.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 13 maart 2014

Verkiezingen

Onze landelijke politieke oplichters doen volop mee en wie krijgt de rekening?


Is gewoon niet meer normaal kom ik thuis heeft er iemand de gore moed verzameld om in mijn brievenbus een foldertje van de partij waarbij zelfs de allochtonen weglopen te proppen.
En dit is niet de eerste keer dat ik hierdoor uitermate onprettig verrast werd, eerder deze week vond ik ook al een vod van de landverraders 66 van die eurofiel, dat miezerig mannetje.
Verder werd ik tijdens het boodschappen doen verrast door een of andere randdebiel uit Boxmeer die mij tomatensoep wilde voeren, had hem bijna dat bakje in zijn bek geslagen, laat hem dat potverdorie maar gaan uitdelen aan mensen die door de acties van zijn collega's in Den Haag zelf geen geld meer hebben om te vreten in plaats van mij er mee lastig te vallen. 

Maar wrang is het wel zouden onze groene sukkels bijvoorbeeld niet weten waarvan de groen links vodjes worden gemaakt, dag regenwoud, hallo oud papier en begin nou niet te lullen dat er voor de vodjes van groen links geen bomen zijn omgekapt, jawel wellicht zijn ze gemaakt van hergebruikt papier, maar dat komt zomaar uit de lucht vallen? Dat was niet eerst een boom? En het kost ook geen energie om oud papier om te turnen tot groen links vodjes? Rot even lekker op zeg.

Zou men bij de pvda niet weten hoeveel zielig kijkende arme als de konijnen fokkende werkschuwe, liefst islamitische gelukszoekers en toekomstige zelfmoord terroristen ze met hun campagne geld hadden kunnen sponsoren? 

Weten ze bij de vvd niet hoeveel mensen ze eindelijk dat beloofde geld hadden doen toekomen, wanneer ze mijn uitzicht niet zouden verpesten met campagne posters vol nieuwe leugens en valse beloftes?

Heeft men bij het cda nou echt geen enkel benul van het feit dat ze dit zinloze geld wellicht aan de boeren hadden kunnen geven, de boeren die hen lang hebben gesteund, maar door de cda nu compleet in de kou worden gezet en zelfs worden tegen gewerkt door de partij die er ooit voor hen was.

Is het nu werkelijk zo dat Palestijnen vriend Harry van Bommel niet weet hoeveel familie leden van zelfmoord terroristen hij een bonus had kunnen geven voor de acties tegen Israël, wanneer de sp niet zoveel geld had uitgegeven aan soep en achterlijke verkiezing posters.

Heeft men bij D'66 echt niet in de gaten dat ze met al het geld dat ze nu verspild hebben aan verkiezingsonzin de grootste onbenul, matennaaier en eurofiel van Nederland, jawel Miezertje P  een vliegticket enkele reis richting de Sahara cadeau hadden kunnen doen om ons van deze griezel te bevrijden?

Maar behalve de horizon vervuiling van die achterlijke posters en andere troep, de ongewenste post met slogans vol leugens en valse beloftes en het vreten en de bloemen die ons door deze maffen worden aangeboden krijgen wij ook nog eens de rekening.

Want wie denk je dat deze onzin uiteindelijk betaald?
Denk je nu werkelijk dat ze na woensdag er ook maar aan denken om hun troep op te ruimen?
Niet dus die kosten zijn uiteraard voor de gemeente en hoe komt deze ook weer aan zijn geld?
Juist lijkt me duidelijk, maar zouden al die politieke sukkeltjes nog steeds niet begrijpen dat een persoonlijk woord en een email net zo veel mensen bereikt en minder irritatie oplevert?

met groet Bolo 

en oh ja stem gewoon lokaal of stem niet, laten we eens een keertje duidelijk zijn.
Een reactie posten