.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 1 februari 2014

hypocriet volk

Linkse anti Moskou politiek.Wat zijn wij toch een geweldig hypocriet volk, altijd met het vingertje klaar staan om te wijzen naar andere die iets verkeerd doen terwijl we zelf over ons heen laten lopen en zo een beetje de voetveeg van de Europese gemeenschap zijn geworden.

Zonder enige vorm van schuldgevoel gingen ze in 2010 nog lekker voetballen in Zuid Afrika het land waar gelijktijdig de blanke boeren werden opgejaagd en op systematische wijze en op een gruwelijke manier werden vermoord onder het bewind van de heilige aller heilige, Nelson Mandela, terwijl er gezellig een potje voetbal werd gespeeld. 

Natuurlijk gaan we in 2022 zonder morren ook naar Qatar waar er gemiddeld een Nepalees per dag sterft in de bouw voor het WK 2022, let wel dit zijn enkel de arbeiders uit Nepal, buiten hen sterven er ook nog slaven uit andere landen, maar die tellen we voor het gemak maar even niet mee.

En nu gaan we naar Sotsji, Rusland en zeer zeker een land alwaar er niet zo nou gekeken word naar de mensenrechten en alwaar er links of rechts wel eens iemand plotseling verdwijnt of word opgesloten voor zeer duistere redenen.

Maar is alles zo negatief bij de Russen?

Zelf vind ik dat zeer zeker niet en ik ben van mening dat ze groot gelijk hadden toen ze een lading piraten die onder de Greenpeace vlag aan het rellen waren gelijk oppakte en naar mijn persoonlijke mening veel te kort in de cel gesmeten hebben. 
Ook vind ik dat ze aldaar het islam probleem, oeps sorry in Nederland is de islam geen probleem had ik zo niet mogen zeggen natuurlijk, op een geweldige manier aanpakken, een manier van handelen alwaar wij in Nederland en in de meeste ons omringende landen wel een voorbeeld aan kunnen nemen.


Die meiden van Pussy Riot daarvan vind ik het dan wel weer zonde dat  Vladimir Vladimirovich Putin deze een poosje op heeft gesloten, maar dat heeft in mijn oogpunt (en dat van Silvio Berlusconi) weinig met Rusland of hun muzikale kwaliteiten te maken.

Het homo beleid van de Russen is uiteraard allang niet meer van deze tijd, maar is het in Nederland zo dat je als homo of lesbienne gewoon lekker kunt leven zonder dat je, je zelf zorgen hoeft te maken wanneer je gezellig hand in hand over straat loopt?
Is het niet zo dat onze islamitisch straattuig in, vooral, de grote streden homo's en lesbiennes aanvalt, in elkaar slaat en uit hun huizen weg pest?
Kijk hier hoor je onze linkse gutmenschen uiteraard niet over, want wanneer het er op aan komt dan zijn de homo's en lesbiennes net zo belangrijk als vrouwen, kinderen en bejaarden die door het islam tuig geterroriseerd worden, helemaal niet dus, want gij zult geen kwaad spreken over de islam met u links gedachtegoed.

Maar pas op wanneer er in Rusland mensenrechten worden geschonden, dan staan ze vooraan om met het vingertje te wijzen, maar wat er allemaal gebeurd in de vele islamitische bananen republieken en het geweld door islam aanhangers gepleegd wereldwijd door middel van laffe aanslagen, waarbij vele onschuldige mensen, waaronder kleine kinderen om het leven komen, dat bedekken onze laffe blinde linkse vrienden gewoon met de mantel der liefde, liefde die enkel werkt wanneer onze 50 jarige moslim het bed kan delen met een meisje van maximaal 14 jaar oud.

Maar nee, om even terug te komen op het onderwerp, uiteraard gaat er bij de Russen best wel het een en ander fout, maar is dat zoveel anders dan in bijvoorbeeld de Verenigde Staten?
Denk het niet, wanneer je enkel naar de armoede kijkt onder de bevolking van het land dat zichzelf ziet als het rijkste en machtigste land ter wereld.

Laten we eens lekker met zijn allen wereldwijd naar ons eigen gaan kijken in plaats van te oordelen over Rusland en onze eigen problemen eens op gaan lossen, dan en enkel dan mag je kritiek hebben op de normen en waarden van een land als Rusland.

Ik ben blij dat koning pils met zijn Argentijns wijf en een van de grootste mislukkingen die wij ooit als minister president hebben gehad naar Rusland gaan en daar eens gaan praten, werkt veel beter dan het gehuil van mensen die ten aller tijde het oordeel over andere klaar hebben alvorens eens naar zichzelf te gaan kijken.

En Markie, wellicht is er ook nog wel een leuk import bruidje voor je te scoren..........met groet Bolo


Geen opmerkingen: