.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 17 oktober 2013

Zwarte Piet die stop je niet


U zult er ondertussen wel helemaal schijtziek van worden dat gezeik over Sinterklaas en zijn Zwarte Pietermannen, maar uiteraard moet er iemand zijn die het een en ander nog maar eens uit de doeken gaan doen voor al die ongelovige oud eilandbewoners en het rifgebergte uitschot dat te samen met de altijd weer aanwezige links gutmenschen  er werkelijk alles voor overhebben om onze Nederlandse cultuur en ons Nederlands erfgoed kapot te maken, kerken en synagogen te vernietigen en ons stadsaanzicht te voorzien van de meest lelijke horizonvervuilende moskeeën en minaretten waarvandaan de klanken oproepen tot vrouwenmishandelingen, pedofiele uitingen en het uitroeien van andersdenkende uiteraard gesubsidieerd  door de Nederlandse regering en buitenlandse anti westerse geldschieters.


En van onze geschiedenis weten ze maar weer eens geen zak af de jankers, want welk wel denkend mens kan er nu een probleem hebben met Sint en Piet, of nog erger wat voor een gigantische paardenlul ben je wanneer je op een tijdstip dat kinderen nog op zijn bij de wereld draait door met je smerige rotkop gaat roepen dat Sinterklaas niet bestaat, wanneer het je hier niet bevalt dan sodemieter je toch gewoon op lijkt me voor iedereen beter en neem dan gelijk al dat kut volk mee dat vrolijk zat te lachen om je meer dan achterlijke opmerking, maar pas op de wraak komt voor de staatsomroep, zodra er mensen met verstand in de 2de kamer aan de macht komen dan is de eerste taak het opdoeken van de voor alles, behalve links, ongeïnteresseerde burgers geld uit de zak kloppende staatsomroep medewerkers, maar ik dwaal weer eens af en dit moet echt eens over Sint en Piet gaan.


De Geschiedenis van Sint Nicolaas

Om drie arme zusjes van de prostitutie te redden, gooide Sint-Nicolaas drie beurzen met geld door het raam. Zo konden de meisjes toch nog trouwen. Onze taai-taai poppen en chocolademunten verwijzen naar dit verhaal. De verering van de heilige bisschop Sint-Nicolaas kent een lange traditie.

Of Sint-Nicolaas echt bestaan heeft is niet geheel zeker, maar er is een gerede kans. De historische figuur die model zou hebben gestaan voor de Nederlandse Sinterklaas werd volgens de overlevering ongeveer 270 na Christus geboren in de havenplaats Patara in de Griekse provincie Lycië in Klein-Azië (het huidige Turkije). Zijn Griekse naam Nikolaos betekent zoveel als ‘overwinnaar van het volk’. Hij werd bisschop van Myra en zou zijn overleden op 6 december 340.

Veel van het huidige Nederlandse sinterklaasfeest heeft rond 1850 vorm gekregen. De Amsterdamse onderwijzer Schenkman publiceerde rond dat jaar de eerste editie van een sinterklaasprentenboek. Hierin verscheen Sinterklaas voor het eerst met een (naamloze) bediende aan zijn zijde, een Indisch aandoende man in harem-broek en jasje. In de tekeningen van de tweede editie in 1855 of daaromtrent ziet de bediende eruit als een zestiende-eeuwse moorse page. Deze verbeelding beklijfde. De naam Piet(er) komt voor de eerste keer voor in een boek uit 1863 maar werd pas in het begin van de twintigste eeuw algemener.

Deze info komt van
en is geschreven door Paul FaberZwarte Piet daar gaat het nu allemaal om, dit daar een aantal medelanders hun eigen terug zien in het sullige voorkomen van Zwarte Piet en kijk hier gaat het dus fout, al die mensen die zich zo verschrikkelijk druk maken over Zwarte Piet komen steeds met het zelfde argument, namelijk het sullige voorkomen van Piet.
Tja waarschijnlijk zien ze zich zelf dan als sullig aangezien de kinderen die jaarlijks met duizenden staan te kijken naar de intocht juist geweldig blij zijn met Piet die pepernoten strooit, op daken en door schoorstenen klimt, cadeautjes maakt en deze ook nog eens inpakt en rondbrengt en dat alles ook nog eens zonder dat iemand het ziet, moet toegeven hier zie ik ook een overeenkomst alleen is dat dan cadeautjes weghaalt zonder dat iemand het ziet.
Verder zorgt Zwarte Piet er ook nog eens in 1 nacht voor dat heel Nederland pakjes krijgt.

Maar ik wil het wel eens anders opwerpen, ik ben als blanke Nederlander er fel op tegen dat Sinterklaas ook blank is, een witte oude ongeschoren man in een jurk die op een paard rondrijd en daar worden wij blanke mee vergeleken en hoor je hier iemand over klagen?
Niet dus en de mensen die vergeleken worden met jonge atletische zwarte pieten die lopen te zaniken en te zeuren, moet niet gekker worden lijkt mij.Mensen met een ongekend hoge zieligheids knobbel als Quinsy Gario die een einde willen maken aan ons feest, onze cultuur tja je hebt ze der bij en ze mogen uiteraard in Nederland hun mening geven, maar het is wel diepdroevig dat onze staatsomroep ze hiervoor dan ook maar bijna dagelijks een podium geeft om hun gal te spuwen en mensen die hier tegenspraak opgeven door de gespreksleider gewoon worden afgekapt en monddood worden gemaakt, alles voor de kijkcijfers en een koninkrijk voor een hoog zieligheids gehalte.

Ondertussen lopen de vele (vaak) vrijwilligers met een rot gevoel rond, want in plaats van het genieten van de heerlijke tijd die ze kinderen schenken met het Sinterklaasfeest lopen ze met de ziel onder de arm rond te kijken aangezien er op elke hoek van de straat een zwaar bekrompen beroeps demonstrant klaar staat om Sint en Piet met modder te besmeuren, uit te schelden, beschimpen en bekogelen, want dat moet natuurlijk kunnen in ons über tolerante politiek correcte landje.

Het is natuurlijk ook van de zotte dat er in Nederland gemeente en stadsdelen zijn alwaar er de kant van de Sinterklaas terroristen gekozen word en er dus eenvoudigweg geen intocht komt en in sommige gevallen het feest ook maar gewoon op scholen moet worden aangepast tot een pakjesfeest zonder Sint en Piet.


Een ander geweldig initiatief zijn ook nog de allerhande kleuren pieten, alstublieft gelijk mee kappen en in de wetenschap dat ik nu uiteraard weer voor racist word uitgemaakt, me bek moet houden en niet weet waar ik het over heb, kan ik toch enkel en alleen tot de volgende conclusie komen, een conclusie die ik zeer zeker niet voor me ga houden en waarvan ik weet dat een groot aantal mensen dit met me eens zijn alhoewel ze deze mening nooit of te nimmer gaan uiten.

Aan een ieder die problemen heeft met de Nederlandse cultuur, de Nederlandse normen en waarden en loopt te zeiken over ONZE traditie ONS Sinterklaasfeest:

Stop er mee, doe je zelf en doe Nederland een plezier, pak je koffers in en vertrek, vertrek naar een land waar alles wel naar je zin is, waar er wel naar je word geluisterd, ga ergens heen waar ze zich wel schamen voor de geschiedenis en geen gouden koets met slaven, geen zwarte pieten, geen PVV hebben en waar ze geen mensen hebben die trots zijn op hun land en de aldaar geldende normen en waarden.

Het is allemaal zo simpel, leef en laat leven, pas je aan in het land waar je bent en accepteer ook datgene dat je minder goed aanstaat, gedraag je als een gast en vorm je eigen tot een inwoner en dan kan iedereen hier op een respectvolle manier samenleven ongeacht ras, geloof of afkomst, wat lijkt me dat geweldig, maar zolang hier al die gutmenschen rond lopen te schreeuwen met het verstand op nul en de zieligheids knobbel op oneindig gaat dat hier voorlopig nog niet lukken, helaas

Dus pas je aan en je bent meer dan hartelijk welkom en anders rot op en laat ons, ons Sinterklaas en Zwarte Pieten feest vieren op onze manier.

En verder maak je niet druk, het is een feest weet je en nog wel voor kinderen ook!Met groet
Bolo


Geen opmerkingen: