.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 25 december 2015

Het islam offensief tegen Europa in 2016

Inleiding
Meer dan een decennium geleden schreef ik mijn eerste roman, Enemies Foreign and Domestic. Deel van mijn motivatie was om mijn eerlijkheid te bewijzen ten aanzien van het voorspellen van sociale, politieke en militaire ontwikkelingen. Ik hield niet van de richting waarin Amerika zich bewoog en ik wilde zoveel mogelijk lezers waarschuwen voor een aantal gevaren die ik zag aankomen. Nu, eind 2015, hoop ik dat mijn succesvolle voorspellingen uit het verleden mensen zal aanmoedigen aandacht te besteden aan dit stuk.
Nu we het nieuwe jaar inrollen zullen we getuige zijn van de opmaat naar het hoogtepunt van een titanenstrijd tussen drie grote actoren. Drie grote sociale krachten zijn nu in gang gezet naar een ontknoping en botsing in 2016 die, historisch gezien, op gelijke voet staan met de Eerste en Tweede Wereldoorlog.
Twee van deze grote maatschappelijke krachten komen momenteel samen in een coalitie tegen de derde. Ze hebben daarvoor de macht en een ongeschreven overeenkomst gesloten om gezamenlijk de zwakste van de drie krachten te vermoorden. Eén van deze twee maatschappelijke krachten zou tevreden zijn de totalitaire controle over grote delen van de wereld met die andere resterende maatschappelijke kracht te delen. Eén van deze maatschappelijke krachten zal nooit tevreden zijn totdat hij de volledige overheersing van de hele planeet bereikt. Dus wat zijn deze drie grote maatschappelijke krachten? Het zijn de Islam, het internationale socialisme en het nationalisme.
Sta mij toe om de in het oog springende aspecten van elk uit te leggen en welke relatie ze hebben met de komende ramp in 2016.
Door ons (Niek1953 en Google Translate) vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands omdat ik vind dat iedereen dit moet weten! Lang verhaal maar het verklaart veel van wat er nu gaande is, het handelen van politici, de rol van de elite en MSM en wat er nog gaat komen (en dat is niet veel goeds).
Na de inleiding volgen de volgende hoofdstukken:
  1. Islam (wat is de Islam)
  2. Internationaal socialisme (de dubieuze rol van de elite)
  3. Nationalisme (daar is geen plaats voor)
  4. Derde wereldoorlog (Islam versus Europa)
  5. Het Tet offensief in 1968 (terrorisme in het Vietnam van 1968)
  6. Tet, deel twee (Jihadisten die de Tet tactiek in 2016 toepassen)
  7. Een twintigtal Beslan gijzelingen (gijzeling in Rusland als voorbeeld)
  8. Hama regels (Syrische stad die in 1982 geheel werd verwoest)
  9. Het eindspel (wie wint, Islam of het internationaal socialisme)
  10. Alternatieve eind scenario’s

Geen opmerkingen: