.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 27 december 2013

delegatie Europees Parlement bezoekt Iran

Isabelle Durant en Marietje Schaake in Iran: Vandaag 38 executies? 

Niks gezien hoor!

Marietje en Isabelle in Teheran:
“Oh, ze hebben hier zonet de was opgehangen…
maar ze zijn precies wel vergeten de mensen er eerst uit te halen…”
Vorige week keerde een delegatie van het Europees Parlement terug van een zesdaags bezoek aan Teheran, het eerste officiële bezoek aan Iran in meer dan zes jaar. De vijfkoppige delegatie werd geleid door de voorzitter van vriendschapsdelegatie van het Europees Parlement met Iran, Tarja Cronberg van de Finse Groenen.
De andere delegatieleden waren Cornelia Ernst, een Duitse communiste, Josef Weidenholzer voor de Oostenrijkse sociaal-democraten, de Belgische Isabelle Durant, vice-voorzitter van het Europees Parlement en boegbeeld van de franstalige groene partij Ecolo en last but not least Marietje Schaake voor de Nederlandse liberalen (Democraten 66/D66). 
Tijdens het bezoek van de delegatie van 13 tot en met 18 december ’13, werden in die week 38 doodstraffen uitgevoerd, volgens de Iraanse media. Gewoonlijk worden de meeste executies in het geheim uitgevoerd in de gevangenissen en er wordt maar zelden over bericht. Het is dan ook opvallend dat tijdens het bezoek van de EU-delegatie de executie werd bekend gemaakt. Misschien om de EU-delegatie te plezieren?

Link naar het volledige artikel : http://brabosh.com
Meer over Iran : middels deze link
Met groet Bolo

Geen opmerkingen: