.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 19 december 2015

Amerikaanse piloten krijgen bevel om de isis olie konvooien richting Turkije te negeren

Volgens rapporten van de Amerikaanse piloten die werkzaam zijn in Syrië vliegen ze over olietanker konvooien die vier rijstroken breed door het land denderen om de geldstroom van islamitische staat in stand te houden middels de olieverkoop aan Erdogan zijn islamitisch bolwerk Turkije.Voor de Amerikaanse functionarissen en verantwoordelijke "neutrale" en bevriende westerse nieuws "experts" wordt het steeds moeilijker om uit te leggen waarom de door de VS geleide "anti-isis" coalitie na meer dan een jaar nog steeds niet in staat blijkt te zijn om de uiterst lucratieve olie-smokkel operatie te stoppen. Zou het niet zo kunnen zijn dat ze eenvoudigweg nog nooit geprobeerd hebben om de olietransporten tegen te houden aangezien ze dan in aanvaring met Turkije zouden komen. Zijn de olietransporten wellicht de ware reden waarom er een Russisch vliegtuig werd neergeschoten in de buurt van de Turkse grens en is de uiterst behulpzame media er dan ook de reden van dat wij geen informatie meer krijgen over deze laffe Turkse aanval op een Russisch vliegtuig enkel en alleen daar deze piloten van hun regering wel islamitische olietransporten mogen aanvallen?

Rapporten middels bronnen binnen het Pentagon vertellen ons een interessant verhaal. Gezien America's jarenlange ervaring met "precisie-bombardementen" en de enorme mogelijkheden om verkenningsvluchten uit te voeren middels vliegtuigen en het met behulp van satellieten uitermate nauwkeurig bepalen van de posities van deze olietransporten is het totaal onverklaarbaar dat het de Amerikaanse alliantie eenvoudigweg niet lukt om dit financiële Walhalla  van de islamitische pedofielen en moordenaarsbende droog te leggen. Het lukt niet om de olietransporten van islamitische staat en tientallen zusterorganisaties te vernietigen.

Amerikaanse piloten die vliegen over Irak en Syrië hebben hun verhaal verteld en ze hebben gezien dat voor hen onbekende vliegtuigen wel aanvallen op deze olietransporten hebben uitgevoerd. Waren deze "onbekende" vliegtuigen van Russische afkomst? of is er nog een derde speler op de markt die de leveringen van isis en al Nusra aan het Erdogan familiebedrijf probeert te verstieren? Wie heeft er nog meer belang bij dat de financiën van de islamitische terreurorganisatie wat minder goed gaan werken en wellicht eindelijk eens gaan opdrogen? De Amerikaanse alliantie waar dus ook Nederland bij hoort doet dit in elk geval niet, deze zwichten voor de dreigementen van de Turken en wensen een nieuw groot islamitische Turks rijk ondanks de wetenschap dat dit na een eventuele overwinning op islamitische staat weer nieuwe problemen, lees een verse genocide op Koerden, Armeniërs, Grieken, Cyprioten of zeg maar wie er nu aan de beurt is, gaat opleveren.

Het blijft in elk geval een vreemde zaak dat het niet lukt om olietransporten richting Turkije te onderscheppen en vernietigen. Het is wellicht nog vreemder dat het de Amerikanen steeds maar weer lukt om parachute pallets vol met wapens en uitrustingen te droppen boven de hoofden van de islamitische terreurorganisatie. Waren de Verenigde Staten niet in staat om uitermate nauwkeurige precisie bombardementen uit te voeren? Wat stelt deze door de Amerikanen geleide alliantie eigenlijk voor wanneer het dun ze door de broek loopt op het moment dat het islamitische Turkse Erdogan familie bedrijf deze alliantie eenvoudigweg kan verbieden om de vijand, de islamitische staat, eens echt een goed pak op hun donder te geven door ze nu eens echt aan te vallen. Dit durven ze niet aangezien dan ook "onze" vliegtuigen neergeschoten worden wanneer ze de olietransporten met als einddoel Turkije gaan aanvallen.

Is het daadwerkelijk zo vreemd dat het de Russen wel lukt om op te treden tegen de door Turkije gesteunde islamitische pedofielen en massamoordenaars die huis houden in Syrië en Irak?

Artikel middels info via New Eastern Outlook

met groet Bolo 

Geen opmerkingen: