.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 19 april 2014

World War III

Gestart met Oekraïne als slap excuus :  

media campagne met als enige doel 

het starten van de Derde Wereldoorlog.
De Verenigde Staten van America en het door zich zelf benoemde gezelschap van de EUSSR van Europa zijn fanatiek bezig met een campagne om de Derde Wereldoorlog te laten uitbreken.
De propaganda uitzendingen over Oekraïne met een absolute eenzijdige kijk naar de feiten en halve waarheden, iets waar onze staatsomroep overigens zeer zeker in uitblinkt, en het gelijkstellen van Vladimir Poetin met Adolf Hitler zijn de meest in het oog springende acties om niet alleen de koude oorlog te laten herbeginnen, maar wanneer "onze" wereld leiders op deze manier verder gaan dan is het uitbreken van de derde wereldoorlog op het Europese continent zeer zeker niet meer ondenkbaar. 
Het is eenvoudigweg een feit dat de huidige crisis in Oekraïne het gevolg is van een door de VS en EU gesteunde en zelfs voor een groot deel opgezette staatsgreep waarmee de democratisch gekozen regering van Oekraïne simpelweg omver werd geworpen, uiteraard wordt dit gemakshalve maar even vergeten door de haat zaaiende en met alle winden mee waaiende veelal linkse pro Amerikaanse media.

Het bovenstaande filmpje geeft de echte feiten en waarheden weer over het anti Rusland beleid en geeft een compleet andere kijk op de chaos die de burgers van Oekraïne treft.
Het filmpje is van de hand van Paul Joseph Watson, hij is de redacteur en schrijver voor Infowars.com en tevens is hij is de auteur van orde in de chaos.

Deze link brengt je naar de website van Infowars.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: