.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 23 december 2015

Goed nieuws, tijdelijke opvang Cuijk voldoet niet aan de wensen van de asielopvangmaffiaNog zeker geen tijd voor slingers en feestmutsen in Cuijk echter enkel een kleine glimlach daar het zwaar gesubsidieerd en op kosten van de Nederlandse belastingbetaler alsmaar groeiende en financieel rijker wordende centraal orgaan opvang asielparasieten, inderdaad het coa, (zijn hoofdletters niet waard) van mening is dat het door de gemeente Cuijk voorgestelde opvangkamp niet aan de alsmaar hoger wordende eisen van de asielparasieten voldoet.

De asielopvangmaffia is van mening dat een tijdelijke opvang toch tenminste voor een periode van maar liefst vijf jaar de lokale bevolking aan zich moet kunnen onderwerpen en dat een opvang die maximaal 400 vrijgezelle mannen op de inwoners van Cuijk los laat ook een beetje te weinig is. De onderdrukking van Nederlandse steden en het vernietigen van onze cultuur kost meer mankracht en meer tijd, dus de tijdelijke opvang die men in Cuijk voorstelde is volgens de coa en de stedelijke imam ontoereikend om Cuijk verder te islamiseren.

De brief die door de gemeente aan de omwonende is verzonden maakte dit alles duidelijk echter is er één "kleine" kanttekening bij de voorstelling die door de gemeente Cuijk nu wordt gegeven, het woordje "voorlopig" aangezien de gemeente functionarissen reeds hebben geroken aan de inkomsten ruif van de asielindustrie en boze tongen beweren dat er zelfs al vakantiehuizen in de Ardenne gebouwd zijn van de diverse coa potjes waarmee ambtenaren normaliter worden omgekocht om opvang er door heen te drukken. Uiteraard is dit een mogelijke onwaarheid, een veronderstelling dan wel een aanname, maar deze botte opmerkingen komen meestal na een jaar of wat alsnog aan het licht dus wellicht is deze opmerking wel een vooruitziende blik..........

Voorlopig is de tijdelijk opvang van de baan, wanneer de gemeente Cuijk komt met een voorstel dat wel aan de zware eisen van de asielopvangmaffia voldoet dat is vooralsnog een vraag en het feit dat er in Cuijk nu met spoed woonruimte beschikbaar moet komen voor de zogenaamde statushouders, een ander woord voor toekomstige jihadisten met verblijfsvergunning en reeds binnen gehengeld kindbruidje, de woningzoekende in Cuijk kunnen een woning voorlopig dus vergeten aangezien de asielparasieten ten aller tijden voorgaan op de eigen bevolking.

Nee zeer zeker geen slingers en feestmutsen en het is eenvoudigweg afwachten tot het volgende ondemocratische parasietennest uit de hoge hoed van "onze" gemeente vertegenwoordigers komt kruipen. De buurtbewoners en bedrijven in de buurt van de van Galenweg kunnen voor even weer rustig slapen net als de rest van Cuijk, maar uitstel is in dit soort gevallen helaas meestal nog geen afstel.

met groet Bolo 
Geen opmerkingen: