.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 18 december 2013

Ook Nederland steeds meer anti-Joods

Antisemitisme en Jodenhaat nemen onrustbarend toe in Nederland en België [Barry Rubin]De meest populaire handleiding over hoe je je kinderen moet opvoeden als goede moslims die in Nederland werd uitgegeven, in het Nederlands, bevat fel antisemitische passages, gebaseerd op islamitische heilige teksten. Nadat de Joodse gemeenschap bezwaar maakte tegen de bekendmaking ervan, dwongen de autoriteiten de uitgever om witte kleefband over de gewraakte passages te zetten. De band echter kon er door de kopers gemakkelijk worden afgepeld zodat deze woorden konden gelezen worden.

Amsterdam, 3 januari 2011, net om de hoek van de Portugese synagoge. De nagedachtenis aan Anne Frank door de islamistische drek gesleurd door anti-Joodse boycot-Israël groupies
In een ander incident, publiceerde een Turks-Nederlandse onderzoeker systematisch antisemitisme onder andere moslims in Nederland, waaronder een dramatische video, waarin tienerjongens zijn te zien die oproepen tot genocide en Hitler loven. De onderzoeker, Mehmet Sahin, moest onderduiken nadat hij door anderen beschuldigd werd als zijnde een Jood en Zionist. Dit is het patroon van groeiend antisemitisme in West-Europa. De Europese Unie, de regeringen en de media kleven een witte tape over het probleem om het te verbergen of doen alsof er iets aan te doen, maar als men pelt de tape eraf, de groeiende haat wordt geopenbaard en wordt doorgegeven aan de volgende generatie.
Lees HIER de rest van dit artikel afkomstig van en vertaald door 

Het originele artikel "Growing antisemitism an anti-Jewish hate in the Netherlands; door Barry Rubin" vind je HIER

Maar gelukkig worden en werden wij in het verleden goed gewezen op de gevaren van deze haat tegen de Joden en de Israëliërs met als top voorbeeld de socialist Harry van Bommel die openlijk liet horen en zien wat hij van de Israëliërs vond.


met groet Bolo

Geen opmerkingen: