.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 1 maart 2014

Moeder speelt terecht eigen rechter

Duitse bedacht ‘haar straf’ voor Drutenaar

Een inwoonster van Duits­land (28) moet twee jaar de cel in, 

tenminste dat vindt de officier van justitie 


Tja, ze had niet voor ei­gen rechter moeten spelen. 
Dat ziet de 28-jarige inwoonster van het Duitse Krefeld nu zelf ook in., maar toen haar 7-jarig dochtertje zei dat ‘die man uit Druten’ rare dingen met haar deed, dacht ze daar even heel anders over. „Ik draaide volledig door.” 

En dat heeft de Drutenaar gewe­ten, hij is mishandeld en besto­len.
Voor deze daden moet de Duitse moeder 24 maanden, waar van 6 voorwaardelijk, de gevange­nis in. 
Ook dient ze de gemaakte schade te vergoeden, tenminste als het aan de officier van justitie ligt, hij eiste dit gisteren bij de rechtbank in Arnhem.

Voor de dag des onheils moeten we terug naar 23 januari 2013. 
Na­dat haar dochter vertelde dat ze misbruikt was, belde ze een 32 ja­rige kameraad uit Duitsland op.
Aan hem vroeg ze of hij mee ging naar Druten. „Ik had geen geld voor benzine én vond het fijn om iemand bij me te hebben. In de auto zei ik wel tegen mijn vriend dat hij niets moest doen. Ik heb een vechtsport beoefend op hoog niveau. Dus ik ben mans zat.”

Eenmaal bij de Drutenaar aange­komen, dronken ze eerst nog wat met zijn drieën. 
Vervolgens vroeg hij of ze mee naar de coffeeshop wilden, wat ze wel vaker deden.
Maar dat was dit keer niet de be­doeling van de Duitse. 
Ze begon over het voorval met haar doch­ter. „Hij ontkende én bleef maar schreeuwen: I haven’t done any­thing.

Ik werd er gek van.”

Daarna opende ze haar tas, waar­in ze een schaar, hamer, rijst, ma­caroni en ceintuur van badjas had gestopt. De pasta deed ze in een doos. Hier moest de inwoner van Druten op zijn knieën in gaan zit­ten. Maar dat deed hij niet. Waar­na ze hem, zoals ze zelf zegt, hard sloeg. Ook bond ze de man met de ceintuur vast op een stoel en bedreigde hem met een hamer.

Volgens het slachtoffer hielp de Duitse man (die binnenkort bij de rechtbank moet verschijnen, red.) haar hierbij. Hij zou hem ook geslagen hebben met een ket­ting. De 28-jarige zegt dit niet te hebben mee gekregen: „Ik wilde alleen maar weg.”

Samen met haar vriend nam ze de computers van de Drutenaar mee. Zodat ze thuis konden checken of er porno opstond – of dat zo was, is onbekend. Voordat ze in de auto stapten, draaide de Duitser nog de deur van de Dru­tense woning op slot. En gooide hij de sleutel weg.

De uitspraak is over twee weken. 

door Bianca Govers, Nijmegen voor de Gelderlander 

Tja van mij mag ze, wanneer je dochtertje zo iets tegen je verteld kan ik me heel goed voorstellen dat de stoppen doorslaan en dat je deze "vriend" even wilt laten weten dat je dit niet zo prettig vind.

Daar ben je moeder voor toch?

Enkel respect vanaf deze kant, maar kleine tip mijnerzijds ............................. : maak er de volgende keer niet zo veel werk van, zoek hem even op, geef hem een flink pak slaag, lul er een mooi verhaal omheen, zeg dat hij jou aanviel, als vrouw geloven ze je dan toch wel en je komt er met een goed gesprek vanaf.

We moeten in dit soort gevallen wel voor eigen rechter spelen, doe je aangifte dan valt er niks meer te bewijzen, zijn woord tegen dat van een klein kind en verder houd dat meisje van zeven jaar oud er nog een complex aan over ook, een flink pak slaag werkt prima en verder de complimenten en respect voor moeders en een geweldige knuffel voor het meisje, omdat ze haar mond tenminste open trekt, hoe lastig dat soms ook kan zijn op die leeftijd, want wat is er normaal en geloven ze me wel?
Nee van mij mag elke ouder zijn of haar kinderen beschermen en daarvoor doen wat nodig is, het zijn je kinderen die moeten beschermd worden en aangezien wij zo'n beetje de lafste regering hebben die je, je kunt voorstellen met een beleid dat door jarenlang achterlijk laf links beleid de dader meer bescherming bied dan de slachtoffers mogen nee moeten we het wel zelf doen, zelfs zonder bescherming van onze wet en onze rechtsgang, helaas.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: