.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 21 april 2014

Hallo boerman

Beter een goede buur dan een verre vriend.


Tja er is weer het een en ander aan ophef en deze keer niet door een uitspraak van Geert Wilders, al gaat die hier door het linkse gepeupel vast wel weer als schuldige voor worden aangewezen, nee deze keer door een groepje bezorgde Duindorpers die het niet zo prettig vinden wanneer hun kinderen moeten opgroeien in een door veelal marokkaans straattuig geterroriseerde buurt en tja hier is wel wat voor te zeggen.

Nu is Duindorp wellicht niet bepaald de meest sociale wijk van Nederland, maar homo's kunnen er nog gewoon over straat lopen en wanneer je als meisje 's avonds over straat loopt dan word je niet constant liefkozend nageroepen met de zeer politiek correcte opmerking "blonde kanker hoer" en zelfs opa en oma kunnen nog veilig over straat zonder dat ze door een kudde iets wat getinte medemensen in elkaar worden geslagen voor een paar lullige knaken.
Om het maar even in de buurt te houden, worden homo's en lesbiennes niet stelselmatig weggepest in de Haagse schilderswijk? Is deze niet meer en meer aan het islamiseren aangezien een autochtone Nederlander er niet meer wil wonen of er word weggepest door mensen die eindelijk eens zouden moeten gaan begrijpen dat ze gast in ons land zijn en ze zich ook eens als gast moeten gaan gedragen?

Als ik dan toch daar in de buurt moest gaan wonen dan was voor mij de keus niet zo moeilijk en streek ik toch lekker in Duindorp neer en zeg eens eerlijk wie zou er in dit geval voor de schilderswijk gaan kiezen?

Volgens mij zien we in steeds meer landen dat de burgers zelf het initiatief nemen, omdat "hun" regering eenvoudigweg te laf is om op te treden en de burgers het niet langer meer pikken dat ze bestuurd worden door politiek correct denkende lafaards die weigeren om het probleem aan te pakken, maar steeds maar weer de deur open gooien voor nieuwe potentiële import criminele die enkel en alleen hier heen komen om te teren op onze centen met als uiteindelijk doel het omver werpen van onze normen en waardes en deze te vervangen door islamitische wetten en regels en ja de mensen die ons hiertegen moeten beschermen kijken de andere kant op en wensen niet geconfronteerd te worden met de problemen die deze laffe landbestuurders ons de laatste decennia hebben opgeleverd.

Waarom ook niet, leve Duindorp, ik hoop dat jullie de voorboden zijn voor meer Nederlanders die het recht in eigen hand nemen en blijven strijden tegen de islamisering van jullie volksbuurt en mogen de inwoners van de vele volksbuurten in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en de rest van Nederland maar snel volgen, wanneer de regering niets doet dan is het helemaal niet vreemd dat je zelf vecht voor een veilige buurt, ik zelf en ik denk met mij velen steunen jullie in deze strijd en ik hoop dat de vrouwen, kinderen en oudjes nog lange tijd veilig over straat kunnen in jullie Duindorp en dat de rest van Nederland snel volgt.

Elke "nieuwe" Nederlander is wat mij betreft van harte welkom, maar wel op voorwaarden dat deze zich houd aan de wetten en regels die wij in Nederland hanteren en dat ze respect hebben voor onze normen en waardes het is godverdomme ons land gebouwd op een Joods-christelijke traditie, een land waar homo's en lesbiennes hand in hand over straat mogen lopen, vrouwen en kinderen veilig zijn, je een keppeltje mag dragen uit geloofsovertuiging, waar er geen protesten komen wanneer een gewapende overvaller terecht word doodgeschoten en de rechten van de vrouw worden onderkend, ja in Nederland is een vrouw volledig gelijk aan een man en daar zijn we trots op en dit laten we niet verzieken door mensen die een geloof naleven waarbij kinderen legaal mogen worden uitgehuwelijkt (lees misbruikt) en vrouwen minder waard zijn dan een koe en als bezit worden gezien..

Zeg eens eerlijk : Wie wil er naast een volgens islamitische regels levend gezin wonen?

met groet Bolo

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Turken in Nederland zijn minder crimineel dan autochtonen met een gelijk gemiddeld inkomen. Die Duindorpers zijn een groep werkeloze inteelt steuntrekkers, waarom zou je hun willen steuenen? Zij vertegenwoordigen Nederland niet.

Unknown zei

wanneer het bij de Turken en Spanjaarden was gebleven die hierheen zijn gekomen om te werken dan was dit probleem er niet geweest.
Helaas zijn de problemen later gekomen en ik denk dat we allemaal wel weten waar deze problemen vandaan komen.