.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 23 april 2014

Nieuwsgierig naar de Islam

Twee Oostenrijkse tienermeisjes laten zien waarom zelfs dit al een slecht idee is


Als je wilt laten zien dat zelfs nieuwsgierigheid naar of belangstelling in de islam al een slecht idee is voor gewone spontane jonge tienermeisjes dan moet het verhaal van deze twee jonge Oostenrijkse meisjes volstaan.

De vijftien jaar oude Sabina Selimovic en de zestien jaar oude Samra Kesinović, kinderen van Bosnische vluchtelingen die naar Oostenrijk kwamen tijdens de oorlog in Bosnië en Herzegovinaen en gewoon twee leuke meiden met normaal gesproken nog een lang en gelukkig leven voor de boeg, begonnen puur uit nieuwsgierigheid met een bezoek aan de plaatselijke moskee van de radicale islamitische prediker Abu en nu zijn beide meiden spoorloos verdwenen en er is bewijs wat suggereert de ze zich in Syrië bevinden.  • Interpol is op zoek naar deze twee Oostenrijkse tienermeisjes waarvan ze geloven dat ze werden misleid en naar Syrië zijn gelokt om te vechten voor de islamistische rebellen.
  • Samra Kesinović, 16, en Sabina Selimovic, 15, verdween uit hun huizen in Wenen op 10 april van dit jaar.
  • Maar de eerste hint die er op wees waar de meiden zouden zijn kwam van hun ouders, deze hadden bericht gekregen over de verblijfplaats van de meisjes middels een golf van sociale media berichten waarin ze beweren dat ze zijn weggegaan om in een ​​'heilige oorlog' te strijden.

De manier waarop deze twee jonge meisjes meedoen aan het voeren van de Jihad namens Syrische rebellen is verder onduidelijk wel is het duidelijk dat de meisjes zich bijzonder interesseerde voor de islam, maar het is totaal niet duidelijk dat hun Facebook-berichten, naar verluidt gemaakt vanaf locaties in Syrië, worden geschreven door de meiden zelf of dat deze van iemand anders afkomstig zijn.
Hun ouders hebben aangegeven dat sommige dingen die de meisjes zouden hebben geschreven kunnen voortkomen uit hun aanwezigheid in Syrië, maar ze geloven niet dat alle berichten daadwerkelijk door hun dochters zelf zijn verwoord.


  • In Wenen gaf de familie aan dat de twee meiden onlangs naar een lokale moskee geleid door een radicale imam, Ebu Tejma, zijn gegaan om meer te weten te komen over de islam. 
  • De vaders van de meisjes zijn naar verluidt al in het buitenland op zoek naar hun dochters, die zelf geen contact met hun ouders meer hebben opgenomen

Hoewel de mening over wat er gebeurd is, of wat er nog gaat gebeuren met deze meisjes, op nogal wat verschillende manieren kan worden uitgelegd en worden bekeken een ding is echter wel duidelijk, ze waren nieuwsgierig en werden om die reden aangetrokken tot de islam en dat leidde niet tot een reis naar een plek alwaar jonge meisjes van die leeftijd naar toe zouden moeten gaan.

De Oostenrijkse autoriteiten hebben gezegd dat er een grote kans is dat de meisjes in een jihadistisch trainingskamp zijn en dat ze zelfs al getrouwd zijn met rebellen. Volgens de Oostenrijkse politie vlogen de meisjes van Adana, Turkije naar de Syrische stad Aleppo afstand 125 kilometer, hierna waren ze het spoor bijster. 

De meiden lieten in twee identieke brieven aan ouders weten dat ze naar Syrië gingen om te vechten voor de islam, en "ik zie je weer in de hemel." 

De wolf droeg schaapskleren en deze twee jonge schaapjes werden van huis weg gelokt door het monster islam.

Opgemerkt moet worden dat deze verachtelijke tactiek van misleiding word gebruikt door de Syrische oppositie en niet door de regering Assad, zoals links politiek correct ons graag wil doen geloven, want voor hen zit er nooit of te nimmer iets slechts in de islam..........

Artikel vanuit het Engels vrij vertaal door Bolo
origineel door Shoebat Foundation  in shoebat.com
en extra info via klix.ba
Een reactie posten