.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 22 maart 2014

Gewoon een traan

Even uithuilen, maar we geven nooit op !


Soms is het verstandiger om even niet te reageren en om gewoon even je mond te houden en te kijken hoe een en ander gaat verlopen, niet impulsief, ondoordacht of emotioneel te reageren en in dit geval vond ik ook dat ik eerst even rustig wat bedenktijd moest nemen alvorens een stukje te gaan schrijven over de uitlatingen van onze leider, de man die nog wel op komt voor de rechten van het Nederlandse volk, Geert Wilders.
Mijn mening over de islam, de Europese Unie en mijn gedachte over een en ander kun je hier op dit blog wel terug vinden en die liggen echt niet ver bij het gedachtegoed van Geert Wilders vandaan, maar in dit geval overheerst bij mij eigenlijk alleen maar de vraag : Waarom? Waarom, Geert heb je dit gedaan? Was dit nu wel zo handig?

Ik vind het namelijk behoorlijk dom, nee geweldig dom om je zo te uiten als Geert Wilders heeft gedaan en waarom deed hij dit?

Alles liep prima, de mensen die altijd achter de Partij voor de Vrijheid hebben gestaan en de meeste die er ook nu nog steeds achter staan kregen een geweldige knal voor de harses door die ene oerdomme uitlating na de gemeenteraad verkiezingen en hun partij nee mijn partij. de enige partij die tijdens de toekomstige Europese verkiezingen daadwerkelijk opkomt voor het Nederlandse volk, werd hiermee in een klap jaren achteruit gesmeten nadat we met zijn allen samen zo sterk geklommen waren op de politieke ladder.
De mensen die twijfelde over de Partij voor de Vrijheid hadden juist de beslissing genomen om er ook achter te gaan staan, de mensen die steeds maar weer verzwegen dat ze op de Partij voor de Vrijheid gestemd hadden die trokken eindelijk ook hun mond eens open en onze partij, de partij die hier en in Europa opkomt voor de rechten van de Nederlander bleef maar door groeien en kon wel eens een belangrijke stap gaan zetten om te laten zien dat Nederland niet zwicht voor een vierde rijk, een rijk waarin wij Nederlanders niet langer meer baas mogen zijn in ons eigen land.

De uitlating van Geert Wilders is er eentje die je best wel in de kroeg kunt maken, het antwoord van het publiek was nou niet echt verrassend en om die reden was de uitlating dus ook volledig zinloos en ja, ik vind zeer zeker ook dat er veel te veel Marokkanen in Nederland rond lopen die het verdomme om zich aan te passen aan de hier geldende normen en waarden en de stichting open deur kan ons ook wel zonder onderzoek melden dat dit volk over vertegenwoordigd is in de misdaad statistieken, maar voeg je iets aan de Partij voor de Vrijheid toe door dit op dit moment en op deze manier rond te roepen?
Volgens mij is het inmiddels wereldwijd bekend dat de Partij voor de Vrijheid tegen de islam is en mede om die reden is de Partij voor de Vrijheid de laatste jaren zo gegroeid, aangezien steeds meer mensen de verschrikkingen van de islam durven te onderkennen en om die reden ging het juist zo goed en dan trap je al deze goodwill de grond in door deze actie, jammer en ook zwaar klote voor al die mensen die geknokt hebben om de Partij voor de Vrijheid zover te brengen tot waar ze voor woensdag stonden.

Dom links ruikt bloed, het meeste enge mannetje binnen de Nederlandse politiek, Alexander Pechtold, de man die ook zonder opplak snor op zijn neus zeer veel op een foute Oostenrijker lijkt schreeuwt uiteraard weer moord en brand en ziet zijn grote droom, het vierde rijk van Europa weer een stapje dichterbij komen door deze door Geert Wilders aangeboden kans.
Er is een anti Partij voor de Vrijheid demonstratie compleet met jihad vlaggen, uiteraard niet in beeld gebracht door onze staatsomroep, en ik zelf en al die andere mensen die nog steeds achter de Partij voor de Vrijheid staan die worden weer eens uitgemaakt voor alles wat vies en lelijk is, we zijn racisten en jawel we moeten zelfs oprotten uit Nederland, moet niet gekker worden en dit alles word ons toegeroepen door een zooitje islamitische antisemieten en dom linkse meelopers.
Mensen op twitter waarvan hun tijdlijn voor 80% gevuld word met kanker en dan uiteraard als scheldwoord, wensen uiteraard zo'n beetje iedereen die ook maar iets met de Partij voor de Vrijheid heeft dood en de afgelopen dagen kregen de huil islamietjes en het meeloop dom links talkshow opvulsel alle tijd en ruimte bij de staatsomroep om op te roepen tot een ware hetze tegen Wilders en zijn volgers.

Moet ik een volk dat in Nederland woont en elke niet islamiet haat, als minderwaardig ziet en eigenlijk te min vind om mee om te gaan respecteren?
Moet een volk dat kinderen uithuwelijkt, vrouwen vernedert, mensen onthoofd en totaal geen respect heeft voor de normen en waarden die wij hier in Nederland hanteren door mij als volwaardig worden aangezien?
Moet ik mensen die blonde vrouwen uitschelden voor kkhoer, oproepen tot geweld tegen mensen die ze niet mogen en in groepsverband onze oudjes in elkaar slaan voor een paar euro als gelijke zien?
Denk het niet, nee zeer zeker niet en in dat opzicht had Geert Wilders ook gewoon helemaal gelijk, maar het was gewoon zo verschrikkelijk dom en onhandig.

Ik wil een Nederland met minder islam en minder zeggenschap door Europa en om dat laatste daar zou het nu om moeten gaan en niet om het marokkanen, nee islamieten probleem en het is gewoon waardeloos dat de Partij voor de Vrijheid dadelijk een enorme knal gaat krijgen tijdens de komende Europese verkiezingen, want het resultaat is dan een totale overname van Nederland door het vierde rijk, gezeteld te Brussel en dat moeten wij ten aller tijde voorkomen.

En ik, ik stem gewoon op de Partij voor de Vrijheid aangezien ik nog steeds achter Geert Wilders sta en ook omdat we op 22 mei eigenlijk geen enkel alternatief hebben om op te stemmen, je stemt voor of tegen de totale overname van Nederland door het vierde rijk, bij de Partij voor de Vrijheid stem je tegen en bij elke andere partij geef je de volledig zeggenschap over ons eigen land af aan Europa en dat betekend minder werk voor Nederlanders, meer geld naar Brussel en daarvandaan naar het zuiden, nog meer buitenlanders ons land in en zelf niks meer te vertellen over ons eigen land.

En Geert je hebt een geweldige vrouw achter je staan bij de Partij voor de Vrijheid, Fleur Agema, na mijn zeer bescheiden mening is zij absoluut de beste politicus op dit moment en enkel doordat ze achter jouw en dus ook achter ons blijft staan gaat ze deze prijs nooit of te nimmer winnen, maar lijkt het je nou niet verstandig om zelf eens even een stapje terug te doen, zodat alles en iedereen even kan bedaren en de rust terug kan keren, zodat onze Partij voor de Vrijheid op 22 mei gewoon de nummer 1 van Nederland gaat worden en wij samen een vuist kunnen maken tegen Europa?
Ik weet zeker dat Fleur dit voor mekaar krijgt en dat ze twijfelende kiezers op haar eigen manier gewoon weer terug gaat halen naar de Partij voor de Vrijheid, het is nog niet te laat...................

Met groet Bolo

Bijlage.
gelukkig bewaar ik de foto's wel die de staatsomroep en de meeste nieuwssites netjes verbergen.
Foto's genomen tijdens demonstratie van laf links en knuffel allochtonen op zaterdag 22 maart 2012
Jihadvlag op Dokwerker


toekomstig jihad strijders of laf tuig?


Uiteraard zijn de joden hatende palestijnen vriendjes aanwezig (vlag rechts) 


en ook Israël mag natuurlijk niet ontbreken


begrijp ik de Israël foto nu niet?


en of we willen oprotten, ja natuurlijk!

De jaarlijkse antiracisme-betoging in Amsterdam heeft duizenden mensen getrokken. De politie spreekt van een vrij hoge opkomst met zo'n 3000 demonstranten en meldt dat het protest vreedzaam en waardig is verlopen. bron : staatsomroep

Helemaal mee eens zie de foto's hierboven dan zeg ik verder niets meer en mag U zelf een oordeel vellen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Meten met twee maten
dat zijn ze in ons land nu aan het doen
de uitspraak van een man
wordt uitgelegd als aanzet tot haten
tegen die man wil de gutmensch
nu aangifte gaan doen.

Meten met twee maten
is altijd helemaal verkeerd
door het tot moord oproepen van
al die anderen goed te praten
laat deze regering zien
dat ze niets uit het verleden heeft geleerd.

Meten met twee maten
het standbeeld van de Dokwerker onteerd
met Jihad vlag, en leuzen, waarmee
geroepen wordt dat ze alle Joden haten
en een burgemeester van de PVDA
die dat staat goed te praten.


Meten met twee maten
iets anders is het niet
ik heb de gutmensch wel eens slechter
over Marokkaantjes horen praten
dat hebben ze zelf niet eens in de gaten
en dat doet me veel verdriet.

Meten met twee maten
in ons ooit zo vrije land
door steeds van de problemen weg te kijken
en steevast bewust de dialoog te ontwijken
zorgt onze regering zelf
voor tweedeling in dit land.

Meten met twee maten
de jankende minderheid wordt wel gehoord
de klachten van de Nederlander
met een paspoort worden
met de racismekaart gesmoord
en dat is werkelijk ongehoord.

Meten met twee maten
meneer de minister president
hoe denkt u dat goed te kunnen praten?
wees een leider, wees een vent
u ben immers van ELKE Nederlander
de minister-president.

Meten met twee maten
dat kunt u werkelijk niet maken
u bent nu zwaar uw plicht aan het verzaken
en dan wordt er zelfs beweerd
dat u geschiedenis heeft gestudeerd
het blijkt nu, dat u daar niet veel van heeft geleerd.

Meten met twee maten
een uitspraak wordt hysterisch opgeklopt
dat hebben we hier in dit land
te danken aan de televisie en de krant
en aan journalisten, die verzaken
de echte waarheid bekend te maken.

Door:
Willemientje