beloning worden uitgekeerd: “[De Palestijnse Minister van gevangenen Karake] merkt op dat de regering onder leiding van Salam Fayyad de kwestie van de gevangenen centraal stelt, en wetgeving heeft opgesteld om hen te ondersteunen en te beschermen, uit achting voor hun opoffering en strijd.”
Net zo opmerkelijk is een andere stelling van minister Timmermans in het debat:
“Voor alle duidelijkheid: voor deze uitkeringen wordt geen Nederlands geld of EU-geld gebruikt. Er is dus geen reden om de Nederlandse bijdrage aan de Palestijnse Autoriteit te heroverwegen en er is ook geen reden om op dit punt fraude te onderzoeken.”
Timmermans liegt wat dit punt betreft want:
1. Waar worden die salarissen dan van betaald? Ongeveer een derde van de begroting van de Palestijnse Autoriteit komt uit ontwikkelingshulp, en die hulp komt vooral uit Europa. Van die begroting van de Palestijnse Autoriteit gaat al jarenlang zes procent naar salarissen van terroristen.
2. De Europese Rekenkamer heeft nota bene recent geconstateerd dat de Palestijnen al 2 miljard euro aan Europees geld niet kunnen verantwoorden.
3. Eerder beweerde de Noorse minister van Buitenlandse Zaken Espen Eide hetzelfde als minister Timmermans. Na een televisiedocumentaire hierover moest hij zich hierover in het Noorse parlement verantwoorden. Uiteindelijk moest hij erkennen dat er wel Noors geld naar Palestijnse terroristen ging.
In maart 2013 gaf hij een verklaring uit: “Het is ongelukkig dat de incorrecte informatie die werd verkregen van de Palestijnse Autoriteit gecommuniceerd werd naar het Noorse Parlement.” Minister Timmermans moet kennis hebben van de onderzoeken van de Europese Rekenkamer en het Noorse parlement. Waarom zegt hij dan toch stellig dat er geen Europees geld naar Palestijnse terroristen gaat? Wil hij soms met alle geweld voorkomen dat de pro-Palestijnse vleugel binnen de PvdA voor het hoofd wordt gestoten?
door Likoed Nederland afkomstig van http://brabosh.com/
Persbericht van Likoed Nederland, 3 december 2013.
Tja en met onderstaande artikel bevestigde onze pvda Hamas aanhanger al eerder hoezeer een vrije palestijnse moslim staat  voor hem het walhalla is.

Stop discriminatie van Israel

De minister beroept zich op het internationale recht. Israel zou de Westelijke Jordaanoever bezet houden. Ik meen echter dat hij ongelijk heeft. Tijdens de zitting van de Volkerenbond in 1920 is dit hele gebied bestemd als Joods Nationaal Thuis. En dat is nooit herroepen.De minister wil verbieden dat op producten afkomstig uit Joodse nederzettingen op de westelijke Jordaanoever staat dat ze afkomstig zijn uit Israel. 


Het vervolg van dit artikel vind je HIER afkomstig van http://weeswaakzaam.com

Door: Dirk van Genderen
Bron: http://www.dirkvangenderen.nl

Meer lezen : HIER KLIKKEN


Sjalom aleechem

Bolo
Geen opmerkingen: