.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 29 december 2015

Voor vluchtelingenwerk Nederland is kinderen aanranden en mishandelen geen probleem zolang we maar positief over asielzoekers doen


En ze hebben nog gelijk ook, belachelijk dat kinderen die dagelijks langs een gelukszoekersparadijs fietsen of lopen beveiliging nodig hebben om beschermt te worden tegen aanhangers van het geloof zonder vrede, ongeleide testosteronbommen in de bloei van hun leven wachtende op een verzetje aangezien ze zonder vrouw en kind op vakantie zijn gegaan naar een door de Nederlandse belastingbetaler gefinancierd vakantieparadijs.

Onze kinderen mogen dus geen bescherming krijgen aangezien vluchtelingenwerk Nederland dit stigmatiserend voor vluchtelingen vindt. Het is verder totaal geen probleem dat vrouwen door groepen asieleisers worden lastig gevallen, dat er dagelijks weer nieuwe gevallen van etnisch geweld door islamitische asieleisers ten opzichte van echte vluchtelingen plaats blijft vinden in asielzoekerscentra. Nu spreek ik enkel over datgene dat wel door de staatsomroep in de openbaarheid wordt gebracht en "vergeet" ik even de gevallen waarbij vrouwen maar ook jonge meisjes zijn verkracht of zelfs al zijn gedood door dit asieleisers tuig. Dit komt zo min mogelijk in het nieuws waarschijnlijk ook om de asielindustrie niet al te zwaar in een kwaad daglicht te stellen.

Ik ben het overigens wel eens met vluchtelingenwerk Nederland, nee we moeten onze kinderen niet onder beveiliging de straat op sturen, het zijn kinderen die vrij moeten kunnen leven en bewegen in Nederland op onze straten, velden en paden. Beter lijkt het mij dan ook om het leger op oefening te sturen en scherpschutters te plaatsen in de buurt van asielzoekerscentra en plaatsen waar deze geluk zoekende parasieten zich ophouden en alwaar ze een plaag kunnen zijn voor onze vrouwen en kinderen. Nee ik roep niet op om asieleisers die vrouwen of kinderen lastigvallen gelijk maar een kogel door de kop te knallen, dit zou te veel traumatische ervaringen opleveren voor onze kinderen wanneer ze dit zouden zien en dat verdienen ze niet, ze hebben zelf niets verkeerd gedaan en mogen niet gestraft worden doordat ze een uit elkaar spattent hoofd zouden moeten aanschouwen.

Mijn voorstel is een kogel door een van de benen en vervolgens een ruimploeg langs zenden om de gewonde op te laden en af te leveren in het land van herkomst, mag deze zich daar verder aan zijn verwondingen laten behandelen en wij zijn er van af.

Een prima oplossing toch? Hoeft verder wat mij betreft ook geen ruchtbaarheid aan gegeven te worden voldoen we ook nog eens aan de wensen van vluchtelingenwerk Nederland en op deze manier maken wij ons land voor onze kinderen weer een stuk veiliger.

met groet Bolo 


Geen opmerkingen: