.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 27 december 2013

Syrië, altijd gezellig

Moslims Syrië verkopen bloed 

geslachte christenen aan rijke Saudiërs

Allahu Akbar!

Een in Syrië werkzame non heeft onlangs een lezing met videopresentatie in Duitsland gegeven, waarin ze een aantal van de gruwelijke misdaden die moslims in Syrië tegen christenen begaan heeft laten zien. Eén van de islamisten wilde niet meer meewerken met de barbaarse praktijken, en vertelde dat zijn collega's christenen afslachten om hun bloed voor $ 100.000 per fles aan rijke Saudiërs te verkopen. Die geloven namelijk dat als ze hun handen in het bloed van christenen wassen, zij deelnemen aan het moordoffer aan Allah.

De non laat onder andere beelden zien van een vrouw met een 9 jarige dochter uit Aleppo, die in het bijzijn van hun man en vader werden verkracht. In Damascus ontmoette ze een vrouw wier hele gezin van 6 personen voor haar eigen ogen werd afgeslacht. 'Zij was alleen overgebleven. Wij hebben geprobeerd haar te helpen met voedsel en geld voor de huur.'
Ook christelijke mannen zijn het slachtoffer van de wreedheden van de islamisten. Een man was samen met zijn broer ontvoerd. Moslims brachten hen beide grote vleeswonden toe, die vervolgens met zout werden gevuld. Zijn broer overleefde deze martelpraktijken niet.

Meisjes massaal verkracht en verminkt
Een meisje werd samen met haar zus ontvoerd en maandenlang in een kamer vastgehouden en voortdurend verkracht. Uiteindelijk sneden de moslimstrijders bij zowel haar als haar zus haar linkerborst af, omdat ze niet tevreden waren over het betaalde losgeld.
'Ik heb met 218 meisjes gesproken die waren gekidnapt, verkracht en vrijgekocht. Bij 13 meisjes waren de schaamlippen compleet afgesneden, bij drie was een borst afgehakt. Ik ben niet op de hoogte van het aantal niet gerapporteerde gevallen, ik vertel u enkel van de zaken die mij bekend zijn.'

Het vervolg van bovenstaande artikel vind je via deze link op http://xandernieuws.punt.nl

Meer ellende vanuit Syrië vind je hier 


met groet Bolo

Geen opmerkingen: