.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 29 december 2013

Dom denken met Amerikaanse palestijn Obama

Obama is van plan om Netanyahu hoe dan ook de schuld te geven van de impasse in de huidige vredesbesprekingen met palestijnse terreur organisatie


Het Israëlische ministeriële Comité voor Wetgeving heeft vandaag ingestemd met het plaatsen van de Jordaanvallei onder Israëlisch bestuur. Hiermee zouden grote delen van Samaria, dat samen met Judea door de Palestijnen en de wereldgemeenschap wordt opgeëist voor een Palestijnse staat, worden geannexeerd.

Het wetsvoorstel werd ingediend door Likudparlementariër Miri Regev en werd door vier ministers gesteund. Drie ministers, waaronder Tzipi Livni van Justitie, stemden tegen. Livni zei er zeker van te zijn dat de regering het voorstel zal blokkeren, omdat dit de vredesbesprekingen met de Palestijnen in gevaar zal brengen.
'Dit is een onverantwoordelijk voorstel dat Israël zal beschadigen en isoleren,' aldus Livni, die tevens zei geen enkel respect te hebben voor de indiener van het voorstel. Ze gaat dan ook in beroep tegen het wetsvoorstel. Dat betekent dat het comité er in de komende weken opnieuw over zal moeten stemmen.

Het vervolg van het artikel lees je via deze link naar xandernieuws.punt.nl
en nog meer vind je middels deze link

met groet Bolo

Geen opmerkingen: