.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 16 februari 2014

islamitisch onderwijs


Opleiding tot Aisha of Mohammed


Fanatiek aan de gang om eens mijn weerzin op te pennen tegen het islamitische onderwijs waar wij in Nederland steeds meer door geterroriseerd worden, valt mee denk je, nou open de ogen en kijk eens naar binnen hoe meisjes op de lagere school voorzien worden van een cocon zodat ze geen lust op wekken bij het islamitische mannenvolk.
En buiten dat lijkt het mij niet echt kuis wanneer we in Nederland scholen in het leven gaan roepen in de trend van het Josef Mengele college of wanneer we het op de meer sluwe islamitische wijze bewerkstelligen en de iets minder bekende namen uit onze geschiedenis gaan misbruiken de Klaus Carel Faber basisschool.
Verder kunnen we in de schoolnaam nog even oproepen tot haat en geweld en in het Nederlands klinkt dit dan plots een heel stuk naarder dan wanneer we een arabische schoolnaam lezen waarvan we de betekenis niet weten.
Aangezien ik niet nogmaals het wiel wil uitvinden met betrekking tot de uitermate vreedzame benamingen van de als paddenstoelen uit de grond schietende opleidingscentra voor totale onderwerping aan de islam plaats ik even een link waarbij je dit zelf kunt nazoeken en wel deze een artikel dat hierover alles wel zo'n beetje aangeeft.
Zelf beperk ik me even tot de "Simon scholen" aangezien we er hier in de buurt ook een aantal van hebben en dan start ik met een aantal regels van de school zelf, waarbij ze aangeven dat alles kan, maar wanneer je goed door de tekst heen kijkt dan zie je dat deze basisscholen eenvoudigweg opleidingscentra zijn voor verse Aisha meiden en moderne Mohammedjes om in de toekomst Nederland te domineren.

Middels dit lijstje leggen ze zelf even een en ander uit, echter geef ik zelf even een vrije vertaling van de antwoorden zoals ze door deze scholengemeenschap niet zijn opgeschreven maar wel worden bedoeld.

1. Wordt er op islamitische scholen Nederlands gesproken?
Ja, helaas wel aangezien dit verplicht is door de Nederlandse wet, maar uiteraard vinden wij ruim voldoende mogelijkheden om zo veel en zo vaak als kan te onderwijzen middels ons eigen brabbel-taaltje.

2. Dragen alle meisjes hoofddoeken?
Vaak wel, vooral in de hogere groepen. Meisjes die moeten dit vaak al van hun ouders en aangezien dit er thuis reeds in word geslagen hoeven wij dit niet te verplichten, meisjes die hier zonder hoofddoek op school rond lopen worden door de andere kinderen overigens dusdanig gepest en vernedert dat ze het wel uit hun hoofd laten om nogmaals zo op school te verschijnen.

3. Gaan alle moslim leerlingen naar islamitische scholen?
Nee,  helaas niet, dat is ook juist het probleem, er zijn namelijk moslims is Nederland die zich niet onderwerpen aan de islam en op een normale manier om willen gaan met de andere Nederlanders.
De kinderen van deze afvallige passen zich aan de normen en waarden van Nederland aan en dit moeten wij met zijn allen op alle mogelijke manieren zien te voorkomen.

4. Zitten jongens en meisjes op islamitische scholen in aparte klassen?
Helaas, meestal niet. Maar wel in aparte rijen of aparte groepjes, zeker in de hogere groepen. Indien het ook maar even mogelijk is dan zitten ze wel in aparte lokalen en maken ze gebruik van aparte ingangen, zodat ze zoveel mogelijk naar de waarde van de islam afzonderlijk les kunnen krijgen, overigens hoeven meisjes na onze maatstaven geen onderwijs te genieten, maar helaas zijn wij in deze weer gebonden aan de Nederlandse wet. 

5. Werken er op islamitische scholen alleen leraren van niet-Nederlandse komaf?
Nee, jammer genoeg niet, ze zijn zelfs niet eens allemaal moslim, dat komt ook weer door de Nederlandse wet, in Nederland moet je bevoegdheid hebben om op school les te mogen geven en dat red je niet met een thuiscursus imam voor beginners.

6. Hebben islamitische scholen eigen onderwijsmethoden?
Nee, We moeten voldoen aan de Nederlandse eisen, echter proberen wij op zo veel mogelijke manieren dit op onze eigen manier in te vullen en om deze reden maken we dan gebruik van islamitisch lesmateriaal om de kinderen buiten de verplichte lessen hersendood te maken en klaar te stomen voor de sharia wetgeving. 

7. Wie geven op islamitische scholen godsdienstonderwijs?
Hierop geven we liever geen antwoord en draaien we liever om de hete brei heen, het is een publieksgeheim dat deze lessen gewoon door een radicale imam gegeven worden.

8. Welke etnische achtergrond hebben kinderen op islamitische scholen?
Al onze leerlingen zijn moslim, iedereen die anders denkt of doet word weggepest.

9. Zijn aan islamitische scholen ook imams verbonden?
Ja natuurlijk, nog meer domme vragen?

10. Zitten er ook kinderen die geen moslim zijn op islamitische scholen?
In principe is het islamitische onderwijs voor iedereen toegankelijk, ook dit is weer verplicht door die verdomde Nederlandse wet. Uiteraard eisen wij van niet-moslim leerlingen dat zij de uitgangspunten van de school onderschrijven, dus dat ze zich bekeren en moslim worden, anders zijn ze niet welkom.

Middelse Hidaya islamitische school gelegen in de wijk Haterste hei, een wijk in Nijmegen die verpest word door het islamitische tuig, dit in navolging van de wijk Dukenburg en de wijk Hatert word op deze manier het extreem links gekleurde Nijmegen steeds meer weg gegeven aan de islam, met dank aan pvda, sp en groen links die dit al lange tijd toelaten en enkel en alleen er zorg voor dragen dat het monster islam in Nijmegen op de juiste manier goed van subsidie voorzien door kan razen.

Hidaya betekent leiding door God en omvat tevens het concept van gerechtigheid en het ware pad, waarmee het pad van de islam wordt bedoeld, elk ander pad is dalala en dat is het pad dat elke ongelovige hond volgt in de ogen van de islam en hiermee bedoelen ze het pad dat kindermisbruik en vrouwen mishandeling niet hoog in het vaandel heeft staan, iets wat de islam gewoon openlijk bewonderd.
Tja je zou je kind maar naar een school toe sturen die dit nastreeft...............

Maar wat zijn nu de doelstellingen van het islamitisch onderwijs in Nederland?

- discrimineren van alle Christenen, Joden, Hindoes, kortom niet moslims
- discrimineren en onderdrukken van  vrouwen 
- het promoten van aanslagen op kerken, synagogen en tempels
- afschaffen van  onze wetten en regels men wil de sharia invoeren 
- afkeer tegen homo's en lesbiennes, deze zijn minder dan dieren
- het aanleren van haat tegen joden, holocaust ontkennen en verbannen uit geschiedenisboeken
- kinderen hersenspoelen en vervreemden van de Nederlandse normen en waardes.

En wat levert ons dit alles hedendaags reeds op in onze samenleving?

We keren weer terug naar de middeleeuwen met het volgen van deze achterlijke ideologie, zo kennen we ook in Nederland weer gedwongen huwelijken, incest, meisjes die verplicht trouwen moeten met een oom of een neef, meisjes die verkracht worden en verplicht met de dader moeten trouwen of eenvoudigweg gestraft worden omdat ze zijn verkracht..........
Hierdoor zitten ook in Nederland de blijf van me lijf huizen vol met islamitische vrouwen, meisjes vaak nog, die geen enkele oplossing meer weten en zelfs in levensgevaar zijn wanneer ze weer naar buiten gaan.
Het misbruiken van deze meisjes, eigenlijk nog gewoon kinderen, behoort nu eenmaal bij de islamitische cultuur, iets dat dus bevordert en promoot dient te worden op de islamitische scholen.
Het uitschelden, mishandelen en bespugen van die "blonde hoeren" die het wagen om zonder gezichtsbedekking, gekleed in slechts een korte broek met t-shirtje over straat te lopen behoort uiteraard ook tot deze cultuur en is waarschijnlijk een apart vak op school, wellicht stage lopen om gezamenlijk een keer zo'n meisje te stenigen is een volgende stap in het lesprogramma, nee alstublieft had ik niet moeten schrijven hier aangezien ze nog stom genoeg zijn om zoiets te gaan doen ook en dan wil ik ze niet op het idee gebracht hebben.
Jodenhaat, criminaliteit, (jeugd) gevangenissen die vol zitten met islamitisch tuig en dan kan ik nog wel even doorgaan om voorbeelden aan te dragen waarom wij in Nederland absoluut moeten stoppen met het verheerlijken van de islam, de islam is niet te vergelijken met elk ander geloof dan ook hier in Nederland, nee de islam is het paard van Troje, hier binnen gedrongen met als enigste doel de totale overname van ons land en de inwoners de wil op te leggen om te gaan leven volgens de door hen opgestelde regels en gedachtes.

De niet islamitische asielzoekers krijgen nu al steeds meer moeite om hier te mogen blijven, nu bedoel ik niet de gelukszoekers maar de mensen die in hun eigen land reeds weggejaagd zijn door de islam, hier in Nederland laten we liever nieuwe moslims binnen en dat is ook niet zo gek, aangezien er bij de vluchtelingencentra veelal moslims werkzaam zijn, denk aan tolken en advocaten.
Door veel en veel te lang links knuffel beleid hebben wij deze ellende zelf over ons afgeroepen, maar het uur NU is gekomen en nu er eindelijk steeds meer Nederlanders zelf gaan nadenken en onder de linkse jurk vandaan kruipen en wat meer rechts durven te gaan denken en handelen kan het nog goed komen met ons.

Om deze reden moeten wij nu gelijk stoppen met islamitisch onderwijs, het opleiden van nieuwe maffen die een achterlijke ideologie na streven, moeten wij stoppen met het bouwen van weer een nieuwe moskee, nee wij moeten deze reeds bestaande subsidie slurpende islam opleidingscentra steen voor steen afbreken en terugkeren naar de normen en waardes van een West Europees land met de hier geldende regels en gebruiken, of willen wij de volgende pedofiele verheerlijkende, vrouwen onderdrukkende, tegenstanders uitmoordende staat der islam worden?

met groet Bolo


Geen opmerkingen: