.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 24 februari 2014

anti-Israël door dom links volk

Oproep van dom links volk ofwel de anti-Israël groeperingen  „Apartheidsweek! boycot Israël!"


Ach wat moeten we hier verder eigenlijk nog over zeggen?
Eén foto zegt meer als duizend woorden en roept gelijk herinneringen op naar het soort volk dat achter een anti-Israël demonstratie, dag, week, maand of voor mij part een compleet jaar staat.
Wanneer ik onderstaande foto zie, hoor ik ze in gedachte weer zingen, sterkte antisemitische teksten in het bijzijn van onze twee subsidie slurpende figuren die de naam mens niet eens waard zijn en hier door mij ook niet bij naam genoemd gaan worden, smerig stelletje linkse supporters van zelfmoord terroristen.Anti-Israël groepen en individuen in ongeveer 14 landen vieren dit jaar in Europa de week van 1 tot 8 maart de “Israël Apartheid Week.”
Deze actie opgezet door een aantal mensen die gewoon geen zak meer te doen hebben en die in de zelfmoord terroristen uit gaza en het palestijnse terreur gebied wel een stel sympathieke islamieten gevonden heeft om als reden te misbruiken om hun jaarlijkse potje gal over Israël uit te storten. 

Oud president van de Verenigde Staten Jimmy Carter is ook zo'n palestijnen idool en moet je die man nog serieus nemen na zijn briljanten acties in Afghanistan?
Even om U er aan te helpen herinneren, toen de Russen, of eigenlijk de Sovjet Unie als eerste het gevaar van de islam onderkenden vielen ze eind jaren zeventig Afghanistan binnen om een eind te maken aan de achterlijke ideologie en mensonwaardige leefomstandigheden van de niet islamitische bevolking aldaar.
Wanneer "het westen" zich er toen niet zo nadrukkelijk mee had bemoeid dan was de kans vrij groot geweest dat wij in onze hedendaagse geschiedenis nog nooit gehoord hadden van de bomaanslag op het gebouw van de Asociación Mutual Israelita Argentina (AMIA), een joods cultureel centrum of van de bomaanslag op de Dolfinarium-discotheek in Tel Aviv in 2001, ook in 2001 de terroristische aanslagen op 11 september , de bomaanslagen in Madrid van 11 maart 2004.
Uiteraard kan ik nog wel even doorgaan, echter de aanslagen en andere terreur acties zijn eenvoudig zelf op te zoeken, wil alleen even aangeven wat een briljant man die Jimmy Carter was, in plaats van de wereld te helpen om in een vroeg stadium van de ziekte islam af te komen ging deze oud winnaar van de nobel prijs van de vrede Afghaanse militairen opleiden en van wapens voor zien om deze islamieten beter te leren vechten tegen het gevaar van achter het ijzeren gordijn.
En tja die kennis gaven ze zelf wel weer door toen ze een jaartje of wat later oorlog mochten voeren tegen de Amerikanen zelf, goed bezig deze oud president verdient de nobel prijs ter bevordering van het zaaien van dood en verderf onder zijn eigen Amerikaanse soldaten en onder de inwoners van Afghanistan die wel in vrijheid willen leven, natuurlijk deed Nederland toen ook mee nadat we eerst tekeer gegaan waren tegen de Russen, maar zou Jimmy zich wel eens afvragen voor hoeveel doden dat hij zelf hoogst persoonlijk verantwoordelijk is, hoeveel bloed er aan zijn handen kleeft?

De tweede grote man die tekeer gaat tegen het vrije volk van Israël is natuurlijk Desmond Tutu, strijder tegen apartheid wereldwijd en zwijgende getuigen van de moordpartijen op de blanke Zuid Afrikanen die op deze vrijheid strijd volgde.
Ofwel de palestijn is zielig en om die reden mag het volk van Israël wereldwijd worden vermoord en opgejaagd middels (zelfmoord) aanslagen en andere laffe terroristische acties, net zoals toen der tijd gold voor de blanke Zuid Afrikanen, vreemde vorm van gerechtigheid lijkt mij.

Israël is en moet een vrij land blijven, echter blijkt Israël het enige land ter wereld dat niet mag opkomen voor haar eigen rechten en wanneer ze dat wel doen dan krijgen we 24/7 weer riooljournalistiek te zien met de standaard foto's van zielige kinderen onder het bloed, maar wie zegt mij dat deze foto's volgen op contra acties uitgevoerd door het leger van Israël en niet gemaakt zijn nadat zo'n klein meisje juist gekiekt is nadat ze op onmenselijke manier besneden is door de plaatselijk islamitische medicijnman? of op negen jarige leeftijd een beetje bloed verlies had tijdens haar huwelijksnacht waarin ze zich door oom Mohammed moest laten uitwonen? 
Nee dat maakt allemaal niet uit, we moeten foto's hebben en waarvandaan is niet belangrijk zolang we maar munitie hebben om op Israël te schieten.

Deze gore vuile leugen waarmee Israël word aangepakt word nog eens extra opgehitst door het zelfde groepje onderzoekers van de Verenigde Naties en linkse achterbakse mensenrechtengroeperingen dat ons Sinterklaas feest wil bederven, maar daar in tegen de rap muziek waarbij opgeroepen word om zo veel mogelijk blonde meisjes te verkrachten en hun vaders te vermoorden, op de lijst voor cultureel erfgoed wenst te plaatsen.

Wat ik dan wel weer mooi vind is dat ze het anti Israël feestje samen laten vallen met onze Carnaval, word een beetje krap in de tijd, maar ik ga me best doen om naast onze stadsvlag tegen de zijkant van de muur van ons huis de vlag van Israël te hangen, hebben de plaatselijke moslims een nog grotere hekel aan mij en tja ze moeten hier toch echt langs op hun wekelijkse tocht richting de sociale dienst,........

Wanneer is er in Nederland nu eens een PRO Israël dag?
Of zijn we al zo diep afgedaald dat we daar geen enkele interesse meer voor hebben?


Geen opmerkingen: