.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 10 oktober 2013

Nederland weent

Nederland mijn o zo tolerante vaderland, land waar alles kan en alles mag, land waar iedereen welkom is en land waarin we nu pas gaan bekijken wat een en ander ons eigenlijk heeft gebracht.
Land dat onder een politiek linkse vlag ons steeds meer vreemdelingen heeft gebracht helaas niet om ons land te helpen maar om ons land, onze vrijheid en onze openheid ten gronde te richten uit dankbaarheid, geen idee zou zo maar eens kunnen alleen tonen ze dit wel op een uitermate bijzondere manier.

Land ook dat altijd maar het liefste manneke van de school wil zijn, altijd maar alles volgens de regels wil doen, altijd maar wil tonen dat hij het wel kan ook wanneer de rest van de wereld hem recht in zijn bakkes uit staat te lachen en niet meer bijkomt wanneer dat kleine kut landje zichzelf nog verder de schulden in werkt om andere maar te kunnen helpen.

Tja lachen kunnen we allang niet meer wanneer ik enkel op twitter eens rond lees waar het eigenlijk allemaal om gaat en dan komen we bij een regering die op sterven na hartstikke dood is maar nog kunstmatig in leven word gehouden door drie domme politieke partijen die dol zijn op macht en er dan ook ten kosten van alles voor willen zorgen dat er geen nieuwe verkiezingen gaan komen enkel en alleen uit pure angst voor Geert Wilders en zijn nee onze PVV.

We lezen over de Russen een stelletje eikels met een grote bek waarvan de politiek leider (in dat soort bananen republieken de man/vrouw die het meeste geld had om middels omkoop praktijken zijn positie te behalen) een rel probeert te ontketenen om een dronken kindermeppende diplomaat, die ook nog eens volledig terecht werd aangehouden, te helpen nee te wreken want dat had de politie dus echt niet mogen doen, godverdomme doen ze eens een keer iets anders dan 5 kilometer te hard rijd bonnetjes uitschrijven en dan hadden ze dat niet mogen doen en van wie niet? van een politiek leider die in zijn eigen land niet eens de mensenrechten accepteert, vind dat alle homo's en lesbiennes ziek zijn en feitelijk maar preventief moeten worden geruimd om uitzaaiing van deze ziekte te voorkomen en dan bied het liefste jochie van de hele school hiervoor even namens ons, dus ook namens U en mij zijn excuses aan, aan deze mensonterende randdebiel.
Ik wens nee eis dat Putin aan U en aan mij en aan de rest van de wereld zijn excuus aanbied voor zijn gedrag en zeer zeker niet anders om, waarom hebben wij zo'n stelletje slapjanussen op belangrijke bestuursfuncties zitten die zo maar over zich heen laten lopen?

Positief vond ik het dan weer wel dat dezelfde russen een paar dagen eerder een stelletje protesterende zeerovers uit het water hielp en opborg, keurig netjes gedaan en ook hier zouden we in Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen, niet zo zeiken over regeltjes nee keihard ingrijpen, afvoeren en opsluiten of je het er wel of niet mee eens bent is de tweede maar ik weet zeker dat wij hier veel van kunnen leren en met deze manier van optreden hadden wij hier ook niet zo lang last gehad van de illegaal kamperende links georiënteerde uitkering trekkers die enkel om te rellen en om zielig te doen van onze binnensteden een kampeerterrein maakte.

Tussendoor hadden we dan nog het zwarte piet verhaal, onze zwarte piet, onze cultuur en daar moet dan over gesproken worden?
Sodepleur dan lekker op naar je eigen (ei)land en ga daar zielig doen, maar laat mij met rust.
Al die licht en minder licht getinte medelanders zouden blij moeten zijn met de Sinterklaas viering dan kunnen ze nog gemakkelijker doen waar ze goed in zijn, inbreken, bejaarde en kinderen molesteren, vrouwen verkrachten, winkeliers beroven en nee dit is geen onzin aangezien je deze feiten elke dinsdagavond bij opsporing verzocht kunt controleren.
Wat is er handiger dan met een pieten pak en muts verkleed over straat te gaan en je uit te leven in de criminaliteit? 
Ze zouden dankbaar moeten zijn dat we ze een paar weken per jaar helpen om te jatten, te vernielen, te verkrachten en te mishandelen zonder dat je dan gelijk met je rotkop op tv komt bij bureau Brabant, opsporing verzocht en al wat er nog meer voor programma's gemaakt worden over dit volk.
Maar blijf met je poten van onze cultuur af, dit is zo ongeveer het laatste dat we nog hebben aangezien ons mooie land ook al volgebouwd word met minaretten en moskeeën ter verering van een geloof dat haat oproept tegen alles waar ik in geloof en voor wil leven en desnoods sterven.

Protesten en manifestaties  hebben we ook en de leukste was wel die van de staatsomroep, soms worden activisten betaald om mee te doen maar dit sloeg werkelijk alles en maar huilen en maar huilen maar tegelijkertijd wel overwerk declareren en het bonnetje voor de extra reiskosten niet vergeten, wat maakt het ook uit die kosten worden toch betaald door Jan met de pet en dat is nou juist degene die het terug brengen van 3 staatsomroep zenders naar slechts 1 en dan wel 1 die goede en eerlijke programma's uitzend en niet de bak vol bagger die we nu door de staatsomroep over ons heen geflikkerd krijgen.
Wellicht een eerlijke en objectieve staatsomroep met 1 zender die het beestje bij de naam noemt en geen feiten achterhoud omdat daardoor bepaalde bevolkingsgroepen in een nog kwader daglicht komen te staan.

Als dit eens zou kunnen, lijkt me geweldig maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren aangezien dan ook de ogen van Mien uit Assen open gaan en met een open en eerlijke staatszender knalt het aantal zetels voor de PVV omhoog en dat is iets dat door onze staatsomroep ten kosten van alles voorkomen moet worden.

Voorbeeld hiervoor is uiteraard de graaiende man van de pvda die ten kosten van de dakloze zijn eigen aan het verrijken was, uiteraard is dit wel even vermeld tussen de minder belangrijke berichten door, maar verander in dit geval pvda eens door PVV en dwdd en penw vallen over elkaar heen om maar zo veel mogelijk smeulende detail naar boven te brengen, Wilders zou bijkans met pek en veren door de tweede kamer worden gejaagd en miezertje pechtold zou te pas en te onpas hier op terug komen om maar weer eens te laten zien wat een klootzakken die lui van de PVV eigenlijk zijn.
En nu? Nu drinken ze der in aloude pvda traditie gewoon gezellig een kopje thee op, uiteraard getrokken uit halal geslachte theebladeren en gaan we gewoon weer door met de orde van de dag, het verder afromen en kapot maken van Nederland en de Nederlanders.

met groet
Bolo
    

Geen opmerkingen: