.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 23 oktober 2013

Sint en de NatiesDe verenigde naties een stelletje links georiënteerde stumpers die zich druk maken over een Nederlands feest dat lang geleden al tot de status van cultureel erfgoed verheven had moeten worden, maken zich echt enkel en alleen maar druk over dit soort zieltjes winnende zaken en laat alles wat verder wel belangrijk is links liggen.
En om nu eens te kijken wie deze goedzakken zijn gaan we deze harde werkers eens netjes aan U voorstellen. 

We beginnen met professor Verene Shepherd, lid van de Verenigde Naties werkgroep van deskundigen inzake mensen van Afrikaanse afkomst, mevrouw heeft enorm veel gedaan voor de vrouwenbewegingen over heel de wereld en dan zou je zeggen, jawel mevrouw maakt zich namens de Verenigde Naties enorm druk over vrouwen besnijdenissen, uithuwelijken van minderjarige meisjes, (groeps)verkrachtingen door militaire milities tijdens burger oorlogen en verkoop van meisjes aan de hoogste bieder om als (seks)slaaf te werk gesteld te worden in bijvoorbeeld Saoedi-Arabië.
Verder is ze dus ook nog zeer actief voor onze Jamaicaanse medemens, jawel het Jamaicaanse cultureel erfgoed om zo maar eens wat te noemen, Jamaica waar in 1838 al de slavernij werd afgeschaft, de slaven die over kwamen vanuit West Afrika om op het eiland Jamaica voor de Britten katoen te plukken.
Vervolgens importeerde ze arbeiders uit Duitsland, Ierland en Schotland echter stierven deze veel te snel en zodoende werd er aan deze slavernij in 1917 een einde gemaakt.
Wellicht is dit voor Verene Shepherd de reden van haar wrok tegen de blanken mensen aangezien haar familie leden na de mislukte import van blanken slaven nu alweer bijna honderd jaar zelf hebben moeten werken en dat viel zeer zeker niet mee voor de inwoners uit dit Caribische gebied.
Ze lijkt mij in elk geval de absolute nummer 1 kandidaat om een oordeel te vellen over onze Zwarte Piet en Sinterklaas traditie.

Mevrouw Farida Shaheed is afkomstig uit het altijd rustige en veilige Pakistan, ook is onze Farida zeer begaan met zowel de culturele als de mensenrechten over heel de wereld en hiervoor is ze actief namens de Verenigde Naties. 
Ook is ze directeur van het Shirkat Gah vrouwen resource centre in Pakistan.
Even een tip voor fraulein Shaheed, ga eens kijken in het altijd gezellige Pakistan, ik weet het interesseert je geen ene donder daar het veelal om christelijke vrouwen gaat, maar in je heimat worden deze nog immer aangevallen, verkracht en mishandeld en komen de rechten van deze vrouwen er net onder de rechten van het schaap en de geit.
Wellicht kort bij eigen huis even informeren bij de Mensenrechten commissie van Pakistan (HRCP) of er daar nog iets bekend is over de vele eremoord partijen, ja nu gaat het over moslima's, die er nog uitgevoerd worden, vorig jaar ruim 900 (zover bekend) waarvan 10% minderjarige meisjes en dit alles om eerwraak en dan hebben we het nog niet eens over de rechten van het kind om te mogen studeren, of ken je Malala niet meer?En ook deze dame heeft uiteraard alle recht van spreken om ons te veroordelen met onze cultuur, onze normen en waarden en onze Zwarte Piet.
   

En dan nummer drie en ja daar durf ik gezien haar afkomst eigenlijk niet zo heel veel negatiefs over te schrijven, mevrouw Rita Izsák is namelijk afkomstig van de Roma zigeuners en dan houd ik me mond wel even dicht.
Vind het dan ook volledig terecht dat ze zich inzet voor de klachten van de zielige huilnegertjes en hun witte slaafjes die voor ze kruipen.
Maar van de andere kant moet ik dan toch wel even kwijt dat Rita Izsák afkomstig is uit Hongarije en deze bezitster van het master in de rechten diploma schuift absoluut niet onder stoelen of banken dat haar voorouders na afloop van wereld oorlog 2 verplicht moesten verhuizen vanuit Tsjecho-Slowakije naar Hongarije, dit daar deze mensen daar vandaan kwamen, papa Izsák trouwde met mama en deze is dus van Roma afkomst.
Uiteraard sprong mevrouw Izsák ook meteen op de bres voor deze bevolkingsgroep middels het Roma Education Fund en het European Roma Rights Center.
Op dit moment is ze werkzaam voor een onderzoeksinstituut en denktank met een bijzondere focus op de mensenrechten en de rechten van minderheden.
Wanneer ik dit laatste lees dan denk ik dat ze het nog verschrikkelijk druk heeft de komende tijd om te vechten voor de veiligheid van de vele slachtoffers van de islam en het overige wereldwijd aanwezige moslimgeweld en ze absoluut geen tijd kan vrij maken voor zo iets als onze Zwarte Piet en Sinterklaas.

Tot slot de nummer 4  de speciale rapporteur voor de Verenigde Naties inzake hedendaagse vormen van racisme, Mutuma Ruteere.
Deze beste man ziet vooral het belang van onderwijs in de strijd tegen racisme, vreemdelingenhaat en onverdraagzaamheid, maar waarschuwt ook dat de opkomst van extremistische politieke partijen en groeperingen een bedreiging vormt voor de democratie en de mensenrechten.
Zo iemand noemen wij dus gewoon een linkse rakker die in het bezit is van veel te veel vrije tijd en alles en dan ook echt alles terug weet te koppelen naar racisme, discriminatie en als grootste wens heeft, alle recht aan de donkere medemens en de witte ontnemen we alle rechten en ruilen deze om tot plichten om te voorzien in de heilstaat van klaplopers als Mutuma.
Wellicht eens een rondje wereld gaan doen en daar eens rond kijken waar je hulp echt nodig is en waar mensen werkelijk last van discriminatie en racisme hebben en dan beste vriend mag je Nederland voorlopig vergeten en kun je eerst eens richting Turkije vertrekken en wanneer je daar alles netjes hebt geregeld dan hop je weer een landje verder net zolang totdat we in alle islam gebieden ook als christen, jood, andersdenkende dan wel geloofsvrije mens daar geaccepteerd worden en er dus niet worden vervolgd en mishandeld, maar ook daar kunnen leven als een vrij mens.

                     

Tja Verenigde Naties lijkt mij dat er nu afdoende is aangegeven dat er nog wel het een en ander meer te doen is in plaats van een heksenjacht op de Nederlandse cultuur, sodemieter op, laat ons met rust, laat iedereen opdonderen die zich hier niet meer thuis voelt.

En wij, wij moeten stoppen met deze poppenkast en ons terug trekken uit deze geldverslindende hobby met de naam Europa, kost ons enkel geld en als dank denken de Europese Unie, de Verenigde Naties en al die andere geld slurpers dat ze eigenaar zijn van het Koninkrijk der Nederlanden, dat wij moeten dansen naar hun voeten, dat wij de moderne slaven van Europa zijn en dat wij onze normen en waarden, onze cultuur en onze rechtstaat op moeten geven ten kosten van Europa, mooi niet dus

                                               


Ben er nog steeds trots op een Nederlander te zijn, een Nederlander ja die trots is op zijn afkomst, trots op zijn voorouders, trots op zijn geschiedenis, trots op zijn cultuur en wanneer men dan van mening is dat ik een bekrompen racistische neanderthaler ben zonder enig gevoel van schaamte met trots op het Nederlandse VOC en slavernij verleden en te bekrompen om in te willen zien dat we best Sinterklaas zonder Zwarte Piet kunnen vieren nou dan is dat maar zo, lig er geen minuut wakker van, dus laat ze lekker naar de maagdelijk witte pomp lopen.

Sinterklaas zonder Zwarte Piet lazer op, Ernie zonder Bert, Suske zonder Wiske, Bonnie zonder Clyde, Laurel zonder Hardy, Snip zonder Snap, Gert zonder Hermien, Adam zonder Eva, Jip zonder Janneke, Tarzan zonder Jane und so weiter, und so weiter, und so weiter.

Ben in de veertig en ik houd nog steeds van Sinterklaas en Zwarte Piet, moet ik me hier voor schamen of mag ik het geweldig vinden wanneer kleine kinderen zenuwachtig op Sint en Piet zitten te wachten en dolgelukkig zijn wanneer ze een kleinigheidje van Sint krijgen en een aai over de bol van Piet?

Ik houd van Sint en Piet, ben der gek op dus ook ik roep iedereen op om de pietitie te tekenen.met groet Bolo

Geen opmerkingen: