.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 9 oktober 2013

Het gedrocht Frank R.


Op de ene dag word je een stuk minder vrolijk aan de ontbijttafel dan op de andere dag en wanneer je dan rond kwart over zes/half zeven de eerste kop koffie naar binnen werkt terwijl je naar het gekakel van de dames in huis aan het luisteren bent en je ziet wat de een of andere pedofiele gek nu weer heeft uitgehaald onder toeziend oog van Vrouwe Justitia ook nog dan daalt het humeur al naar een bedenkelijk niveau.


Wanneer het laatste beetje slaap dan uit de ogen is verdwenen en je er dan achter komt dat dit smerige misselijk makende stuk nageboorte ook nog bij jouw in het dorp woont tja dan heb zelfs ik even last van een ochtendhumeur.

Niet dat ik dan me vrouw en/of kinderen ga slaan want ik heb geen diplomatieke onschendbaarheid en dan blijkt dit niet te mogen, maar dat is een heel ander verhaal.

 

Man uit Cuijk misbruikt via internet 300 jonge meisjes

GRONINGEN (ANP) - Een 48-jarige man uit het Brabantse Cuijk heeft via internet ongeveer 300 meisjes verleid tot het verrichten van seksuele handelingen. Daarvan maakte hij via de webcam beeldopnames. Zeker 11 meisjes ontmoette hij ook in het echt en werden door hem lichamelijk misbruikt. Dat meldde het Openbaar Ministerie in Noord-Nederland woensdag.

 

Wat is nou je allereerste reactie wanneer je zelf kinderen hebt die binnen de doelgroep van het pedofiele gedrocht Frank vallen?


a:)Ik maak hem kapot……………….

b:)Ik ga wel 20 jaar de bak in voor die klootzak…………….

c:)ik doe wat anders met hem namelijk…………….

Tja was het allemaal zo eenvoudig, want het een en ander heeft natuurlijk de nodige consequenties voor je eigen leefomgeving, want stel je doet wat je op dat moment van plan bent en je hebt ook nog eens het geluk dat je deze kindervriend tegen komt en jawel je bent ook nog eens in de gelukzalige omstandigheden dat deze toevallig voor de wielen van je auto terecht komt?


Wat doe je op dat moment je vrouw en dochter aan?


Puur persoonlijk zou ik er wel voor gaan zitten en dan loop ik ook nog 24/7 met een gelukmakende smile op me face rond in het staatshotel echter wie helpt de rest van het gezin over deze tweede traumatische ervaring heen terwijl vaders niet eens meer aanwezig is om ze te helpen over de eerste traumatische ervaring heen te komen, volledig kansloos dus en dit is waarschijnlijk ook de enige reden dat er in Nederland zo weinig wraakacties zijn in dit soort gevallen, maar wat moet er dan wel gebeuren, vertrouwen in justitie?


Ja ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit gedrocht weer in de watten word gelegd een moeilijke jeugd heeft gehad, problemen met vrouwen heeft aangezien hij niet meer klaar kan komen wanneer de dame in kwestie al enige tekenen van haargroei vertoond, of eenvoudigweg vroeger op school een juffrouw had waarvan die af en toe in de hoek moest staan en uiteraard zit dit hem dan nog steeds dwars en zijn kleine meisjes dan een prima doelgroep om via heb wraak te nemen op de juf: Nee dit slaat absoluut helemaal nergens op, maar dit is wel precies de zelfde soort kolder als waar zijn advocaat de “heer” van Haarst uit Winschoten mee gaat komen.


Je mag dit in het mooie Nederland niet zeggen, maar wat mij betreft is er voor dit soort volk echt maar 1 oplossing en dat is de doodstraf en ja kom maar op met het oer Hollands gelul dat dit niet kan, niet mag, onmenselijk is en wat allemaal nog meer, sodemieter een end op, het open scheuren van kinderen die je van het internet af hebt geplukt is zeker niet onmenselijk? Wanneer het je mening is dat dit soort gedrag wel toelaatbaar is dan is er maar een enkele oplossing meer over en dat is je snel laten bekeren tot de islam aangezien ze daar met zijn allen groot fan zijn van een pedofiele nep profeet met de naam Mohammed die waarschijnlijk groot supporter zou zijn van ons pedofiele stukje nep mens Frank.


En nu, hoe gaan we dit verder oplossen, uiteraard word er nauwkeurig onderzoek gedaan naar de daden van ons gedrocht terwijl deze op onze kosten in het staatshotel helaas een kamertje voor zichzelf alleen krijgt, om hem te beschermen tegen zijn mede gedetineerde, ook weer zo iets dat ze gelijk moesten afschaffen, laten ons pedofiele stuk vuilnis nou eens gewoon gezellig opsluiten met wat leden van de Hels Angels, of bij mensen die toch al levenslang vast zitten zoals een Jesse Remmers, Marcel Teunissen of wie dan ook, desnoods laten ze hem vrij en mogen familie leden van de slachtoffertjes zich een uurtje op hem uitleven zonder dat ze daarvoor een straf moeten ondergaan, maakt me allemaal niks uit zolang de lul er maar niet vanaf gaat komen met een luxe vakantie in ons staatshotel van een paar jaar met tbs opleidingskamp erachteraan zodat hij zijn ervaringen aldaar kan delen met andere pedofielen om zodoende onder toezicht van vadertje staat een nieuwe pedofiel netwerk op te zetten waarbij ze samen nu eens wat minder fouten gaan maken om niet weer tegen de lamp te lopen natuurlijk.


En ik, ik ben hier doodziek van, moet kotsen van zo’n lul en dan ook nog zo dicht in de buurt, durf ik de meiden morgenavond nog gewoon met de fiets naar het sporten te laten gaan?

Mogen ze nog gezellig op de computer zitten en kletsen met andere mensen, kinderen en volwassenen die ik denk te kennen?


Hier word ik godverdomme dus helemaal gek van, wil zo niet eens leven op deze manier, dus denk dat we maar weer gewoon door gaan waar we gebleven zijn en dan gaan we zaterdag met zijn allen de oefeningen nog maar eens goed doornemen samen


Meiden hoe zat die ook alweer wanneer iemand aan je zit terwijl je dat niet wilt?


Wanneer je te dicht bij staat dan knijp je hem vol in zijn zak en pas los laten wanneer de man vanzelf naar beneden gaat een beetje draaien onder het knijpen helpt ook prima en wanneer die wat verder weg staat gewoon gelijk weg rennen.


Wegrennen, weglopen en de ogen ervoor sluiten is volgens mij het zelfde wat onze rechters ook doen, niet te veel denken aan de schade aangericht bij de slachtoffertjes, maar er voor zorgen dat de dader een eerlijke niet te zware staf krijgt aangezien deze wel weer met een schone lei opnieuw moet kunnen beginnen.


Ook deze vorm van onze rechtstaat hebben wij te danken aan pvda beleid door de jaren heen.


Ik groet U met een traan in me ogen en met pijn in me hart

Bolo  

2 opmerkingen:

Unknown zei

deze dus : Roos Gevelreiniging

Fazantenveld 161
5431JH CUIJK

Tel.: 0485-350313
Fax: 040-2341181

Unknown zei

Nieuw bewijs tegen zedenverdachte Cuijk

In de auto van zedenverdachte Frank R. uit Cuijk is nog meer kinderporno gevonden. Rechercheurs vonden het beeldmateriaal vlak voordat de auto zou worden vernietigd.

Foto: ANP
Daarover berichten het Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe zaterdag.
De politie heeft in het voertuig verschillende camerabeelden aangetroffen waarop jonge slachtoffers te zien zijn. Het Openbaar Ministerie (OM) laat aan RTV Drenthe weten dat het niet gaat om nieuwe slachtoffers.

Het materiaal werd slechts enkele tijd geleden gevonden, terwijl de auto van Frank R. al langer in bezit van de politie was. Volgens het OM was er geen aanleiding om ervan uit te gaan dat zich bewijsmateriaal in de auto van de verdachte zou bevinden.
Vrijdag werd bekend dat de advocaat van Frank R. zijn cliënt niet langer wil verdedigen vanwege een vertrouwensbreuk die is ontstaan tussen beiden.
De 48-jarige R. wordt verdacht van webcamseks met honderden minderjarige meisjes uit Nederland en België. Met minstens acht meisjes zou hij ook seks hebben gehad. Hij zit sinds mei vast.

Door: NU.nl