.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 5 februari 2014

De eerste slachtoffers van de islam zijn de moslims zelf

Als moslims al zo gruwelijk wreed voor elkaar zijn, wat verwacht je dan van hun houding naar de “dhimmi’s, honden, apen en varkens” zoals wij, de “ongelovigen” ?

En dan horen we Gert-Jan Segers van de CU maar roepen: “de islam is een gelijkwaardige religie in ons land” en “we spreken ons niet uit over de vraag, of het nu wel of niet “dezelfde God” is in Bijbel en koran, we laten de indruk bestaan, dat het “Dezelfde ” is en sommigen beweren dat dan ook stellig.
Alsof Licht en Duisternis het zelfde zouden zijn, hoe laf kun je je gedragen!
Dat soort landverraders, christen-lijken, kerkje-spelers en synagoge-theaters en ander links tuig, wat de islam pampert en haatzaailocaties (moskeeen) stimuleert, subsidieert, de ruimte geeft, hebben het bloed van de slachtoffers van de islam aan hun handen en zullen daarvan ooit aan de God van Abraham, Isaak en Jacob, ons geopenbaard in Yeshua, verantwoording afleggen.
Waar het aardse gerecht het  voortdurend aflegt, is er aan het einde van de rit een Laatste Gerecht.
Gelukkig is er vergeving voor hen, die eerlijk wensen te worden  in hun beoordeling aangaande de islam, dus het is te hopen voor de massa politieke en geestelijke misleiders, dat ze die ommekeer voor hun dood nog meemaken.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)


Ayatollah Tortured, Near Death, in Iran for Criticizing Political Islam
by Shadi Paveh

Geen opmerkingen: